Bitufulcum yasemincim tutkucum teşekkürler kızlar
Hazan bişey çıkmadığıns çok sevindim
Glncym sizinde tahliller iyi çıkar inşallah
Repu bizim oğlanda aynı ya kendim yiyeyim diyor nasıl oldu akif iyileştimi tamamen
Tutku bir doktorun çocuk aç kalırsa bişey olmaz lafını duymaya ihtiyacım vardı heralde blender ve tv yi ben bıraktım bugün :)) çok huysuz yalnız acaba doymuyormu diye düşünüyorum ya şaka bir yana geçen hafta istanbula kaçtık yine pazar döneceğimiz gün kv lerde ben yine reklamla falan yoğurt meyve yedirdim bitti kucağıma aldım foşş diye kustu (evvelki günde kusmuştu ) ikinizinde üstü başı battı yola çıkacaz halimemi üzüleyim erdem yol boyunca aç kalacak ona mı üzüleyim of moralim bozuldu bir yandan temizlenirken bir yandan ağlamaya başladım kendi evimde değilki kapanıyım odaya ağlayayım neyse çıktım mecbur gözlerim dolu dolu eşyaları topluyorum kv kp eşimin kardeşleri gördü hep canım daha da sıkıldı eşime dedim hadi çıkalım yola çıktık yolda mola verince oğlum burgerin zararlı yağlı patatesini yedi de keyfim yerine geldi biraz o gün bugündür 3 defa tv ile yedirdim bugünde bıraktım tamamen oh o da rahat bende
Ruzacım senden ilham aldım diyete başladım . Yediklerini okuyunca böylede hayatta kalınabiliyomuş dedim ( senin yediğinin 10 mislini yiyordum heralde) yaza doğum öncesi kiloma ulaşmak hedefim 64 olurum inşallah bu sabah 77.4 çıktım
Asyacım benim oğlan iştahsız mızmızın biri olduğu için ne emse kardır mantığıyla emzirmeye çalışıyorum bende 5 aylıkken odasını ayırdım yalnız son iki aydır beraber uyuyoruz sanki raptiye var karyolasında koyar koymaz uyanıp içli içli ağlıyor
bu yaza tuvalet diye bir yerin varlığından oğluşu haberdar etmek istiyorum ama zorlamıcam kesinlikle o ne zaman isterse o zaman bırakıcam bezi
Bugün birazcık inek sütü içti sade olarak ilk kez , sevdi galiba ben içerken baktı baktı öyle denedim yarım çay bardağı kadar içti , içse keşke hep kaşıkla beslenmek istemiyor sevdiği çorbaları ancak içiyor kaşıkla yoğurt falan hak getire bende yayla çorbası yapıp veriyorum
erdemi tv ve blendır olmadan yemeğe alıştırmak istememdeki bir neden de artık çok sık seyahat edicez eşimin işi nedeniyle önümüzdeki hafta şehirdışındayız mesela gittiğim her yerde ev konforunu bulamayacağım o yüzden artık ikimizinde buna alışması lazım yani benim zorlamamaya oğluşunda normal beslenmeye :)