Kızlar Ayağım Davul Gibi Şişti..
Kılcal Damar İltihaplanması Olmuş..
Öyle Malak Gibi Yatıyorum İşte..[/slm canim gecmis olsun ayagin en kisa zamanda düzelir insallah tekrar gecmis olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle Malak Gibi Yatıyorum İşte..[/slm canim gecmis olsun ayagin en kisa zamanda düzelir insallah tekrar gecmis olsun..
Allah Korusun Kuzumu Teyzesi..
Yatalım Biz Geç Oldu..
Hayırlı Geceler Canlarım..
İyi ki Varsınız..![]()
ya benim ilk gebeliğim ve tam emiin değilim ama dün içeriden anlık bir kıpırtı hissettim
içerden bişy tık diye vurdu ama geçti hemen
daha önce hissetmediğim bişeydi ama çok heyecanlandım
benim bugün 12. haftam bitti, olabilir mi kızlar?
aa ben o bayanı bilmiyorumbencede Allahımdan başka kimse bilemez böyle şeyleri.ama hissediyor olmamız normal birşey.gönlümüze göre olsun inş.
çok geçmiş olsun cnm benim bebğide cuma günü aldılar kalbi durduğu için
ALLAH bidaha verir ama çok zor ALLAH yardımcın olsun
ilk günaydın benden olsun deim ama benden önce uyananan anneler varmış günayyyydıııııınnn![]()
günaydın herkese
ben de valla akşamı zor ediyorumgünaydınlar,
en uzun günlere denk geldik arkadaş işyerinde vakit gecmiyor çok sıkılıyorum ben yineeee
ben de valla akşamı zor ediyorum
eve gidince oh be bugün de geçti diyorum![]()
yaşadıkların hiçte kolay değil:(
ama inş.bu kez allah yüzünü güldürcek canım.
labneyi bende çok severim sıcak simit üzerine hemdee:))
afiyetler olsun ayşem...
görüşürüz ayşe...
ay burda gök gürüldüyor oğlum çok korkttu bendede pc.inş.çarpılmayız:)
paı1 heterezigot mutasyonu taşıyorum...başka hiçbirşey yok ama bebekler 8.haftayı göremiyordu 2 tane düşüğüm var.asprin haricinde kullandığım ilaçlar seninkiyle aynı...bilmiyorum neye göre veriyorlar.)
Bakalım ne olacak merakla bekliyorum :)
Minure diye bir bayan varya forumda söylüyor cinsiyeti hesaplayıp. O da erkek demişti ama pek itimadım yok öyle şeylere:)
his benimki sadece...
İşte Allah'a teslimiyet budur!Allah gönlüne göre versin birsürü saglikli bebişler versin inşallah.
annişler bide kalp durması anlaşılmıyormu demişsiniz benimkide önceki once gözükmedi renkli duplörde 3gün once gözükmeyen 3gün sonar gözüktü ama oarada 9haftalık olmuştuk ozaman 1gün seviniyor 3gün üzülüyordum rabbim kimselere yaşatmasın enson herşey düzeldi darken kalp atışı olmamış ve kese bozulmaya başlamıştı ve yine hiç bulantı yada belirtim yoktu bundada hiç belirti yok ama şişlerde indi kaybettim darken rabbim yüzüme güldü inşallah tamamlarım ama hala korkum had safhada doktorumuzda daha hala tehtit var demişti şimdide
idrar testi temiz çıktı darken kandan idrarda iltihap çıktı doctor önlem alalım deyip antibiyotik Verdi croxilex antibiyotik kullananız oldumu 5gün 2şerli kullanıp pzt yine tahlil ama bende ne akıntı ne kaşıntı need koku var nerden çıktı anlamadım
kandan korkarken bide troid çıktı ki ben daha 4ay once çıkmıştım doctor benden temizsin 5yıl gelme demişti onu söyledim doctor hamileliğe bağlı artar dedi prş de ondan çıkcaz doktora beklemediğim şeyler çıkıyo anne babada şeker var ondan korkarken neler çıkıyo
