Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki gündür biraz biraz kanama başlamıştı test günüm pazardı ama biraz önce gittim test yaptırdım 0,06 çıktı 2tane ebriyo transfer edilmişti tutmadı;( nasip başka zamana şimdi ne yapacam b
merhaba bende aranıza yeni katıldım 6 yıllık evliğim yaklaşık 3yıldır tedavi görüyorum ve sonunda tüp bebek dediler dünya başıma yıkıldı bu uğurda o kadar çok yıprandım o kadar çok para döktümki nasıl tüp bebek yaptırım bilmiyorum lüften uygun fiyatlı ve güvenilir bir yer varsa bilgilendiririz
iki gündür biraz biraz kanama başlamıştı test günüm pazardı ama biraz önce gittim test yaptırdım 0,06 çıktı 2tane ebriyo transfer edilmişti tutmadı;( nasip başka zamana şimdi ne yapacam b
piticiğim mesajını aldım ben yazamıyorum çok teşekkür ederim çatlatma iğnesi ne kadar yazar mısın ve adını
merhaba bende aranıza yeni katıldım 6 yıllık evliğim yaklaşık 3yıldır tedavi görüyorum ve sonunda tüp bebek dediler dünya başıma yıkıldı bu uğurda o kadar çok yıprandım o kadar çok para döktümki nasıl tüp bebek yaptırım bilmiyorum lüften uygun fiyatlı ve güvenilir bir yer varsa bilgilendiririz
CANIM ALLAH hakkımızda hayırlısını versin vakti değilmiş olcak inş sabredicez şükür ki dermansız dertlerimiz yok
benimde dün transferm oldu RABBİM yardımcımız olsun
Kızlar merhaba ya ben topiği kaybettim :) Neyse cuma yumurtalarım toplandı 2 tane yumoş alındı 1 tanesi çok güzel döllenmiş pazartesi 2 de transfer var annesine gelecek bebişim bugün bebişsiz geçirdiğim son gün olsun inşallah
canım topiğin başındaki listeden kimlerin nerede tedavi gördüğünü bulabilirsin farklı soruların varsa cevap vermeye çalışırım
nehirberk aramıza hoşgeldın nerede oturduğunu soylersen arkadaşlarla daha ıyı yardımcı olabılırız...
pko hayırlısıyla beklıcez sonuçlarını sevınmeler nasıp olsun inşallah test gunun bellımı?
saftunç bugunun tadını çıkar dediğin gibi bebişsiz son gunun sende test tarıhın bellı oldumu yaz bıze olurmu?
kızlar benim kafam karıştı yaa...11 .gün 0.31 hcg
12.gün 5.00 ama dr.ikinci test yaptırmış kana 0.2 çıkmış hcg.Fakat kandan önce ultrasona baktığında rahim 19 mm.kesin gebesin demişti.iki gün sonra gene kana bakalım dedi.ben korkudan bakamıyorum adetimi bekliyim dedim.adetim de eğer adetse tabi bir gün kala başladı.bugün 3. günüm fakat kahverengi akıntı geliyor.oda çok az.düşünüyorum geç döllenmemi acaba diye.Ama tüp bebek bu ,döllendiğinin 3.günü transfer yapıldı.napsamki tekrar kan testi yaptırsam mı acaba.?Hiç böyle olan oldumu aranızda yada duyduğunuz.
nerdesınız arkadaşlar sızı merak edıyoruz?
dün sonucu aldım ama güzel haber veremiyorum 2.39 çıktı yine olmadı
cnm yaptır bence testini kesin sonuç için, benimkini az çok takip etmişsen görmüşsündür, pozitifi gördükten sonra lekelenme başladı çok az kahverengi risk bu dedi doktor iğne verdi düşük önleyici ama sonraki testimde gene düştü değer ve bitti gebelik, ama hala adet olmadım ve hala o kahverengi lekeler devam ediyor, yarın doktora gidicem tekrardan bakalım ne diyecek?, herkeste aynısı olcak diye bir şart yok ama test yaptır en azından kafanda yormazsın...
dün sonucu aldım ama güzel haber veremiyorum 2.39 çıktı yine olmadı
cesaretimi toplayabilirsem yarın yaptırıcam verdiğin moralle poff...İnsan korkuyor sonuçtan işte.Ama bu kahverengi inşallah kist felan değildir .Senin haberini bekliycem dört gözle yarın.İnşallah bir mucize olurda diycem...ben seni takip ediyorum ama artık kanaman başlamıştır diye düşündüm.hadi birde üstüne görme çıkarmış...innnnnnşallaaaaahhhhhhh........
ahh keşke cnm yaa( ne ümitlenemiyorum artık nefret ettim bu lekelenmeden ne geldiyse ondan sora geldi zaten hcg düştükten sonra tekrar yükselen yada hamile olan duymadım hiç ama bilmiyorum yaa %1 de olsa ya mucize olursa diyorum bazen :26lucaksa olsun şu adet kurtulayım artık normal yaşama geçeyim istiyorum araştırdım baya benim gibi olanı görmedim genelde bi hafta sonra fln adet olmuşlar... bakalım yarın ne diyecek doktor bende merak ediyorum, inş başka bişey çıkmaz ...Allah hakkımızda hayırlısını versin her ne olacaksa..
dualarrım seninle..hayırlı haberle dön inşallah...