2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Geçen yıl trasfer im tutmamıştı tam bir sene oldu neredeyse bu yıl tekar başlayacağız inş adet olmayı bekliyorum.Geçen yıl Adana Başkent te yaptırmıştım şimdi de Bahçeci Umutta başlayacağım ama bilemiyorum iyi bir seçim mi zor tecih yardımcı olacak birileri olursa sevinirim.Hayırlısı Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın

canım bizim ilk olacak ama umutu terch ettim aylardır muammadayz araştırdık ankarayada gittik geldk ama kafamıza yatmadı 7 şubatta ilk muayeneye gidicez hepimz için hayırlısı olur inş

Ablacım içimi ferahlattın rabbim inşallah sizinde gönlünze göre verir çabalarınızı boş cıkarmaz umutlarınz kırılmasın .. benm eşimde biraz pasif hep ben araştırıyorm biraz iteleye kakalaya oluyo amaa olsun.. gercekten hem uzun hemde cok yıpratıcı bi süreç siz nerde tedavi oluyosunz ?

sevindim rahatlamana...tatlım biz izmir ege üniv.de yaptırdık ikisini de,
aslında herşey çok da yolunda gitti,embriyo 1.kalite,spermler yetti,bende zaten bi sorun yok,ama olmadı,nasip olmayınca olmuyomuş işte.şimdi de tayin çıkma ihimali va,b.esir'deyiz biz,ankara taraflarına çıkarsa orda aptırca,ama çıkmazsa 1 yıl daha bilmyorum nerde yaptırırız,artık devlet hakkımız da bitti,hep özelde...Allah ödeme kolaylığı da versin herkese...şimdi bizim duruma göre çok doğru bi seçim yapmamız lazım..aslında ist'da çok iyi merkezler var hep duyduğum ama git-gel uzak çok zor olur...siz nerde yaptırıyosunuz...?

bizm teshis eşehir osmangazi ünv koyuldu ama orası pek donanımlı gelmedi burdan okuduklarmla ankaradaki kağan aydosa gittik cok ii uzman bi dr ama bize mteseyi özel bi hastanede yapıp eğer sperm cıkarsa dondurup sonrada genarta yönlendiriceni söledi bi mteseye 2500 dedi e bize brz ters düştü bi hastaneden başka hastaneye saçma geldi biz aslen kütahyalız ama eşimn işi nedenyle bozüyükte oturuyoz ankrada ist.da aynı uzaklıkta en iisi iyi bi tüp bebek merkezi olsun dedk umuttan emre hocaya randevu aldık haftaya gidicez daha elbette dr labarotuvar fln önemli ama birazda nasip cokta umutlu deilim yani kendimi hazırlamaya çalışıyorm ilkte sperm cıkmayabilir biliyorm bi yandan cok hevesliyz biyandanda hayal kırıklığına ugramktan korkuyorz ablacım seninle konuşmak cok ii geldi bana cok tşk edrm yine konuşrz şimdilk iyi geceler

canım son durumne regl başladı mı

cnm doktora gittik sürekli kullandığım crinone jelin kalıntıları geliyordu bırakalı 1 hafta olmasına rağmen, onla birlikte kahverengi tortu şeklinde hep geldi yaklaşık 10 gündür, işte söyledim sonra muayene etti ama daha en başta oda gördü oo burda baya birikmiş bu jel artıkları dedi onları temizledi enfeksiyon oluşturmasın diye sanırım onlar orda tıkamış yada emmiş kanı, çünkü öyle kırmızı kanlı bi regl olmadı rahim incelmiş yani onlar emmiş gibi gözüküyor dedi kanı... anlamadım bende farketmeden regl oldum ama ben çok yoğun bekliyordum az oldu bir süre kendi haline bırakıcaz, doktorda kafanız rahatlasın belki kendiliğinden olur dedi bakalım artık Allah bi mucize verir belki... dua edin bana ve benim gibii olanlara , pozitif sonuç alanlara kendi sonucum gibi seviniyorum valla

Transferim oldu bugün ayın dokuzunda test günüm allahım hayırlısi ni nasip etsin ya....çok yoruldum aartık bu üçüncü denemem iki embrio koydular

canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah ikiz annesi gamze olursun :)

benimde eşimden kaynaklıydı. bizde emre beye gitmiştik cok memnun kaldık, ve 26 ocak da transferim yapıldı 7 subat test günüm. bence sen kendin içinde randevu al eşin e randevu aldıgın güne emre bey kontrol ettikten sonra jinekologa gonderırse randevun hazır olmus olur, sayet gondermezse randevunu iptal edersin sorun cıkartacaklarını sanmam.
mutlaka biliyorsundur arkadasım ama yinede hatırlatmak istedim, eşine kesin sperm analizi yapılacaktır, o yüzden 4 günlük perhizle gitmeyi unutmayın, kolay gelsin hersey gonlunuzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…