normalde kanama olur ama kanamasız düşük olmaz diyor doktorlarBildiğim kadarıyla yoktu.arada sızlama oluyor kasıklarımda birde sarı akıntım var demişti iki gün önce.dün doktora gitmiş.normalde 10 haftalık olması lazımken 8 haftalıkkken 2 hafta önce kalbi durmuş demiş doktor..bu gün kürtajla alıcaklardı.
buradan ona çok çok geçmiş olsun diyorum.
bunu okuyunca çok koktum.zaten evhamlı bir tipim.7 temmuza kadar mecbur bekliycem napalım.mukadderat .Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
tabi canım o lafın gelişievet öyle diyolar bi süre bende buna ınandım ama yok ya deli gibi bulantı yasyaıp erkek doğuran
yasmaayıp kız doğuran cok var ama bilmıyorum ya hayırlısı olsun
kız erkek hıc farketmıyo Allah ım hayırlısını versın...
kasık batması ben ılk haftalarda yasadım bitti gectı su an yok :)
normalde kanama olur ama kanamasız düşük olmaz diyor doktorlar
istisna demekki bilemiyorum artık
ama ben kanma olmadan düşük olmayacağını çok yerde okudum
ama thesun böyle kaybetti.kasık ağrım var sarı akıntım var demişti.haliyle insan korkuyor.başka belirtisi olmadımı acaba kalbi durunca.anlaşılmıyorda galiba.
düşmemiş ki zaten bu gün kürtajla alıcaklarmış.sadece 2 hafta önce kalbi durmuş.
canım sarı akıntı tesadüf de
kasık ağrısı ve bel ağrısı hissedince endişelenmek lazım...
bir de 2 hafta içeride kalbi durmus halde kalmıs bebek yani , daha baska belrıtısı de olmsutgur mutlaka
gözler yüz sararır fln...
hatırlıyorumda ılk düşük tehlıkesi yasadıgımda belım cok agrıyodu ve hıc yorgunluk agrısı gibi değildi
farketmıstım o akişam bi terslık oldugunu gece de kanamam başlamıstı zaten....ama düşük tehlıkesı ıdı sadece
düşmemıstı bebeğim yani...
pardon ..
kalp atışı durduğunda genelde lekelenme ya da kanama oluyormuş nette bakıyorum da şuan
ama hiç belirtisiz olan da var mış ama genel olarak bir belirti oluyormuş mutlaka
istisnalar da olabilir ama biz böyle paranoyak olmayalım bence
tabi canım o lafın gelişi
bende de ilk haftalarda oldu
şuan da çok nadir bazen arada bir oluyor
benimki ikiz olduğundan olabilir
yerlerini büyütüyorlar inş.
amin inş
bence de sürekli böyle düşünürsek kafayı yerizevet haklısın durduk yere strese sokuyoruz kendimizi yoksa:/
evet canım öle tabii :)
tabıı kı senın rahmın bızımkının ıkı katı hızla büyyo olması cok normal :)
çok da uykun gelıyrodur sanıyorum :) ben bu seferkınde kafamı kaldıramıyorum nası uyku nası fenaa :)
canım spermde vajınaya rahatszılık verecek bi yapı yoktur...haydı dıyelımkı var bebek rahme yerleştikten sonra
rahim tıkacı ile rahım kapanıyor ve sperm vajına yolunda kalıyor ileri gidemıyor
zaten erken doğum veya kanamalı durumalrda zaten yasak....son aylarda erken doğum rıskı varsa bir de üstüne
ilişki olursa ilişki sırasında heyecandna dolayı rahım kasıldıgı ıcın erken doğumu tetıkler ve evet skaıncalıdır ama
dediğimiz gibi erken doğum kanama bunlar istisnadır...yanı gebelık pekçok kadın için ekstrem bi durum değildir...
yalnız bazılarımız bazı sorunalr yasadıgımız ıcın daha dıkkatlı olmamız gerekıyor...belkı doktorun eskı gebelıgınde bi sorun
görmüştür ama sana sölememıstır cunku öle durumalrda olabiliyo...bebek azcık asagı yerleşmiş oluo plasenta önde oluo cok
sıkıntı durumalr değil ama gene de önlem alınamsı gerekebılen durumalr var doktorlar herseyı dıllendırse ne bıcım evham yaparız zaten...
pardon ..
kalp atışı durduğunda genelde lekelenme ya da kanama oluyormuş nette bakıyorum da şuan
ama hiç belirtisiz olan da var mış ama genel olarak bir belirti oluyormuş mutlaka
istisnalar da olabilir ama biz böyle paranoyak olmayalım bence
canım içimi ferahlattın.bi aksilik olsa bir belirti olur herhalde değilmi.bir belirtim yok.kendi kendime evham yapıyorum.şöyle olmasın böyle olmasın diye.
