- 5 Aralık 2011
- 638
- 1
canım evet aynen öylee hatat dıyet dahı yapıalbilri diyet deidğim az yemek dğeil düzenlid engelı beslenme analmında diyorum :)
ben de aynen öyle yapıcam daha uyum sağlayamadım hamıleleıge ama ınsallah ılk 4 ay kılo almamayı dusunuyıorum ben de ınsallah
kağan kocatepe çok iyi bi dr :)
evet iyi bir doktor ama ben ona gidemem çok gelir bana... inşallah çok kilo almayız da sağlıklı bebişlerimiz olur
Allah Allah neden dokundu acaba?gaz mı yaptı?geçen ben de yaptım nohut ayıla bayıla yedim valla baya canım çekmiş :)
ilk gebeliğimde 10 kilo almıştım ben 5.aydan sonra kilo almaya başlamıştım.bakalım bu hamileliğimi kaçla tamamlayacağım?kilo almayayım diye yemenden de kısma zeynepnaz sadece hamurişlerine dikkat et yeter.
valla ben 6 haftayı biraz geçtiğinde gittim sadece keseyi gösterdi doktor 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.
ilk 5 ay kilo almamak wow süpermiş keşke bizim de öyle olsa
Canim yağlı yemekler yasak bana dokunuyor sonra böle sabahliyorum ama güzelde olmuş yani :)) gece ben uyuyamadim ole olunca eşimde uyuyamadi gece atcaktim yataktan resmen adamı yazık ya elimi ayağımı koycak yer bulamadım diyorum Napiim Zaten köşede yatıyorum diyo bende sinirlendim o uykusuzlukla noluyosa sanki :))
ben de bu ara çok sinirliyim hele kocama hiç tahammülüm yok yani sokuldu mu hemen itiyorum yayıla yayıla uyumak istiyorum tek başıma
Acaip midem bulanıyo yaa öğğğğ daha 4 hafta bilmem kaç küsur günken
böle olrusa ilerde napcazz allah yardımcımız olsunnnn
çok şükür benim bulantım yok şimdilik
öncelikle sağlıkla kucağına al inşallah.bende hiç bi değişiklik yok herşeyi yiyebilirim heralde.ama tavuk yememeyi tercih ediyorum.çünkü tavuk sadece hormon artık.faydadadan çok zarar.yani tavuk yiyemiyorum diye üzülmeyin
bence de şimdiki tavuklara tavuk demeye bin şahit!, hep antibiyotikliler ve bizler için çok sakıncalı hiç yemeğin bence
Selam olaylarolaylar, ben geçen hafta 4 haftalıkken gittim dış gebelik kaygısıyla, çünkü sağ tarafımda bir ağrıyla uyandım sabah. Doktor vajinal ultrasonla baktı ve normal gebelik ama 3 hafta sonra yine gel kalp atışlarını duyalım dedi. Yani 7 haftalıkken duyulabildiği durumlar da oluyor demekki. Yumurta bazen geç gelişebiliyormuş. bİR DE doktorun yaptığı vajinal muayene daha önce rutin kontrollerim sırasında doktorun muayenesi gibi değildi. Aleti çok da içeri doğru ittirmedi. Rutin kontrollerdeki doktor bildiğin epey içeri giriyordu.Bebek daha epey aşağıda oluyorsa belki o yüzden diye düşündüm.
Suay82 sen Ankara'da hangi doktora gidiyorsun? Ben eve yakınlığından dolayı fatih üni hastanesi hoşdereye gittim ilk seferinde. Ama kan tahlili ve idrar tahlili yapmamasından dolayı çok da içime sinmedi açıkçası.
Bir de arkadaşlar benim sabahları çok az bulantılarım başladı gibi ama öğlene kadar hiç iştahım olmuyor, öyle yatsam dursam hayır demem yani, halsiz ve iştahsız oluyorum. Su bile içmek gelmiyor içimden. Ama su içmek önemli biliyorsunuz, baş ağrısından çatlağa, enerjiden bebeğin suyunun değişime kadar herşey için önemli. Nasıl içsem diye düşünüyorum, ayran, limonata vs dışında tavsiyesi olan var mı?
canım ben de yarın dr a gideceğim ama alttan muayeneden çok korkuyorum sonra düşük falan olmasın, dünki dr bir süre ilişkiye girmeyin dedi nasıl olacak alttan muayene ya tetiklerse, sorun olursa, sence kormayayım mı sorun çıkmaz mı?
bir de benim de çok sancım var hele yürürsem sanki karnıma bıçak saplıyorlar, birden bir sancı vuruyor sonra geçiyor sonra tekrar ağrı oluyor ama şuan oturuyorum mesela fene değilim sancım yok şimdi ama öğlen yürüdüm biraz acayip sancım oldu, dış gebelik falandır diye çoooook korkuyorum ya