kızlar adet oldum cok üzgünüm ya tutmadı TUTUNAMADI BEBEGİM..
biz ne zaman anne olucaz. biraz aramı versem diye düşünüyorum.
cok yoruldum artık ..(((
agla agla agla...elden bişey gelmiyor...
hadi ya canım bence vazgeçme, bunda değilse diğerinde olur inşallah. ve üzüntünü de lütfen içine atma sonra daha kötü oluyor bende. Birkaç gün kendini bir dinlen sonra karar verirsin ama vazgeçmek yok
cok yoruldum artık ..(((
çok üzüldüm canım yaaa :-( ama sabır inşallah sabrimizi sonu selamet olacak...uzulmemek elde değil elbet uzuleceksin ama bir an önce toplarlan...napalim bebislerimiz gelene kadar elimizden geldigince yüreğimiz dayandığınca devam edicez bizim de sınavını buymuş rabbim beterinden saklasın canım...sabır sabır bak gor bigun bagira bagira bebislerimiz haberlerini vericez buralardan hep birlikte insallllahhhhkızlar adet oldum cok üzgünüm ya tutmadı TUTUNAMADI BEBEGİM..
cok yoruldum artık ..(((
cok yoruldum artık ..(((
cok yoruldum artık ..(((
bir şey diyim mi biz de eşimle konuştuk...eşim biiraz daha deneriz olmadı evlat ediniriz dedi.bunu çok ciddi bi şekilde sööyledi.zaten şuan bile alma hakkımız var.şartlarımız tutuyor.ama ben en az 5 yıl daha denerim şansımı.yaş 35 olunca napıyım gider alırız bir bebek.hem belki Rabbim bize bunun sevabını uygun görmüştür.biz de dun esimle onu konustuk, napalim yani hic bebegimiz olmazsa da biz birbirimizi cok seviyoruz, bu sekilde yasamayi kabul ediyoruz dedik..
bazen hayat insana hic aklina hayaline bile getirmedigi seyleri yasatiyor.. bunda da vardir bir hayir..
aynı duyguları yaşadım ben arkadaşım 10 gün önce aşılama tuttu hamilesin dedi doktorum haklıydıda herşey yolundaydı sonra şiddetli bir ağrı sağ kasığımda acile gittim düşük önleyici iğne de yaptılar ama olmadı işte hcg değeri düşmeye başladı sonrada tutunamadı düştü bebeğim ben ilk gün çokkk kötüydüm düşünmek hatırlamak istemiyorum inanki ama toparlandım işte alışıyor insan 3 ay ara verelim sonra tekrar deneriz dedi doktorum ve en azından üreme organlarının çalıştığını anladık üzülme dedi 3 ay korunma normal yollada hamile kalabilirsin belki dedi... sende üzülme fazla toparlan tekrar denemeye hazır olduğunda yine denersin rabbim hepimizin yüzüne gülsün dualarımızı kabul etsin bebeklerimizi kucağımıza versinen kısa zamanda inşallah ..
Selamlar arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. Yarın ilk aşılamamı olucam ben de.
33 yaşındayım. 2 buçuk yıldır çocuk istiyoruz biz de. 5 yılı geçti evleneli.
Bende pko var. doktorum kilo vereceksin dedi. Dukan diyetiyle 3 ayda 11 kilo verdim. İstenen kiloya ulaşınca başladık iğnelere. Forumdaki yazıları uzun zamandır takip ediyorum aslında. Bazen bana umut veriyo okuduklarım bazen de umutsuzluk. Doktorumun dediği oran aşılamada ortalama %15. Olmama olasılığı tabii %85 oluyo.
