canım ya hayırlısı hani siz burda böyle salladı şöyle belirgin yazınca ben baya bebek gibi beklemiştimdaha once göremedik ya bunda kadın diyo bak ben hareket ettirmiyorum maşallah salıyo diyo ama ben baya kol bacak gibi bekliyomuşum aman sallıyo kolcazını böcek tıp ta söylemiyoruz cinsiyetini dedi ama bu teyzemiz dayanamaz söyler bize
Kizlar bidehepimizin erkek oluyomus felan:))saglikli olsunlar farketmez
Kizlar bidehepimizin erkek oluyomus felan:))saglikli olsunlar farketmez
:) kız naaptın yazık 2013 lü paşalara ozaman
madem tadı buruk ayran gibi kötü değildir ozaman..bu karışım hazır satılıo mu?mayalanma süresi falan demişsiniz evde de mi yapılo öğretirmisiniz bizde yapalım
anladım canım babamın işi dolayısıyla çıkmıştı tayinimiz tugayda otururduk.güzeldi antep yemekleri nefissss zaten.benim orada lise yıllarından arkadaşlar olunca ayağımızda kesilmedi tabi.. düğün dernek doğuma git.gezmeğe git.ayyyy ben fıstıkın mevsimi geçtimi yaaaa :)durup dururken aklıma geldi bak ya
ilk olucak ınsallah canımm :)
maşallah subhnallah canım bebısee ayy dun bene kontroldeydımmm bebıs bızede el salaldı teyzesii
hepsi selamcı çıktı ehueheuehe
canım ben samsunluyum biz de ekmek bir pekmez ikiher evde bulunur mutlska kaynatılır fln benım de bi başım köylü yanı :)
bi de bizim köyelrımız öyle lüx köyler değil hala çok afedersın "pokluk" diye bır bi tabırı barındıran kanalizasyonu olmayan ama
hiç kokmayan herseyın doğal düzenınde tıkrı tıkır ıslediği organık bı yerkola cips gibi köyde üretilemeyecek şeyler almak için
3,5 saat yol gidip en yakın ilçeye ulasman gereken bi yer yani öyle söyleyım sana
bizim sofralarımzıda hep pekmezle yoğurt bulunur hatta hatırlıyorum sımdı değil ama ben kcuuckken akşam yemekelrımızde bile
masada ıksıı beraber bulunrdu...bi de ekşi çalkaması vardır biz de side var mı bılmıyorum elmadan aynı pekmez gibi ama akışkan değil
çok koyu macun gibi bişey yapılır onu suyla çalkalarsın ama süpper bi içecek olur köyde artık eskısı kadar cok yapılmıyo ama
bulduk mu hıc kacırmayız :) ay bu arada ben antep mutfagını cok severımmhatta ıkı tane kıtap var listemde antep yemekelrıne
dair bi ara alıp hepsını en bastan denemek istiyorum
canım marketlerde varsa hangı marketteyse bakayım yok bulamazsam zahmet olmazsa senden ıstıycem artık
bulamazsam matrkette san amail atarımm :) ayrıca keklerde çok güzel bir kıvam verdiğini de çok duydumm :)
ayrıcana anlat canım öel güzel analtıosun kı ınan hiç sıkılmadım :)
slm arkadaslar bısey duymustum hanı gobek delıgı asagıya bakarsa kız yukarı bakarsa erkek dıyolar yanlıs hatırlıyrm olabılırm nasıldı o ..
evet cnm erkekin bibisini görüyolar heralde :))aman kesin busene paşa senesi dicem ama erkekler once gösterir kızlar geç gelir demişti birisi :44:
ya kızı da süslemek güzel minik minik fiskiye saçlarla ay hepimiz kavuşurda fotolarınıda yükleriz inşallah meleklerimizin
buarada günaydın anişler ve kuzuları
aynen kuzum yaa ben bide çağrı merkezinde çalışıyorum bazen gözümü açamıyorum masa basında ayakta uyuyorumm :)) yaa bizimde açıktı çok girmeye balayınca kk yı kapattılar yasaklı listeye aldılarmerhaba canım :) bende de var canım kanama alanı progetsan alıyorum bende baya azaldı ama daha tamemn gecmedıı :)
amın cnaım Allah hepimizin yarduımcııs olsun ticker yapmak ıcın sayfanın en üstünde sağda profilim yazısı var
ona tıkla acılan sayfada hakkımda sekemsını goruceksın ona tıkla gelen sayfada "Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi"
diye bi kısım var yanındakı kalame tıklayıp tahmını doğum tarıhını girip kaydedıosn :)
evet canım aslıdna öle ben de hıc duramıyom ayakat dırek uyyorum akşamalrı :) ama gunıcı burdaım ıste
hayırlısıyla gelsınelr cidden hiç önemli değil cinsiyetii :) Efe de güzel bi isim :)
ayyyyy 2013 erkek senesi olur ozaman :)))Kizlar bidehepimizin erkek oluyomus felan:))saglikli olsunlar farketmez
aynen öle ama olsun çok istiyorum kız olsaydıda derin ela koyucaktım 2 ci inşallah kız olur onuda öle koyarım :)) ayy hadi hayırlısı bakalım bi doğsunlar isimleriyle büyüsünler inşallahhhay isim işide zor tuğbacım tanıdığım feeler hep çok yaramaz ve hareketli oluyo anneleride hep isminden mi diyor
dün bizim babişte bebişi görünce metroda dalmış gitmiş dedim ne düşünüyosun güldü isim dedi ama çok eski isimler olmaz dedim inci olsun diyo paşam kız istiyo ya canım ben şimdi tontişim tamam ince kemikliyim ama sende incesin ama sülale geniş yapılı ya tontiş yapılı bi kızımız olursa dedim inci kibaar narin çıtıpıtılara giden bi isim sanki dedim ben hep ece isimlerimizden yada ege diyordum ama ikiside maşallah yeğenler koydu cemrede gitti şimdi eren erkekte hoşuma gidiyor alp eren yada alper gibi bakalım daha 10 tur atar
benim annemin ismi zor nadir bi isim memlekette (bilecik) çokta burlarda duyulmamış hepimize bilinen isimleri koymuş garip bi isim koymayın der hep
slm arkadaslar bısey duymustum hanı gobek delıgı asagıya bakarsa kız yukarı bakarsa erkek dıyolar yanlıs hatırlıyrm olabılırm nasıldı o ..
