2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Ocak anneleri vurdumduymaz uçak kaçık bir aşk gibisin yokken gelmek istemiyorum gelince ayrılmak istemiyorum nassı olcak böle..seviyorum ya burayı:86:

Al işte 12 ziyaretçi seviyosunuz işte itiraf edin takılmıyın öyle platonik platonik yazın gitsin

Forumun ennn güzin ablası repu:))

Profilime ne zaman baksam o birilerine akıl vermiş oluyo..Repucan ya nolcek buranın hali??

Ocak anneleri vurdumduymaz uçak kaçık bir aşk gibisin yokken gelmek istemiyorum gelince ayrılmak istemiyorum nassı olcak böle..seviyorum ya burayı:86:

Senin burasiyla bir alakan yok biliyorsün degi mi gidecegin kapi belli.bence sen git subat annelerine yeni asklar warmis oyle diyolaa.

Gunaydın herkese iyi haftalar kızlarrrr
Birgülümmm valla hafta sonu ıkı gun kv lerdeydik baya bi malZeme çıktı bana ama yazmakla uğraşamıycam bu sefer:))hem tekrar hatırlyıp sinir olmak istemiyorum:)) daha çok ikinci çocuk muhabbeti vardı ve ben Allah olmayanlara versin şuan düşünmüyorum diye geçiştirdim.bide uyuz old.bi nokta oldu bak ondan biraz bahsedeyim hani eşimin kuzeni vardı 6 aylık bebegı olan bana laf sokan .onlarda geldi.beni nerdeyse görmemeZlikten geldiler bi mrb o kadar. Burağı aldılar bütün akşam resim cekındıler 1 kilo maktaj yapıp gelmişler hazırlıklı gelmişler yani.ablasına ; abla al hadi burağı başlayalım dedi.baktım almışlar öbür odaya kendı bebeğide resim çekiniyolar ben öle bakıyom.ertesi gün faceebookta boy boy etiketlendiğimiz resimler bikaç tane benımde foto var ağzım yüzüm yamuk yumuk kendileri lady first gibin uyuz oldum tüm etiketleri kaldırdım:)))
Kv yarın tekrar işe başlıyorrrrr:))))) çokk mutluyum:))

Burçağımmmm eti burçağımmm :))
Repuu nasıl gidiyor doğum günü hazırlıkları.ya hani şu çerçeve yapıyolar ya burağın doğum günü diye siZce nasıl fikir? Alsammı bi dane:)))

Bu arada arkadaşlarıda çağırmaya karar verdik.hem dedeler nineler heö arkadaşlar nasıl olur siZce? Ikı akşam ayrı ayrı yapmayı gözüm kesmiyor açıkçası:)) evim 2+1. Anneler oturma odasında dursa arkadaşlar salonda ayıp mı olur yaa.ablamların eşleride gelebilir çunku.kv kp eşimin halası onların hepsini küçük bi odaya tepmekk??? Kararsızım koca masa hazırlıycam hazır yapmışken arkadaşlarımızıda davet edelım dedik offff yaaaa( salon mu tutsam acaba:))

Merhaba kizlar ve vave:) kizimda da aynisi oldu gecen hafta. Dr mantar olabilir.sampuan vs degistirdiyseniz o dokunmus olabilir ya da alerjik olabilir ama neye alerjisi oldugunu tespit edemeyiz dedi. Ki biz sabununu degistirmistik. Buyuk ihtimal ondan oldu. Bi krem bi de dustan sonra losyon verdi. Gecti bakam simdilik. İns. Atlatirsiniz hemen. Annemi ozledim ben yaa. ((

Senin burasiyla bir alakan yok biliyorsün degi mi gidecegin kapi belli.bence sen git subat annelerine yeni asklar warmis oyle diyolaa.