Karmaşık duygular içindeyim :S
Allah her isteyene hayırlı evlatlar versin. Bana da :)
cok yoruldum artık ..(((
ufffff uykucular sizi kimsecikler yok burda( desenize yarın hafta başı herkes işine gücüne gidicek...kızlar uyku tutmuyor ya,şu saat itibariyle aşılamamın 14. gününün 13.saatindeyim,rabbimmm saatleri bile saydırıyor insana inşallah sonu güzel olur güzel allahım..kızlarr iki gündür bel agrım var hatta bugun sol kasıgım agrıdı çok bi ara,bide son 3 gündür su gibi akıntım var günlük ped yetiştiremiyorum desem yeri 3 gecedir de bi üşüme aldı beni ki sormayın üstümü örtüyorum ateş çıkıyor ayaklarımdan ama çıkamıyorum yorganın dışına çıkınca titriyorum resmen evin içi de 24 derece..çok dinliyorum dimi kendimi aslında yaptır testi rahatla öğren en azından ne var ne yok ama yapamıyorum ki elim gitmiyor evde test yapmaya,kan tahlilinin çıkmasını beklemeye yüreğim dayanmaz gibi geliyor:)öyle garip haller içindeyim işte...15.gün demişti doktor tahlil için yarında beklerim inşallahhhhhhhhh kırmızıları görmezsem salı giderim kan tahliline,dualarınızda banada yer verin kiii rabbim hepimizin yüzünüzü güldürsün inşallahhh
cok yoruldum artık ..(((
ufffff uykucular sizi kimsecikler yok burda( desenize yarın hafta başı herkes işine gücüne gidicek...kızlar uyku tutmuyor ya,şu saat itibariyle aşılamamın 14. Gününün 13.saatindeyim,rabbimmm saatleri bile saydırıyor insana inşallah sonu güzel olur güzel allahım..kızlarr iki gündür bel agrım var hatta bugun sol kasıgım agrıdı çok bi ara,bide son 3 gündür su gibi akıntım var günlük ped yetiştiremiyorum desem yeri 3 gecedir de bi üşüme aldı beni ki sormayın üstümü örtüyorum ateş çıkıyor ayaklarımdan ama çıkamıyorum yorganın dışına çıkınca titriyorum resmen evin içi de 24 derece..çok dinliyorum dimi kendimi aslında yaptır testi rahatla öğren en azından ne var ne yok ama yapamıyorum ki elim gitmiyor evde test yapmaya,kan tahlilinin çıkmasını beklemeye yüreğim dayanmaz gibi geliyor:)öyle garip haller içindeyim işte...15.gün demişti doktor tahlil için yarında beklerim inşallahhhhhhhhh kırmızıları görmezsem salı giderim kan tahliline,dualarınızda banada yer verin kiii rabbim hepimizin yüzünüzü güldürsün inşallahhh
ufffff uykucular sizi kimsecikler yok burda( desenize yarın hafta başı herkes işine gücüne gidicek...kızlar uyku tutmuyor ya,şu saat itibariyle aşılamamın 14. gününün 13.saatindeyim,rabbimmm saatleri bile saydırıyor insana inşallah sonu güzel olur güzel allahım..kızlarr iki gündür bel agrım var hatta bugun sol kasıgım agrıdı çok bi ara,bide son 3 gündür su gibi akıntım var günlük ped yetiştiremiyorum desem yeri 3 gecedir de bi üşüme aldı beni ki sormayın üstümü örtüyorum ateş çıkıyor ayaklarımdan ama çıkamıyorum yorganın dışına çıkınca titriyorum resmen evin içi de 24 derece..çok dinliyorum dimi kendimi aslında yaptır testi rahatla öğren en azından ne var ne yok ama yapamıyorum ki elim gitmiyor evde test yapmaya,kan tahlilinin çıkmasını beklemeye yüreğim dayanmaz gibi geliyor:)öyle garip haller içindeyim işte...15.gün demişti doktor tahlil için yarında beklerim inşallahhhhhhhhh kırmızıları görmezsem salı giderim kan tahliline,dualarınızda banada yer verin kiii rabbim hepimizin yüzünüzü güldürsün inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?