2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Oooo purcak evlilik yıldönümun hayirli ossun bacim güle güle kullan..

Esra sessiz sedasiz halletmissin eferin ömru uzun ollsun ipekcimizin..

Yasemin sevindim minik kuşum 2 gune biseyi kalmaz..

Fly tez vakitte bütün isleriniz herbiseyiniz yolunda ve sorunsuzca gider isallah..

Tutku geldi sarkin; batsin bu dunya ama:)

Son düzenleme:

tutku çılgın romantıkım

bırsaya kppsyle yerleşmiştim tutkucan,istanbuldan bursaya gelcektım mecburen,misafırhanelerdı bıd bıd sefil olmayayım die,beklemeyelım didik,kara kışta evlenilir mi ki dedik,sora neden olmasın dedik,iki ay içinde evlendik ole dedık bole dedık dik dik oldu

Cok isim var bende bu sayfayimi doldursam gitsem...

Eski arkadaslar nerde acaba yahu..ceylis 12m felan .hadi ela ugruyo arada..heralde internetin olmadigi gezegene falan tasındilar yoksa 5 dk yazmamanin imkani yok yahu.

Cok isim var bende bu sayfayimi doldursam gitsem...

Eski arkadaslar nerde acaba yahu..ceylis 12m felan .hadi ela ugruyo arada..heralde internetin olmadigi gezegene falan tasındilar yoksa 5 dk yazmamanin imkani yok yahu.

bitifil bızden sıkıldıkları ihtimalini neden gözönünde bulundurmuyosun

eet acı bılıorum ama gercek

Kış güzeldir hatta yazdan daha cok seven ender insanlardanim. buda benim saçmaligim iste..Ama yazdan cok bahardan degil..

ben de en çok baharı severım böle salak salak mutlu olmayı severım baharda.. bahara çok mu var dur bakiim evet çok var

Aaaa ne munasebet canim niye sıkılsınlar kesin pc telefon ve internetleri ellerinden alindi yoksa yazarlardi

zaman zaman ben bıle kendımden sıkılırım şimdi diğer sıkıldıklarımı da yazabilirim de sayfanın enerjisini düşürmemek için susuorum

:)) eheehe dogru benim sıkılma esigim senden cok fazla biliyosun..o zaman sıkıldilar yazik onlarada..

Dün bi karar almistim purçak belki tahmin edersin yine face to face olduk gidiyom ben yoksa yine dayanamicam:86: öperim

ne güzel bebelerinizin bir yaşını kutluyonuzzzzzzzzzzzzzz
biizmde az kaldı gerçi daha 1 aya yakın varya neyse bende ne yapsam nasıl yapsam diye düşünüp duruyorum
çok masraflı olmadan ama eğlenceli olacak şekilde nasıl tertiplesem diye düşünüyıorum
bakalım hayırlısııııııııııııııı 22 ocak bizimkisi

Yasemin geçmiş olsun canım
flycım insallah hayırlısı olur bende kurum içi atamada istanbulda çok güzel yerler vardı dün gaza gelip tercih yaptım hizmet puanın çok düşük ama kısmet belki olur:))
burçakçım evlilik yıldönümüz kutlu olsun mutluluğunuz daim olsun:))
esracım ipeğin doğum günü kutlu olsun nice musmutlu yaşlara
repucum hazırlıklar nasıl gidiyo:))
bitufulcum nasılsın derancığım nasıl daha iyi mi
vavecim kızarıklıklar geçti mi

Oğluma doğumgünü için kıyafet bulmam lazım ya kız bebekler için ne kadar çok çeşit var erkek bebekler için yok ( internetten nereden bulabilirim fikri olan var mı

Amin... Hergun esime kacta geliyosun diye soruyorum belki bigun daha erken gelir diye. Bikmadan hergun bi umutla anneme ne zaman geliyosun diye soruyorum belki bunalirda sorularimdan cikip geliverir diye.. Ne kadar aptalca oysa...

slm kızlar geçmişi okudum ama pek bir şey kalmadı aklımda esra iyiki doğdu ipeğin allah uzun ve sağlıklı ömürler versin burçak eşinle ve kızınla daha nice yıllara.........haftasonum çok yoğundu pazar günüü de ağrıya gittim bir buzzzz kızım ağzından burnundan soğuğu alınce hastalık hemen geliverdi şimdi de çok kötü bir kez daha buradan nefret ttim saat 4e geliyordu işten çıktım direk kızımı hastaneye götürdüm çocuk doktoru çıkmış burnu akıyor halsiz boğaza geçecek öksürmeye başladı kızlar bi ilaç ismi verin de gidip eczaneden alayım antibiyotik ne kullanıyorsunuz böyle durumlarda kızım ilk defa böyle oldu daha öncede olmuştu ama 1-2 gün sürdü geçti ama şimdi ciddi ciddi üşüttü okuyan lütfen cevap yazsın şunu kullan diye .

çiğdem sakin ol, sıcak buharlı banyo, sık sık burundan boool serum fizyolojik, çok öksürürse geceleri yatağına veya hafifçe sırtına viks, çok rahatsız olursa dolven calpol vs.ateş düşmeme gibi durum olmazsa ya da idrarda kanda enfeksiyon bulunmazsa antibiyotik verme bence. grip ilaçla 7 günde ilaçsız 1 haftada geçer diye bir laf var. benim çok işime yarıyo bunlar.

selermcim hazırlıklar durdu diyebilirim. yarın alışverişe falan gidicez bakalım.

repu allah tuttuğunu altın etsin kız hemen söylediklerini yapacam haklısın antibiyotik hemen vermemeliyim viks zararlı olmaz demi, sırtına sürüp ayrıca buhar makinesinin içine de atsam olur mu

repu allah tuttuğunu altın etsin kız hemen söylediklerini yapacam haklısın antibiyotik hemen vermemeliyim viks zararlı olmaz demi, sırtına sürüp ayrıca buhar makinesinin içine de atsam olur mu

cok cok az sur ama direk burna yakin olmasin. hem mAkina hem sirt bilmiyorum olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…