aman yinede şükür benim önümde bi kadın eller ayaklar şişmiş daha 4aylık biri,nin yine 4aylık romatizmayla uğraşıyo ay biz ordayken baya belirğin biri düşük yaptı okadar zorki rabbim hepimizi ve meleklerimizi korusun ama düşünüp kötüyü çağırmayalım hemen hepimizin kayıbı var hele bu aylar hamile kaldık diye sevineceğimize hep korkularlayız![]()
Öyle Malak Gibi Yatıyorum İşte..![]()
günaydın kızlar hava serın ve ben cok mutluyum :)
bu gece çok garip bi rüya gördüm ya hayırlara cıksın evimize mevlana gelmiş
oturuyoruz sohbet ediyoruz namaz kılıyo kuran okuyo sonra namaz kıldı sanırım Hz.Fatıma ve Hz.Ali ile görüştüm
ilhamen dedi...görüştüklerini anlattı ama hatırlamıyorum...sonra kurandan yasin suresını okuyordu
ben de örtüleri katlarken ezbere bildiğim için hem iş yapıp hem eşlik ediyordum
8. ayeti okuyup okumayı kestim baktı güldü sonra mevlana devam etti...sonra bi kaç şey daha oldu ama net hatırlamıyorum
uyandım....giyinirken akılıma asr suresi geldi onu okurken rüyamı hatırladım :26: bi tüğlerim ürperdi
hayırlara cıksın ınsallah ayetin meali de
...
7. Andolsun, onların çoğu üzerine o söz (azap) hak olmuştur. Artık onlar iman etmezler.
8. Onların boyunlarına demir halkalar geçirdik, o halkalar çenelerine dayanmıştır. Bu sebeple kafaları yukarıya kalkık durumdadır.
9. Biz onların önlerine bir set, arkalarına da bir set çekip gözlerini perdeledik. Artık görmezler.
...
Hayırlara gelsin canım etkileyici bir rüyaymış...
Konya'dayım ben bu arada :) Mevlana demişken...
Bu arada Ozfer birde brnysn di sanırım nicki onlarda hiç görünmüyor. Merak ettim.
evet canım cidden etkılendım mevlana sabrın ve yaradana güvenin sembolüymüş bunlar öğütlenmiştir
yazıyo bıyerde tabır bualbıldım ancak neyse hayırlara cıksın cok desmeyelım :)
ben de ınsallah eylülde Konya da olucam :) görümcemın düğünü olucak damat konyalı :)
ilk kez gidicem ınslalah merak ediyorum :)
evet canım onalrda yok ya bayadır nerlerdeler acebaa :)
hayırlara vesile olsun inş.günaydın kızlar hava serın ve ben cok mutluyum :)
bu gece çok garip bi rüya gördüm ya hayırlara cıksın evimize mevlana gelmiş
oturuyoruz sohbet ediyoruz namaz kılıyo kuran okuyo sonra namaz kıldı sanırım Hz.Fatıma ve Hz.Ali ile görüştüm
ilhamen dedi...görüştüklerini anlattı ama hatırlamıyorum...sonra kurandan yasin suresını okuyordu
ben de örtüleri katlarken ezbere bildiğim için hem iş yapıp hem eşlik ediyordum
8. ayeti okuyup okumayı kestim baktı güldü sonra mevlana devam etti...sonra bi kaç şey daha oldu ama net hatırlamıyorum
uyandım....giyinirken akılıma asr suresi geldi onu okurken rüyamı hatırladım :26: bi tüğlerim ürperdi
hayırlara cıksın ınsallah ayetin meali de
...
7. Andolsun, onların çoğu üzerine o söz (azap) hak olmuştur. Artık onlar iman etmezler.
8. Onların boyunlarına demir halkalar geçirdik, o halkalar çenelerine dayanmıştır. Bu sebeple kafaları yukarıya kalkık durumdadır.
9. Biz onların önlerine bir set, arkalarına da bir set çekip gözlerini perdeledik. Artık görmezler.
...