evet genetikle alakalı olabilir kesinlikle katılıyorum ama çevremde ,kremi kullanıpta hiç çatlamayanlar ,2.gebelikle ilk gebelik arasında fark oladuğunu söyleyenler olunca ,insan dikkat etmek istiyor ;ama benim maşallahım olucak gibime geliyor :)))))
merhaba kızlar bi süredir giremiyorum.. umarım herkes iyidir.. ben salı günü bi trafik kazası yaşadım bi araçla çarpıştım hatırlamak bile istemiyorum çok kötuydü kabus gibiydi arabamın sağ tarfı içeri göçtü tamamen o an karnıma bi ağrı saplandı ama işlemler 2 saat falan sürdü ve mecburdum beklemeye sonra hemen hastaneye gittim ve dr kanama alanı oluşmuş dedi ama bebek çok iyiydi ona bişey olacak diye o kadar korktumki görünce çok rahatladım ağrı için serum taktı ve 5 günlük progestan iğne verdi ilk 24 saat bişey olmazsa korkma dedi çok şükür olmadı ama 1 hafta sürekli yatak istrahati verdi sadece tuvalet için kalk dedi yarın kontrole gitcem umarım küçülmüştür
geçmiş olsun allah korumuş meleğini. iyi dinlen inş. kanama alanında küçülmüştür iğneler daha etkiliymiş haptan faydası olur.
ah canım çok gecmıs olsun yaaa
ınsallah kanama alanın kuculur zamanal aman uzan dıkkat et ama bak oturup bacakalrını
uztama öyle değil tüm vücut olrk uzanman gerekıyo düşük tehlıkesı yasadıgımda doktorum ve hemsıreler özellıkle
öuyle yatırıyoalrdı benı bende 1 hafta yatmsıtım ve egcmsıtı sneınkıde gecer ısnallah
bendede oluyor canım ileriki zamanlarda bacakta kramplar bile olacakarkadaşlar benim arada bir karnıma kramp şeklinde agrılar giriyor. kasılma oluyor. sizde boyle birşey oluyor mu ..
geçicek ayşe az daha dayan.bende geçmez diyordum ama son istifradan sonra aniden kesildi.Günaydın kızlar...
hava bugun de az bucuk serin :) hiç yoktan iyidir şükür...
benım bulantım hiç azalmayan bi şekıdle devam edıyor özellikle 3-4 gundur nefes aldırmadı
napıcaz böle bılmıyorum yarın 12. haftaya giricezyani galıba 16 da fln anca gecıcek :S
fasulye mi?kaç gündür kurusunu canım çekmişti ama üşeniyordum.birazdan düdüklüye koyayım barine güzel canım rahatsın işte bulantı çok fena bişey...
benımde iştahım var canım bazı şeylerı cekıyo ama sırf koktugu ıcın yıyemıyorum
mesela çaydan tıksındım ıcemıyorum icıtıgım an mıdem kalkıyo ama miss gibi çay içmeyı özledım
taze fasulye , simit , karpuz ,peynir yıyemıyorum midem bulanıyo adını duyunca bile
midem kalkıyo o derece ama yavas,az ve kokmayan seyler yersem rahatlıyorum
yemekten önce öğürmemişsem yemek sonrası büyük ıhtımal istifra edıyorum :S midem çalkalanıo resmen
ama buna ragmen yıne de düzenlı sekılde yemek yıyorum...
kahvaltıda labne - ekmek - meyve suyu
ara olrk meyve
öğlen tost - ayran
arada gene meyve
akşam da çorba ve 1-2 dilim ekmek
yemekten sornada bi iki kaşık dondurma :)
geçmiş olsun.merhabalar ;
çatlak için soru sormuştum ;sanırım kimse dr u ile görüşmemiş bu konuyu :))neyse..
