Allah yardımcın olsun.Benim mide bulantılarımda şiddetliyken ekşi yada tuzluyla biraz rahatlıyordumKızlar selam..ben Ocak annesi mi yoksa Subat annesimi olacağım net belli değil :))) doğum 1 şubat gözüküyor ama tahminlerimce bebeğim ocak sonu gibi gelir :))) Kese görüldü kalp atışları duyuldu...Haftaya cuma tekrar gidicez :)) BULANTILARdan ne haber? Ben berbat durumdayım..zaten reflüm vardı .. ilaç içmemek için direndim ama mecburen dramamine başladım..Bulantıyı geçirdiği yok sadece uyutuyor.. siz mide bulantılarınız için bir çözüm bulabildiniz mi?
ay haydi hayırlı uğurlu olsun annesi.maşallah..
bende az önce istifra ettim.çıkar çıkar çok kötü.her yer kokuyor.iş yerim çok kokuyor.ne zaman geçer bu.daha mı kötüye gidecek yoksa?
pando merhaba, hayırlı olsun cocugun.
Bu gec yumurtlama işini doktor nasıl anladı? nereden biliyor merak ettim.
Teste gelince ben yasptıracaklardanım. Ha sonuc kötü cıkarsa aldıracagımdan degil ama 9 ay boyunca merak etmektense iyi yada kötü gercekle bir an önce yüzleşmeyi tercih ederim. Bu nedenle teste olumsuz bakamıyorum.
Kızlar selam..ben Ocak annesi mi yoksa Subat annesimi olacağım net belli değil :))) doğum 1 şubat gözüküyor ama tahminlerimce bebeğim ocak sonu gibi gelir :))) Kese görüldü kalp atışları duyuldu...Haftaya cuma tekrar gidicez :)) BULANTILARdan ne haber? Ben berbat durumdayım..zaten reflüm vardı .. ilaç içmemek için direndim ama mecburen dramamine başladım..Bulantıyı geçirdiği yok sadece uyutuyor.. siz mide bulantılarınız için bir çözüm bulabildiniz mi?
merhaba guzel anneler .....bugun 2 li tarama testımız yapıldı...ense kalınlıgı 1.5 cm dedı normalmiş burun kemiğine bakıldı..oda guzelmiş.....bebıs ilk önce bır turlu pozısyon degıstırmedı sureklı bıze dönüktu dr.sırt üstu yatması gerekıyor dedı....bekledık bekledık dönmedı...sonra şekerlı bır seyler yedım...tekrar bakıldı...pozısyonu sonunda yakaladık....ense kalınlığı ölçüldü veeeeeeeeeeeee cinsiyetini söyledi...........aslında net konuşmadı benziyor dedı sadece........
evet topiğeERKEK geliyor............birazdan renkli ultrason resimlerını gösterecem size teyzeleri................
ayyy o rüyalar benide bitirecek.hep kanamam oluyor gerçekmiş gibi sanki ohhhh diyip uyanıyorum ama gerçekten stres.ama yaptırmamakta stres acabalar doğana kadar devam edecek benimde kafam karışık.ben çarşamba doktora gideceğim o zaman 10+2 olucaz ikili olmaz değilmi?
kızlaar bende geçen hafta 10+0 da bebeğimi gördüm hareketleri çok güzeldi resmen zıplıyordu içerde canım benim..
bana da doktor ikili test için 2 hafta sonra gel dedi yani 13. haftanın içinde olucam
yaa bu hamilelik hep stres mi yaaa
önce hamile kalabilcekmiyim stresi
sonra hamile kaldım tutuncakmı düşcekmi stresi
bir sürü test onun stresi
sonra doğum yaklaşır erken olur mu stresi
normal mi sezeryan mı stresii
oooofffff içim şişti
Allah herkese stressiz sakin ve sağlıklı bir hamilelik nasip etsin
iki hafta önce bebeğimin kalbi durmuş.yarın alacaklar meleğimi
çok geçmiş olsun cnm Allah sabır verir cnm üzülme allah sana yeniden verir dua et.tutunamayan kromozom bozukluğu olan çocuklarda öle olurmuşş genelde iyi düşünmeye bak cnm.kaç haftalıktın.
10+5dim bugün ama 2 hafta önce durmuş
canım bende aynısını yaşadım ilk hamileliğimde benim 9. haftada kalbi durmuştu
seni çok iyi anlıyorum
Allah sabır versin
ne kadar sonra hamile kaldın tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?