2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Repu şimdilik kocanı afettim akifin hatrına:))) ama seni bi daha sinir ederse bana sölemen yeter tammmı ya o çerceve olayı iyi bence resim çekınır doğum gunune kimler geldi diye hatıra kalabılır yada daha sonradan resim bastırıp çıkarttırırsın.. Giyim konusunda bende kararsızım ama elbise giyerim heralde. 3 ocaktı dımı. Cumaya geliyor aynı gün mü yapcaksınız cts mi??

benim takintim var, ayni gun yapicaz canim akifi aksam 10da dogurdum pastayi da 10da kesmek isterdim ama gec olacak :)

herkese merhaba,
çok güzel bir hafta sonu geçirdim k.p ve k.v bizde kaldılar ne güzel dimi
doğum gününe dair hiçbir hazırlığım yok düşünüyorum şimdilik,
özlüyorum sizleri de,
bişey sorcam ben halaaa emzirme sütyeni kullanıyorum normal olanlara geçen emziren anneler var mı
2 yaşına kadar bunları mı takıcaz sünük sünük duruyo

Bitiful neden hayra yormadin annem. anlamadim. Ben surece degil sonuca etki ederim yavrum. Dil cikarma smiley.

Ya iki kelam yazamiyom suraya surekli pesinde telefonun. Alip agzina sokmak istiyo totosunu yidigim.

Vavecim bu anne ozlemimi gorusmeden nasi dindirmeli. Sende yillarin tecrubesi vardir. Cok aglayasim var. Ey hayat. Ey kader. Ey namissiz dunya.

niye emzirme sutyeni takiyosun ki

Repu haklısin annem daha aktif olmaya calisicim..

Tutku benim adim hıdir elimden gelen budur annemm soyledigim fikirleri begenmiyosunuz marjinal buluyosun napiyim..

Kagan yivrim gozun aydin o sinir sana 1 sene yeter simdi:)

Aleynaa okuyup okuyup gittin kac zamandir o yuzden şeyettim anacım..

Tugbaa caaaanim nerelerdesin.. ben de kullaniyorum emzirme sutyeni rahat oluyor. Ama iki yasina kadar kullanmadim bunda da kullanmam o kadar.rahat bisey bulursam atarim artik hepsini
Aleyna canim benim sen yaz hep bunu istiyorlar
Bitiful karisi hala burda misin bas git

Aaa 2 gun uyumadi tesaduftur gelişim atagidir dedim ama bu aksamda uyumuyo..gunde tek uykuya düstu ya cok erken ama

Tubacım bizim 10 ocak doğum günümüz sizin ne zaman?
bi pasta tarifi buldum şimdi yapacam eger guzel olursa resmini atarım:))
Bitifill öğlen kaçta uyanıyor?? Ikı gecedir akşamları kaçta yatıyor peki? Bi kere buyak ta:)) tek uyku uyumuştu akşam 7 ye kadar dayanabildi uyuttum.gece 4 gayet normal gibi uyandı salona gitmeye çalışıyo sabaha kadr salladım sonra( şuan ıkı uyku ıyı bize

Bitifulcum evet kabul ediyorm. Ben buranin kanayan bi yarasiyim. Bakiyom okuyom cikiyom. Ama ziyaretcilere cemkir sen bana degil en azindan izim belli benim.

Vave bebegimmmm... :))

Iste bende o durumu yasamamak icin 8.30 a kadar oyaliyorum tabi anamdan emdigim süt burnumdan geliyo cildirmis oluyo uykusuzluktan.

hayatımdaki en güzel haftasonuydu

Bitifulcum evet kabul ediyorm. Ben buranin kanayan bi yarasiyim. Bakiyom okuyom cikiyom. Ama ziyaretcilere cemkir sen bana degil en azindan izim belli benim.

Vave bebegimmmm... :))

Cemkirmek degil yivrim ya bebegin vave kac kere andı adıni o yüzden..yoksa no problema yaz arada

Son düzenleme:

bizimki 11 ocak
ben de kendim yapayım diyordum da vazgeçtim yapamm diye
sen dene bana da ver tarifini belki ben de yaparım canısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…