Şubat 9 test günüm canım ....
unyeliarzuuuuuu yarin sabah ben de ordayim
Geçen yıl trasfer im tutmamıştı tam bir sene oldu neredeyse bu yıl tekar başlayacağız inş adet olmayı bekliyorum.Geçen yıl Adana Başkent te yaptırmıştım şimdi de Bahçeci Umutta başlayacağım ama bilemiyorum iyi bir seçim mi zor tecih yardımcı olacak birileri olursa sevinirim.Hayırlısı Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın
21 yaş .eurofertil tüp bebek merkeZi ıstanbul. Azosperm..üçüncü denememhayırlısı olsun bebişinin.bide gamze tablo hem bızım hemde bızden sonrakılerın umudu o yuzden yaşını hastanenı sorununu deneme sayını yazarsan senıde eklıyım
kimseye bakmayın cnm,yaşınız da daha çok gençmiş..bu çok iyi..demek ki var bi sorun ki zaten belli işte sorununuz, tanısı var..daha iyi bir doktora görünüp çaresi neyse bakıcaksınız tabii...beklemek olmaz...biz 6 yıl bekledik..çok hata ettik,ama eşim çok korkuyodu doktorun "senin çocuğun olmaz,yapıcak bişey yok" gibi şeyler demesinden,öyleydi böyleydi derken 6 yıl oldu,yerimizde saydık,şimdki aklımız olsa 1 yıllıkevliyken başlardım hemeno zaman 27 falandım,şimdi ise 34 oldum...şimdi de 2 yıldır uğraşıp duruyoruz işte hastanelerde...zaten zaman alan bi süreç...hiç vakit kaybetmeden yapın tedavinizi cnm...
Ablacım içimi ferahlattın rabbim inşallah sizinde gönlünze göre verir çabalarınızı boş cıkarmaz umutlarınz kırılmasın .. benm eşimde biraz pasif hep ben araştırıyorm biraz iteleye kakalaya oluyo amaa olsun.. gercekten hem uzun hemde cok yıpratıcı bi süreç siz nerde tedavi oluyosunz ?
sevindim rahatlamana...tatlım biz izmir ege üniv.de yaptırdık ikisini de,
aslında herşey çok da yolunda gitti,embriyo 1.kalite,spermler yetti,bende zaten bi sorun yok,ama olmadı,nasip olmayınca olmuyomuş işte.şimdi de tayin çıkma ihimali va,b.esir'deyiz biz,ankara taraflarına çıkarsa orda aptırca,ama çıkmazsa 1 yıl daha bilmyorum nerde yaptırırız,artık devlet hakkımız da bitti,hep özelde...Allah ödeme kolaylığı da versin herkese...şimdi bizim duruma göre çok doğru bi seçim yapmamız lazım..aslında ist'da çok iyi merkezler var hep duyduğum ama git-gel uzak çok zor olur...siz nerde yaptırıyosunuz...?
canım son durumne regl başladı mı
güzel anne adayları sonucunu bekleyenlerden test tarihini alabilirsek topiğimize heyecan üstüne heyecan gelecek.ilginize teşekkür:)))
Transferim oldu bugün ayın dokuzunda test günüm allahım hayırlısi ni nasip etsin ya....çok yoruldum aartık bu üçüncü denemem iki embrio koydular
6767 arkadaşım sonuçlarımız aşagı yukarı aynı zamana denk gelcek :)yuppi yanlız değilim
evet canımcım inşallah sen ben hepimiz hamileliklerimizi yaşarız.ben test günümün 14 şubata denk gelse birde bebek gelse...
benimde solda sağda gelişiyo fakat toplamda 19 tane yumurta var bugün saydım mu senin de mi böyle canım? doktor pco olduğu çin ilaç destekli hepsi gelişiyor dedi. şu an 17mm civarılar carş. bende kontrole gideceğim prş ya da cuma gelişime göre toplanacaklar.benım yumoşların çoğu sağdaymış bu ay sağ baskın bide boyları 15-16mm olmasına rağmen doktorum cumartesi toplucak 225 gonalf 150ye düştü.çarşamba tekrar çağırdı herşey yolunda dedi.adet tarihime paralel olması için bekletçekmiş.en doğrusunu onlar bilir.birde doktorumla konuştuğumda sunu sordum hocam genelde ilk denemede olmadığını soyluyolar sız nasıl bakıyosunuz bu duruma dedim.oda ikinci deneme daha başarılı fakat ıster bır ıster ıkı ıster beş hıç farketmez hamıle kalma oranı %60 dedi.sendede bir sıkıntı olmadığı için bu %ye gırceksın dedı.oooooyyy oyyy dedim bayağı bı moral oldu.sonuçta bak topiğin başına hamile kalan ilk denemelerde var ve olmamasını gerektırecek hiçbir sebep yok charms bu iş moral işi arkadaşım ben buna inandım.
canımmm hayırlı olsun hamileliğin eviniz bıcırlarla dolsun. aminSelam kıslar...Kaderdaşlaaaar : )
Bugün kan testi yaptırdım normalde günüm yarındı ama dayanamadım..
Sonuç pozitif çok şükür..Hamileyimmmmmmmmmmm
Perşembe testi tekrarlıcaz ozaman sanırım söylicekler ikiz olup olmadığını..
Rabbim isteyen herkese bu duygyu yaşatsın..Hep dualarımdasınız zaten...
bende 19 yumoşa çok diyordum canım inşallah hepsi çok kaliteli olur hepsi bebek olur...tebriklerrr..ben de 30 yumoş toplama olcak..heyecanlıyımmmm
canım birde yumurtalıkların nasıl hafif ağrı gibi baskı olmuyor mu 30 tane de?
unyeliarzuuuuuu yarin sabah ben de ordayim
merhaba arkadaşlar ben yeniyim ilk buraya yazayım ddm, benm eşime 9 ay önce falan azosperm teşhisi konuldu tıpa gittik geldk hiç ilerleme yok bizim fsh yüksek 2 ay önce kaan aydosa gittik o hemen mikrotese dedi bizde braz cekindik tüp bebek merkezi daha ii olacak die düşündük 7 şubata emre bakırcıoğlna randevu aldım ordaki bayan şehir dışından geliosanız aynı gün kendine de randevu al dedi bu konuda cok tecrübeszm ne yapayım sizce tahliller olduktan sonra hemen tedaviye başlarlarmı bizi nası bi yol bekliyor yardımcı olursanız cokk sevinirim şimdiden Allah hepinizden razı olsun...
Ikiz anne adaylari kac kişi acaba ins hepimiz mutlu haberi alırız....9 şubat test günü olan varmı
Mufi ınş hayırlısı olur saat kaçta oldun transfer
Mufi ınş hayırlısı olur saat kaçta oldun transfer
Mufi canım senin de transferin hayırlı olsun. Güzel haberlerimizi alırız inşallah..
güzel anne adayları sonucunu bekleyenlerden test tarihini alabilirsek topiğimize heyecan üstüne heyecan gelecek.ilginize teşekkür:)))
Sen benden önce olmuşsun ben bir buçukta oldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?