canım maalesef bi tedavisi yok evet...ılk gebelıgımde doktor zaten bişi çıkarsa aldırım dersen
yaptır yoksa boşa yaptırma demıstı ben de aldırmam demsıtım...ama sımdı benım bı kaç kaybım oldugu
için sormadan yapıyoalr zaten hatta gerekrıse amnıyosentez bile yaparız dediler ama sanıyorum ben yanasmam öle bişeye
zaten ınsallah bi sorun cıkmıycak diye dusunuyorum...bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım
ama daha once de dediğim gibi allah korusun anı bır kayıpla karsıalsınca ılk sordukalrı sey bu traama testlerı oluyo
ben de bu konuyu araştırıyorum, bir kaç doktora da sordum
herhangi bir tedavi yok
bu sebeple yaptırmamaya karar verdim
günaydın hamdolsun sen naıslsın :)
günaydın canım....amınn ınsallah
merhaba kızlar.ikili tarama testi genelde kaçıncı haftada yapılıyor.biraz araştırdım 12-16 haftalar arası diye bilgiye rastladım.ense kalınlığı da mı bu haftalarda ölçülüyor.yarın dr randevum var...merakla bekliyorum...
merhaba guzel anneler .....bugun 2 li tarama testımız yapıldı...ense kalınlıgı 1.5 cm dedı normalmiş burun kemiğine bakıldı..oda guzelmiş.....bebıs ilk önce bır turlu pozısyon degıstırmedı sureklı bıze dönüktu dr.sırt üstu yatması gerekıyor dedı....bekledık bekledık dönmedı...sonra şekerlı bır seyler yedım...tekrar bakıldı...pozısyonu sonunda yakaladık....ense kalınlığı ölçüldü veeeeeeeeeeeee cinsiyetini söyledi...........aslında net konuşmadı benziyor dedı sadece........
evet topiğeERKEK geliyor............birazdan renkli ultrason resimlerını gösterecem size teyzeleri................
haklısın canım düşük olduğunda genelde bebekteki anormal gelişimden oluyor ilk aylarda o da Allahın bir lütfu aslında herşeyin hayırlısı olsun inşallah...Allah bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah sağlıklı bi şekilde büyürler Allah bebeğini sana bağışlasın canım bu sefer hiç bi sorun yaşamassın inşallah
allaha şükürler olsun iyyim bir yandan ev topluyom çamaşırlarla boğuşuyorum bir yandan da forum a bakıyorum :):) bende geçen perşembe en son gittim doktora ama yine bişe uydurup gitcem perşembe kontrol nasılsa para yok doktor bir ay sonra gel dedi ama ben gitcem yine merak ediyorum büyüyormu diye:)
selamm arkadaşlarr.
çoğu arkadaşlar ikili test yaptırmış.bende biraz fikrim değişmeye başladı yaptırsammı yaptırmasammı?
ikili sonra 3lü test hep bi heyecan hep bi tedirginlik.biz hamileyiz böyle stresler bebeğimizide etkiler.zatn günlük yaşantıda ister istemez stres yaşıyoruz.bu gece rüyamda kanamam oldu karnımda ağrılar vardı nasıl gerçek bi histi anlatamam ağlıyodum bebeğime bişey oldu die.rüyası bile çok kötüydü.gerçekte yaşayanlara rabbim yardım eetsin .
İnsan Merak Ediyor Ama Yaaamaşallah bebişee canım 12. hafatadn itbaren öğrenılıo ama ıste en kesini
16. hafta aman iyi olsun nasılsa öğrenılcek cınsıyet :)
merhaba kızlar.ikili tarama testi genelde kaçıncı haftada yapılıyor.biraz araştırdım 12-16 haftalar arası diye bilgiye rastladım.ense kalınlığı da mı bu haftalarda ölçülüyor.yarın dr randevum var...merakla bekliyorum...
slm canım ben cumartesi gittim 10+4 normal muane olmaya gittim doktor dedi 2li test zamanı gelmış yapalım hiç ense kalınlığını falan bişey sormadım ama sanırım ona bakarak testin zamanını söylüyolar.
slm kızlarUğrayamıyorum ne zamandır.. Eşya toplamakla meşgulüm hala, neyseki bitiyor.. Cuma da memlekete gidiyorum..
insan merak ediyor ama yaaa
Ben 12 + 5 günlük hamileydim 2li testlerim yapıldığında..
Cumartesi günü yaptırdım..
Ultrasonda ense, burun v.s. ölçülüp gelişimine bakılıyor..
Kan alıyorlar 1 hafta sonra sonuçlarına bakıyorlar..
Bu kadar..
Karnınız tok olsun yoksa bebek oynamıyor..
Tecrübe ile sabittir..
ben de yarın gidicem doktora 10+2 acaba yapılır mı ikili tarama
merhaba guzel anneler .....bugun 2 li tarama testımız yapıldı...ense kalınlıgı 1.5 cm dedı normalmiş burun kemiğine bakıldı..oda guzelmiş.....bebıs ilk önce bır turlu pozısyon degıstırmedı sureklı bıze dönüktu dr.sırt üstu yatması gerekıyor dedı....bekledık bekledık dönmedı...sonra şekerlı bır seyler yedım...tekrar bakıldı...pozısyonu sonunda yakaladık....ense kalınlığı ölçüldü veeeeeeeeeeeee cinsiyetini söyledi...........aslında net konuşmadı benziyor dedı sadece........
evet topiğeERKEK geliyor............birazdan renkli ultrason resimlerını gösterecem size teyzeleri................
Ben hic guzel beslenemiyorum bu mide bulantilarim yuzundn. Hele yogurt, peynir sut aklima gelincebile kusacak gibi oluyorum. Elevit ve folik plus kullaniyorum. İnsallah yetiyodur7 temmuzda doktor randevum var umarim sorun cikmaz...sizler duzenli gida alabiliyor musunuz, mide bulantilari ne alemde? Bir gunde basladi benim bu durumum tam 1 aylikken. Bir gunde de gecer diyorlar, gecen var mi???
aaa hadi ilk cinsiyet tahminimiz geldi.hayırlı olsun canım.artık teker teker belli olur.zaten ilk önce erkekler belli olacaktır sonra kızlar gelir.tam olarak kaç günlüktü cinsiyeti söylediğinde.sat a göre yani.bende çarşamba gidicem.12+0 oluyo.inşallah banada söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?