merhaba canım :) bende de var canım kanama alanı progetsan alıyorum bende baya azaldı ama daha tamemn gecmedıı :)
amın cnaım Allah hepimizin yarduımcııs olsun ticker yapmak ıcın sayfanın en üstünde sağda profilim yazısı var
ona tıkla acılan sayfada hakkımda sekemsını goruceksın ona tıkla gelen sayfada "Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi"
teşekkür ederim ay_she umarım hepimizin sıkıntıları bir bir kaybolsun:)
Günaydın kızlar nasılsınız,
Sizin köylerdede güzel şeyler varmış cnm ama bizim köy azcık modernleşti enazından bi marketi bi ekmek fırını oldu.Ama köy işte girdiğin an yolunda başlıo tezek kokusu insan tezek kokusunu severmi ben seviyorum:) Şaka bi yana ama o koku eşittir köyüm gibi gelio..Biz annem dahil şehirde doğmuş büyümüş ama köyde akrabaların olunca ve sık sık küçükken gidince o yüzdendir köyü çok severim bende.Kefiri anlattım cnm marketlerdekini ama sen istersen bi al dene hoşuna gitmezse sana kefiri göndertirim dediğim gibi ve isteyen arkadaşların hepsine herşeyin dışında tadı aynı gelse bile evde daha uygun maliyette olur kız.Biz muhasebeciler bunu iyi biliriz gider gelirden az olmalı
KARIŞIK Bİ MESAJ OLURSA ŞİMDİDEN PARDON KIZLAR ÇÜNKÜ BUNU YAZARKEN PC ALLAK BULLAK OLDU ANLAMADIM ENSON CTRL C İLE YAPIŞTIRDIM AMA UMARIM DOĞRU ŞEKİLDE SAYDADA YER ALIR
Merhaba hanımlarÇarşamba günü serum taktırdım sonunda, 2 gündür iyiydim ama bugün başladı yine öğürmeler doktorum da gelmişken bebeğe de bakalım dedi veeeee bebeğimin ilk hareketlerini gördüm aman allahım şaka gibi inanamadım. Bayağı bir uğraştı doktor eşim de korktu birşey oldu sanmış meğersem cinsiyetini görmeye çalışıyormuş ama göremedi erkeğe benzettim dedi. Gönlümdeki kızdı ama olsun sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun da 2. yi belki kız verir rabbim. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Merhaba hanımlarÇarşamba günü serum taktırdım sonunda, 2 gündür iyiydim ama bugün başladı yine öğürmeler doktorum da gelmişken bebeğe de bakalım dedi veeeee bebeğimin ilk hareketlerini gördüm aman allahım şaka gibi inanamadım. Bayağı bir uğraştı doktor eşim de korktu birşey oldu sanmış meğersem cinsiyetini görmeye çalışıyormuş ama göremedi erkeğe benzettim dedi. Gönlümdeki kızdı ama olsun sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun da 2. yi belki kız verir rabbim. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
umarım geri dönmemek adına gider bulantıların
aa şimdiden söyledi mi erkeğe benzediğini
benim dr.16.haftada dicem deyip moralimi bozdu acaba kıza mı benzettiki emin olmak istedi?
belki bir sonraki kontrolünde kıza benzettim de diyebilir hiç belli olmaz ama dediğin gibi hayırlı bir evlat nasip etsin allahım size gerisi boş:))
ben bu yıl kız yılı diye biliyordum ama erkekler çoğunlukta sanırım bakalım listede en çok erkek mi ,kız mı yazacak
Canim bu erken haftalarda ki cinsiyet tahmininde yanilmalar olur muhakkak o yuzden dr soylememistir benim dr da soylemedi hani kiz dese oglana donse tuhaf oluruz veya oglan dese oyle alissak aa kizmis dese hos olmaz o yuzden heralde riske atmiyolar
umarım geri dönmemek adına gider bulantıların
aa şimdiden söyledi mi erkeğe benzediğini
benim dr.16.haftada dicem deyip moralimi bozdu acaba kıza mı benzettiki emin olmak istedi?
belki bir sonraki kontrolünde kıza benzettim de diyebilir hiç belli olmaz ama dediğin gibi hayırlı bir evlat nasip etsin allahım size gerisi boş:))
ben bu yıl kız yılı diye biliyordum ama erkekler çoğunlukta sanırım bakalım listede en çok erkek mi ,kız mı yazacak
İnşallah canım inşallah... Erkekler daha çabuk geliştiği için erkenden belli oluyormuş kızlar daha geç gelişiyormuş herkes öyle söylüyor. Belki senin bebeğin kız olduğu için söyleyememiştir doktorun. Evet bu yıl kız yılı en çok kız var etrafımdaki 6 hamileden 4'ü kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?