iki hafta önce bebeğimin kalbi durmuş.yarın alacaklar meleğimi
Sanırım ben bu kategoride degerlendrilmeliyim...Ayın 13 unden 18 ıne dek (nısan) regl olmam gerekırken gebelık testı yaptım.ilk yaptıgım 17 nısandı ve silik çıkmıstı ikincisi 18 nısan sabahıydı hatta sabaha dek uyumadım..ogunun sabahı testlerden bırı sılık dıgerı de daha cızgı halınde cıkınca dedım kı kan testı yaptıracagım ve gıttıgımız klınıgı aradıgımda pozıtıf oldugunu ogrendım, fakat; haftaya daha kontrole gitmemiz gerekiyor çünkü henuz kalp atısı duyulmaz dedi doktor..velhasıl..ben geldim aranıza...beni alın..Şoktayım.istiyodum ama bukadar erken beklemiyordum...Mayıs gibi işler baslıycak, turizm sektorunde calısıyorum,rehberim ve benı bekleyen agır otobus yolculukları da mevcut...Dolayısı ile beni zor gunler beklıyor..Çalışmazsanız olmaz arkadaslar..maddi olarak iyi bir gelecek hazırlamak da lazım..Çok mutluyum..ama genelde endişelerim cok belki kabaca gelecek size ama, şişicemmm.Şimdiden bazı arkadaslarım,lekelerin çıkacak, kilo alıcaksın vs.diyip duruyolar...biraz bastan sacmalık bunları duymak ama duyuyorum..hele hele 3. aydan sonra allah nasip ederde gösterirse...insanların boş konusmalarını dusunemıyorum...Ama herseyden onemlısı cok huzur doluyum...ve içimde bir canlı büyüyecek..5.haftasında kişiliği olusan bi varlık...sakın adrenalın ve kortizon salgılamayın..plesentadan ufaklıga gecip onu da dunyayla tnaıstıgında streslı yapıyor...gelin hadi..konusalım bi an evvel..sevgiler...huzur dolu gunler..Dakik
çok geçmiş olsun cnm benim bebğide cuma günü aldılar kalbi durduğu için
ALLAH bidaha verir ama çok zor ALLAH yardımcın olsun
Kızlar Ayağım Davul Gibi Şişti..
Kılcal Damar İltihaplanması Olmuş..
Öyle Malak Gibi Yatıyorum İşte..
Kızlar Ayağım Davul Gibi Şişti..
Kılcal Damar İltihaplanması Olmuş..
Öyle Malak Gibi Yatıyorum İşte..
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Needen olmus ki o iltihap:26:
Oft'de gördüm bi arkadaş yazmış üzülme bidaha olur geçmiş olsun diye
Ardından tiwigülde geçmiş olsun diye yazınca bi an kalbim gümledi
İçim bi tuhaf oldu hemen girdim topiğe Bebeğe bir şey oldu sandım
Allah esirgesin Rabbim korusun valla
Ayy kurban olurum o kuzuya benAllah Korusun Kuzumu Teyzesi..
Yatalım Biz Geç Oldu..
Hayırlı Geceler Canlarım..
İyi ki Varsınız..
Ayy kurban olurum o kuzuya ben
Tamam hadi dinlen sen canım iyi geceler
Rapor felan aldın mı çalışacakmısın?
Oooo asıl herkes buradaymış ben burayı görmemişimSelam kızlar herkese, ben de geldim İlk hamileliğim, 3. tüp bebek sonucu, dondurulmuş embriyo. Tabi artık fetus olduk Bugün de doktora gittim, keyfi yerindeymiş, doktorum öyle dedi
çok geçmiş olsun cnm benim bebğide cuma günü aldılar kalbi durduğu için
ALLAH bidaha verir ama çok zor ALLAH yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?