İnş amin canım teşekkür ederimgamzecim ekledım allah pozitif yazmalarıda nasip etsin inşallah
aynen bende birşey hissetmiyorum ya bende grip olmuştum çok kötü ama şimdi daha iyiyim...senin tek embiriyomuyduhayir canim bi degisiklik hissetmiyorum ve uzuluyorum,zaten grip oldum hapsurup duruyorum tutmayacak diye korkuyorum :44: sende bi degisiklik var mi ?
aynen bende birşey hissetmiyorum ya bende grip olmuştum çok kötü ama şimdi daha iyiyim...senin tek embiriyomuydu
gamzecim ekledım allah pozitif yazmalarıda nasip etsin inşallah
Benim çift bakalım ne olacak ya sonuç
hadi gel tatlım guzel haberlerle sonucuna dans edelim...
Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim ya darısı başımaRabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese en güzelinden nasip etsin.sabah erkenden hastaneye gidip test yaptırdık hamileyim.Allahıma şükürler olsun inşallah güzel bir şekilde sonuna kadar devam eder.piticiğim Rabbim sanada ve isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın.
Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese en güzelinden nasip etsin.sabah erkenden hastaneye gidip test yaptırdık hamileyim.Allahıma şükürler olsun inşallah güzel bir şekilde sonuna kadar devam eder.piticiğim Rabbim sanada ve isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın.
arayista yarin bize haber vermeyi unutmaa,aç karninami veriliyor test ve ayni gun sonuç aliniyormu ilk defa yaptiracagim biliyorum,dualarim seninle
canım bi belirtin oldumu hiç bize anlatirmisi n bu 12 gününüRabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese en güzelinden nasip etsin.sabah erkenden hastaneye gidip test yaptırdık hamileyim.Allahıma şükürler olsun inşallah güzel bir şekilde sonuna kadar devam eder.piticiğim Rabbim sanada ve isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın.
Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim ya darısı başıma
arayışta tebrikler hayatım darısı bizlere bu sabah opum oldu 2 tane yumurtam toplandı yarın sabah haber vercekler
amin canim darisi basimiza insallah, hayirli olsun bebisin,degerin kaç çikti vee transferden sonra bi belirtin oldumu
ınş canım bu mutlu haberi bende paylaşırim burdasaol Allah razı olsun gamzecim Rabbim isteyen herkese versin.inşallah senide hamile görücez topikte stres yapma rahat ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?