2 ündür müthiş bir burun akıntısı ,hasta oldum boğazlarım şiş;ıhlamur içtim,boğazları indirdi ama buruna faydası yok((bu havalrda dikkat edin,ben yağmurlu olan gecede pencereleri açık bırakmışım,sabahta patlayan bir bomba gibiydim ,allahtan çok çok fena değilim ((
herkez dikkatli olsun ,zor oluyor çünkü ,ilaçta kullanamıyorum
off çok geçmiş olsun.bol bol dinlen.umarım birşeycik olmazmerhaba kızlar bi süredir giremiyorum.. umarım herkes iyidir.. ben salı günü bi trafik kazası yaşadım bi araçla çarpıştım hatırlamak bile istemiyorum çok kötuydü kabus gibiydi arabamın sağ tarfı içeri göçtü tamamen o an karnıma bi ağrı saplandı ama işlemler 2 saat falan sürdü ve mecburdum beklemeye sonra hemen hastaneye gittim ve dr kanama alanı oluşmuş dedi ama bebek çok iyiydi ona bişey olacak diye o kadar korktumki görünce çok rahatladım ağrı için serum taktı ve 5 günlük progestan iğne verdi ilk 24 saat bişey olmazsa korkma dedi çok şükür olmadı ama 1 hafta sürekli yatak istrahati verdi sadece tuvalet için kalk dedi yarın kontrole gitcem umarım küçülmüştür
kurumu cıldın cnm bıse olmaz ama korkma cok kotu olmazsın cnm
slm arkadaslar bugn hastaneye gıttım bebegın kalp atıslarını duydm 2.5 aylık oldu doktor ocak ortaları sezerynı yaparz dedi....
merhaba kızlar bi süredir giremiyorum.. umarım herkes iyidir.. ben salı günü bi trafik kazası yaşadım bi araçla çarpıştım hatırlamak bile istemiyorum çok kötuydü kabus gibiydi arabamın sağ tarfı içeri göçtü tamamen o an karnıma bi ağrı saplandı ama işlemler 2 saat falan sürdü ve mecburdum beklemeye sonra hemen hastaneye gittim ve dr kanama alanı oluşmuş dedi ama bebek çok iyiydi ona bişey olacak diye o kadar korktumki görünce çok rahatladım ağrı için serum taktı ve 5 günlük progestan iğne verdi ilk 24 saat bişey olmazsa korkma dedi çok şükür olmadı ama 1 hafta sürekli yatak istrahati verdi sadece tuvalet için kalk dedi yarın kontrole gitcem umarım küçülmüştür
saol canım evet o şekilde yatıyorum inşallah geçer(
bendede oluyor canım ileriki zamanlarda bacakta kramplar bile olacak
geçicek ayşe az daha dayan.bende geçmez diyordum ama son istifradan sonra aniden kesildi.
sadece bazı yemeklere karşı midem kalkıyor
fasulye mi?kaç gündür kurusunu canım çekmişti ama üşeniyordum.birazdan düdüklüye koyayım bari
ayşe eşine not olarak tarifleri yaz senin için yapsın ne olcak
ben oğlumun bebekliğinde eşime tarif söyler ve yaptırırdım.
benimki kadar lezzetli olmasada ellerine sağlık deyip günü geçiştirirdim:))
.
çok geçmiş olsunmerhaba kızlar bi süredir giremiyorum.. umarım herkes iyidir.. ben salı günü bi trafik kazası yaşadım bi araçla çarpıştım hatırlamak bile istemiyorum çok kötuydü kabus gibiydi arabamın sağ tarfı içeri göçtü tamamen o an karnıma bi ağrı saplandı ama işlemler 2 saat falan sürdü ve mecburdum beklemeye sonra hemen hastaneye gittim ve dr kanama alanı oluşmuş dedi ama bebek çok iyiydi ona bişey olacak diye o kadar korktumki görünce çok rahatladım ağrı için serum taktı ve 5 günlük progestan iğne verdi ilk 24 saat bişey olmazsa korkma dedi çok şükür olmadı ama 1 hafta sürekli yatak istrahati verdi sadece tuvalet için kalk dedi yarın kontrole gitcem umarım küçülmüştür
selam kızlar naberben bir gözükcem yine kaçıcam :))
ay-she canım naber?
canım hıoşgeldın hamdoslun iiyyiizzz sen nasılsın
ya o değilde ben sana taslak takvim atıcaktım ya atamadım mail adresını mail at bana da yollayım
dosya eklemem gerekıo cunku
hee bir de o wardı :) bak borçlarına kabarmış haberin yok :))
atıyorum maili
sultancim içimi ferahlattın, benim baya akıntım oluyo çünkü. bi an bi başlıo, regl oldum sanıp tuvalete gidersin ya, bakıyorum baya bi sarı koyu akıntı gelmiş. aman kanlı olmasın da diyorum ama akropol hastanesine gittiğimde gördüğüm bi karikatür geliyo gözümün önüne. karikatürdeki iki baya bülent beyin hastası. biri altına maşrapa koymuş, benim akıntım biraz fazla oluyo da diyobaya da doldurmuş ha maşrapayı:) aman yine de korkuyorum şu 3 aydan ya hep bi pimpirik
aynı sorun bende de var malesef koyu sarı br akıntı ama kokulu ve kaşıntı yapan akıntı tehlikeli diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?