hıpotroıt cnm tsh 20gun once 9,15 tı o zaman 50lık kullanıyordum sımdı 100luk kullanıyorum t4,t3 ıyıydı bende 8 hafta 2gunluk hamleyım nekadar arayla doktor gıdıyorsun tsh kactı senın bırde o tuzu nerden temın edıyon ben ılk hamılelıgımde tansıyon ve albumın sorunundan dolayı tuz yasak tı bundaa dıkkat edıyorum mecbur sısmemem ıcın tuzlumu yememız lazım kafam karısıkta bıraz kusura bakma
peki 7 aylıkken kaybettiğinde coraspin yada aspirin gibi kan sulandırıcı kullanıyormuydunevet canımm kesınlıkle sakin olmak lazım bebısler büyüsün annişler üzülmeısn ınsallahh :)
canım bence sakin ol
senı yanlış bilgilendırmek ıstemem ama evhamlandırmak da istemem
bir kaybımda hersey normaldi hala belritim devam edıyodu ama kalbi durmsutu normal muayeneye
gidince öğrenmsıtım bir diğerinde litrelerce kanama yasadıgım halde hastanede yatmak zorund akalmsıtım ama
bebegıme bişey olmamıstı 7. ayda pıhtılaşmadan kaybettım...bi diğerini hersey yolunda gıderken birden bire
belime ağrı girdiğini farkedip dr a koştugumda farketmıstım yani diyecegım sakin ol...şu an bırının evham yapması
gerekıyosa o kişi benim :) ama ayse sakın ol hersey olacagına varıyo sen umudunu kaybetme hersey yolunda diye
telkın verıyroum kendıme sen stres yaparsan bebegın bunu hısseder sakin ol
bence de sürekli böyle düşünürsek kafayı yeriz
ciddi bir belirti olmadan rahat olalım
gerisi ALLAHIN TAKDİRİ zaten ne yapsak boş
valla benim baştan beri tık yok :))
ne uyku ne mide bulantısı :))
inş.böyle devam eder
ben de cuma günü gideceğim inş. doktora
bakalım bıdıklar nasıllar
inş. bi sıkıntı yoktur
ayy valla masallah hepınız nekadar cok sey bılıyormussunzbukonularla ılgılı doktorum brproblem olsa soylerdıcunkuakrabmız aynıhastanede hemsıreydı rıskl br durumda profosyonel bır doktor benım hatırım ıcın solememezlık yapmaz ska degılbu doktorm cok ıyıbır hstnede ıyıbır konumda zor randevu buunuor.hastanedkı akrabamızla aramızda 1 ay vardı onada yasaktı kuzenımde suand 7 aylık ayn doktora gısıyor onda yasaktı hpımızde bır poblem olup hepımızede telas etmıyelım dıye solememezlık yapmamıtır.sı kenı bıldıklerınızle drnuzun dedıklerıyle rahatsınız devam edın.bnde dktorumaco ınanıyoumve bı kcksıden dolaıbu fıkırden vaz gecmıycem.yınedetesekkrle engın bılgleınızıcın.
sonradan nazar değerse bilemiyorumohh böle hamıelleık gecıreyım 10 dene doğururm kız ben maşallahhh
hiçbişileri yoktur ınsallahh canım akrdeş kardeş oynuyoalrdır ıcerde
valla kendımım diye söylemıyorum öyleyımdır
Canım ikimizin guatr çeşitleri farklı.Yani o yüzden de tedavi şekilleri de farklıdır.Ben 10 yıldır tedavi görüyorum.O yüzden hamile kaldığımı öğrendiğimde doktoruma gittim o kan şekeri,tsh,... gibi testler yaptırdı.Tsh'ım kontrol altında çok şükür 1,83.Doktorum bu değeri daha da düşürmek istiyo o yüzden hapı biraz daha arttırdı.Günde 200 Euthrox alıyorum.Ama bir anda yükseltmiyorlar ilacı.Yavaş yavaş.İyotsuz tuzu sadece Hashimato hastaları kullanıyor sanırım.Büyük marketlerde var.Ama tuz konusunda daha doğrusu her konuda doktoruna güven,o ne diyosa onu yap.Sen ne zamandır hipotiroiditsin?
peki 7 aylıkken kaybettiğinde coraspin yada aspirin gibi kan sulandırıcı kullanıyormuydun
bi de neden düşük oluyor araştırdınmı hiç
genetik bir sorun olabilir
ben tüp bebekle hamile kaldım coraspin kullanıyorum pıhtılaşma olmasın diye
peki 7 aylıkken kaybettiğinde coraspin yada aspirin gibi kan sulandırıcı kullanıyormuydun
bi de neden düşük oluyor araştırdınmı hiç
genetik bir sorun olabilir
ben tüp bebekle hamile kaldım coraspin kullanıyorum pıhtılaşma olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?