Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzumun Güzel Teyzeleri Hepinize Hayırlı Akşamlar..
Bizim Dün Sabah İkili Testlerimiz Vardı..
Yattım Karnım Aç Diye Bebek Pozisyon Alamadığı İçin, Doktor Ölçemedi Hiçbiryerini..
Gittim Kahvaltı Ettim Geldim Bizim ki Anası Gibi Oynamaya Başladı..
Burnu, Elleri, Ayakları, Ense Kalınlığı v.s. Ölçümü Yapıldı..
Şimdilik Sağlıklı Dedi..
Kan Aldılar Haftaya Cumartesiyi Bekliyoruz..
Bakalım O da Güzel Çıkarsa 1 Ay Sonra Kontrolümüz Var..
Cinsiyetimiz Belli Olacakmış..
Sizler de Umarım İyisiniz..![]()
Slm.kızlar herşey yolundadır umarım.
Düğünümüz vardı çok şükür atlattık,bugünde havuz keyfi yaptık
Başlarda çok korktum ama 10 dk.olarak 3 kez girip dinlendim.
Havuzdan çıktığım gibi üzerimi değiştirdim şimdilik sorun yok inş.ta olmaz
Ben hic guzel beslenemiyorum bu mide bulantilarim yuzundn. Hele yogurt, peynir sut aklima gelincebile kusacak gibi oluyorum. Elevit ve folik plus kullaniyorum. İnsallah yetiyodur7 temmuzda doktor randevum var umarim sorun cikmaz...sizler duzenli gida alabiliyor musunuz, mide bulantilari ne alemde? Bir gunde basladi benim bu durumum tam 1 aylikken. Bir gunde de gecer diyorlar, gecen var mi???
Günaydın anneler. Hepinize hayırlı günler...
Mide bulantılarıyla baş etmeye çalışan fesleğenden sevgiler... :/
Günaydın hamişlerimmm :))
merhaba fesleğenim senin bulantılar takip edebildiğim kadarıyla seni çok zorluyor ben bir hafta falan yaşadım o bile zordu allah yardımcı olsun .
oh işleri topladım geldım :)
benım 2 temmuz pazartesi devlet hats de randevum var bakalım dr perınatolojıye yonlendırıcek sanırsam
ınsallah öle olur...ayrıca özeldekı dotkorum da cuma gunu ıcın cagırdı hem cuma hem pazartesi dr da olcam yani
dr kontrol için çağırıyo ama ben bişi mi var aceba diye düşünüyorum nedense...koku hassasiyeti bulantı tam gaz..
şu bulantılar fln gecse , kanama alanım yok olsa , bebeişim sağlıkla kucagıma gelse
çiçekler açsa böcekelr uçsaa kırlarda sevgililer el ele olsaa ehehe![]()
merhaba günaydınlar kızlar nasılsınız.
İnşallah Ayşeciğim:))))))
Günaydın arkadaşlar, herkese bebişlerlerimizle beraber sağlıklı günler....
Günaydın hanımlarikili test yapan arkadaşlara bi sorum var benim Allah korusun diyelim bebekte rahatsızlık tesbit edildi anne karnında bi müdahale ya da tedavi yapılabilir mi? bu testin sonucu kötü çıkarsa anne huzursuz olacak bilmese daha ii değil mi
![]()
Günaydın hanımlarikili test yapan arkadaşlara bi sorum var benim Allah korusun diyelim bebekte rahatsızlık tesbit edildi anne karnında bi müdahale ya da tedavi yapılabilir mi? bu testin sonucu kötü çıkarsa anne huzursuz olacak bilmese daha ii değil mi
![]()