işte bituful boyle burayı boşlarsanız ben de bir derdim var a sararım. sen de bi konu aç da sana da yazem
orası benim ilk goz ağrım, sizden once eşimin dangozluklarını oraya yazıyodum
Burçağımmmm eti burçağımmm :))
Repuu nasıl gidiyor doğum günü hazırlıkları.ya hani şu çerçeve yapıyolar ya burağın doğum günü diye siZce nasıl fikir? Alsammı bi dane:)))
valla dün maliyet hesabı yapıyoduk, eşim davetli listesine bir bir telefon etmeye başladı. 2 çift gelemiyecekmiş, birinin eşi aralıkta doğuracakmış, benim oğlandan 1.5 ay küçük bebeği var halbuki diğeri de geçen hafta doğurdu.
ahçı kişi başı 7.5 lira istemiş hayır mutfak malzemeler herşey bizden olduğu halde niye kişi başı istedi anlamadım. gel bize hergün 2 kişilik 15 liraya yemek yap de dedim eşime
burada bu tarz işler saatlik ücretledir. biz saati 30-40 liradan diye düşünmüştük. eşim de vazgeçti, ben bütün yemekleri yaparım diyor, ama içimde bana çok iş kalacak gibi bir his var
baklava yap diyor bir de, allahım doğumgününde baklava mı yapılır ama bu adamın işleri bitmez, alıcam hazır yufka yapıvericem bir gün onceden.
pastayı sipariş etti, şeker hamuruyla değil renkli çikolatayla yapacaklarmış. aynısını yaparız demişler, güzel olmazsa sana ekşirim dedim eşime.
bu arada benim evim de 2 odacık, ama salonumuz bayağı geniş, erkekler bir yerde bayanlar bir yerde düşünüyorum. yemek odası gibi kullandığımız holde de pasta kesimini, fotoları falan yaparız. bu kalabalıkta, birbirini tanımayan insanları ancak bu şekilde rahat ettirebilirim heralde
sözün özü, pastaya, menüye, hatıralığa, davetlilere, oturma şekline vs karar verildi. süslemelere bakıyorum şimdi.noelde eşim 2 gün tatil, alışverişimizi yapıcaz, evi düzenleyecez. aman laptopa geçince çok yazdım kusura bakmayın.
o bahsettiğin çerçeve nasıl bişey ?