2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

hadi gel tatlım guzel haberlerle sonucuna dans edelim...

Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese en güzelinden nasip etsin.sabah erkenden hastaneye gidip test yaptırdık hamileyim.Allahıma şükürler olsun inşallah güzel bir şekilde sonuna kadar devam eder.piticiğim Rabbim sanada ve isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın.

Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim ya darısı başıma

amin canim darisi basimiza insallah, hayirli olsun bebisin,degerin kaç çikti vee transferden sonra bi belirtin oldumu

Arkadaşlar merhaba, sabah yumurta toplama işlemim oldu. 20 adet yumurtam varmış. Ben ayılmaya çalışırken doktor eşimle gorusmus ve bir ay beklicez transfer için demiş. Yurtdışında da daha çok bu yontem kullanılır döllenme kesinleşir falan demiş. Bu surede de kullanmam için ilaçlar vermiş rahmin istenen duruma gelmesi için. Hayırlısı artık. Geç olsun guç olmasın. Ben bir ay beklemedeyim ama sizlerin guzel sonuçlarını dort gozle bekliyor olacağım. Pozitifi gorenleri de canıgonulden tebrik ediyorum. Opuldunuz :) sevgiler

arayista yarin bize haber vermeyi unutmaa,aç karninami veriliyor test ve ayni gun sonuç aliniyormu ilk defa yaptiracagim biliyorum,dualarim seninle

muficim dualarımız kabul oldu.çok şükür hamileyim evet cnm aç karnına yaptıracaksın tahlili 45 dak.sonra sonucu veriyolarlar.duaların için Allah razı olsun.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

canım bi belirtin oldumu hiç bize anlatirmisi n bu 12 gününü

arayışta tebrikler hayatım darısı bizlere bu sabah opum oldu 2 tane yumurtam toplandı yarın sabah haber vercekler

arayışta tebrikler hayatım darısı bizlere bu sabah opum oldu 2 tane yumurtam toplandı yarın sabah haber vercekler

derinim Allah razı olsun.Rabbim sanada nasip etsin.şimdiden hayırlı olsun.Allahım herkese hayırlısını nasip etsin.

amin canim darisi basimiza insallah, hayirli olsun bebisin,degerin kaç çikti vee transferden sonra bi belirtin oldumu

saol cnm.değerim 331.98 çıktı.transferden sonra ilk günler bir belirtim olmadı.ama test gününe 4/5 gün kala karnımda ara ara ağrı,hafif başağrısı,kasıklarımda biraz batma vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…