2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352

Valla canım insan kime inanacagina şaşırıyor seni anlıyorum aslında böyledoktorlari deşifre etmek lazım.benim doktorumda soğuk nevale mübarek dün gittim ya bu kadın bebekle ilgili hiçbirşeyi anlatmıyor şu boyda şu kiloda en basit seyleri bile hatta ikili testi ben hatırlattım bu hafta icinde yaptırmam gerekmiş bide yahuuu söylesine be kadın hani yok testi gerek yok falan demiyor yaptir mutlaka dedi ee bukadar önemliyse söylesene.off ya napıcaz bilmiyorum kızımızda o doğurdu birazda o yüzden bırakamadım kadını yoksa normal şartlarda yüzüne bakmam.neyse ya dolmuşum baya.cok yogun talep gören tecrübeli bı kadın aslında koca hastanede sanki başka dokror yok herkes ona gidiyo( buarada bende dahil :)))))ama iste bide su suratını duzeltse.acaba ikili testte cinsiyet belli oluyormu?
 



Ne kadar saçma ya. Canım sen kesinlikle kan haplarını kullan. Doktoruma ben hamile kalmadan önce gitmiştim ve bana 2 ay öncesinden folik asit ve demirim az olduğu için ferro sanal demir hapı kullandırmaya başladı. Bebeişlerimiz zaten bizden alıyor, ama az olan birşeyi ne kadar alabilir? Sen iyiki başka doktora da gitmişşin. Bir de kadın doğumcuların böyle böyle ilgisiz olmasına çok kızıyorum, biz kendimi emanet ediyoruz onlara.

Yalnız bana doktorum kan hapımı hamile kalmadan önce sabahları aç karnına, hamile kaldıktan sonra öğlenleri aç karnına çevirdi. Sabah aç karnına yutulan haplar hamile reflüsünü artırıyormuş. Öğlen içmeye başlayınca midem daha bir rahatladı zaten.

Bir de senin bebeişte 15 Ocak'ta geliyormuş. Hayırlı olsun, Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah....
 

Canım ya orası bana uzak ben Anadolu yakasindayim acibademde oturuyorum bu taraflardan bakıyorum.aslinda doktorum sonomedi görüntüleme merkezini œnerdi Kadıköy'de orda Prof da yok bide cok fazla bilgi edinemedim orayla ilgili.bu hafta yaptırmam lazimmis bebiş bir hafta ileriden gidiyor çık fazla büyümeden gitmem lazım.
 
kızlar lierac çatlak önleyicden alan oldu mu sürümü nasıll kıyafetlere falan bulaşıyo mu


Canım ben bütün hamile kalan arkadaşlarımın tavsiyesiyle aldım. Hepsi inanılmaz mennun kalmışlar. Daha hiç göbeğim çıkmaıdğı için sürmeye başlamadım. Sadece bir iki defa denemek için sürdüm. Ama çok güzel emiyor. Bence almalısın, ama eczaneden alma. Ben 80 TL ye aldım. Sonra internetten baktım, yarın fiyatına nerdeyse, doktorumda önerdi bu kremi. Bu tüp bitince internetten alıcam ben de.
 


Canım Acıbadem Maslak yok mu orada? Bir arkadaşım orda bir profösöre yaptırmıştı. O da çok mennun kalmıştı. Ama 400den aşağıya değildir.
 
Canım Acıbadem Maslak yok mu orada? Bir arkadaşım orda bir profösöre yaptırmıştı. O da çok mennun kalmıştı. Ama 400den aşağıya değildir.

Orası hiç aklıma gelmemişti ama 400de cok canım yaa mutlaka iyidir ama okadarda veremem herhalde.ama bı arstircam.sağol canım.
 
canım benim sata göre 15 ti zaten ilk doktorum ilk gün geriden geliyor dediği için 17 yazdırmıştım.sat 10 nisan sata göre 15i oluyor yani

yaa bak en basından beri ne dıyorum ben sata göre sölin demıyo muyum gelıyo kötekk :117:

hadı sana bı kıyak geceyım
 

bilmiyorum kan değerim hamile kaldığımda 12-17 olması gerekirken 10 muş şimdi kaça düştü bilmiyoruz.ama kan hapı kullanmadığına göre kesin düşmüştür dedi yeni gittiğim doktor ve sağlık ocağı.iki tane içersen inşallah yükselir dedi.çünkü kan hapı en az 6 ay kullanmak gerekiyor oysa bizim doğurmamıza yaklaşık 5 buçuk ay kaldı

yaa bak en basından beri ne dıyorum ben sata göre sölin demıyo muyum gelıyo kötekk :117:
çok teşekkür ederim ayşe çok haklısın köteklik bende:) kih kih :)))))
hadı sana bı kıyak geceyım
 
canım sen anadolu yakasında mısın ??? ne tarafındasın

bisürü yer yokmu orada ya[/QUOTE]

Evet canım acibademde oturuyorum.Arastirmadayim.
 
canım sen anadolu yakasında mısın ??? ne tarafındasın

bisürü yer yokmu orada ya[/QUOTE]

Evet canım acibademde oturuyorum.Arastirmadayim.
 

ya ben de kan hapımı değiştirticem içemıyorum ıcınce yedıkelrımde cıkıyo olmuycak böyle
 
kızlar lierac çatlak önleyicden alan oldu mu sürümü nasıll kıyafetlere falan bulaşıyo mu

ben aldım ama sunu soyleyeyim ilk hamilelgimde de kullanmıstım. bitirdigim tup sayısını bilmiyorum bile. ama 37.haftada gobegimin altı catlamıstı
bunda da aldım arada suruyorum .oyle yapıs yapıs degil. surdukten kısa sure sonra emiliyo
 
Günaydın tatlı annişlerrrr!

Arada birkaç kişiye cevap yazmıştım ama kaynamış :)

Ayşecim umarım daha iyisindir, yazdığın mesajlar içindeki inancın ve tevekkülün gücünü ortaya koyuyor, inşaallah bu inanca istinaden Allah sana sağlıklı, hayırlı bir evlat verecek, inanıyorum. Dün gece senin için ve henüz annelik duygusunu hiç tatmamış başka bir Ayşe'miz için dua ettim. Rabbim inşaallah kıymet verir, katında kabul eder.

Folik aside devam dedi benim doktorum. Ve bir ay sonra gideceğime göre dördüncü ayın sonuna kadar kullanmış olacağım.

Hamile kıyafetleri için İstanbul'dakilere Beşiktaş'ta bir mağaza önerebilirim. İki pantolon aldım, şu an biri üzerimde ve hiç hamile pantolonu gibi durmuyor.

Bulantılara devam... Birkaç gün iyileşir gibi olmuştum, sonra yine aynı... Peynir, ekmek, kara erik, şeftali... Evladım şu halimi örnek almaz inşaallah.

Ya bir de ben de uyuyamıyorum. Ama uykusuzluktan değil de yatış pozisyonum yüzünden ikide bir uyanıyorum. Sanki bir şey olacakmış gibi geliyor. Sola yatmaya çalışıyorum ama sürekli de olmuyor maalesef.
 

Tebik ederim canım kızın için
Darısı başımıza cinsiyet haberinin :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…