Bikere gittiydimde arkamdan ağlamıştın çok çabuk unuttun eski günleri..Ben gidersem arkamdan ruzayıda sürüklerim oda aralık anası..hem onlar tükkanı kapamışlar feysbuka gitmişler

Tutku güldürdün beni ya çok fenasıN:)) Her sabah kalkıp şükrediyorum Allahım çok şükür Buyakın doom gününe bi gün daha yaklaştık bitsede kurtulsak diye:86:

Abowww Aleyna cevap verdi hayra alamet değil bu durum..selam Aleyna kardeş geçmiş olsun neyseki geçmiş zaten.

aleyna buyuk askim hosgeldin..! Belirli yerlerde olunca ben de dusundum belki cilt alerjisidir diye. Camasirlarini iki defadir bizim deterjanla yikamistim ondan olms olabilir saniyorum. Mantar degil belli. Silik kizarikliklar war.yogunluk karin bolgesinde.yine de bir gostercem diktora bakalim ne diycek
Ben de anami ozledim

Ya bitıfıll laf söleyip durmada fikir ver fikir o kadar ortam görüyosun, rumeli sosyetesi dedik senin için eski hastanemde olsaydım doktorlarım ve doçent doktorlarımda gelirdi hem pahalı hediyeler getirirlerdi ama yapcak bişi yok gelmezler artıkın. Ruzanın kadar hasılat çıkmaz ama

işte bituful boyle burayı boşlarsanız ben de bir derdim var a sararım. sen de bi konu aç da sana da yazem orası benim ilk goz ağrım, sizden once eşimin dangozluklarını oraya yazıyodum

Burçağımmmm eti burçağımmm :))
Repuu nasıl gidiyor doğum günü hazırlıkları.ya hani şu çerçeve yapıyolar ya burağın doğum günü diye siZce nasıl fikir? Alsammı bi dane:)))

valla dün maliyet hesabı yapıyoduk, eşim davetli listesine bir bir telefon etmeye başladı. 2 çift gelemiyecekmiş, birinin eşi aralıkta doğuracakmış, benim oğlandan 1.5 ay küçük bebeği var halbuki diğeri de geçen hafta doğurdu.
ahçı kişi başı 7.5 lira istemiş hayır mutfak malzemeler herşey bizden olduğu halde niye kişi başı istedi anlamadım. gel bize hergün 2 kişilik 15 liraya yemek yap de dedim eşime burada bu tarz işler saatlik ücretledir. biz saati 30-40 liradan diye düşünmüştük. eşim de vazgeçti, ben bütün yemekleri yaparım diyor, ama içimde bana çok iş kalacak gibi bir his var
baklava yap diyor bir de, allahım doğumgününde baklava mı yapılır ama bu adamın işleri bitmez, alıcam hazır yufka yapıvericem bir gün onceden.
pastayı sipariş etti, şeker hamuruyla değil renkli çikolatayla yapacaklarmış. aynısını yaparız demişler, güzel olmazsa sana ekşirim dedim eşime.
bu arada benim evim de 2 odacık, ama salonumuz bayağı geniş, erkekler bir yerde bayanlar bir yerde düşünüyorum. yemek odası gibi kullandığımız holde de pasta kesimini, fotoları falan yaparız. bu kalabalıkta, birbirini tanımayan insanları ancak bu şekilde rahat ettirebilirim heralde
sözün özü, pastaya, menüye, hatıralığa, davetlilere, oturma şekline vs karar verildi. süslemelere bakıyorum şimdi.noelde eşim 2 gün tatil, alışverişimizi yapıcaz, evi düzenleyecez. aman laptopa geçince çok yazdım kusura bakmayın.

o bahsettiğin çerçeve nasıl bişey ?

Son düzenleme:
bu arada hediye konusunda rekoru sanırım ben kıracam, oğlanın 1 yıllık kıyafeti çıkar kesin çünkü gelenler hep 2şer 2şer getirir muhtemelen

Anladım repucum.ya yemek yapmasanıza niye pasta börek gibi ikramlıklar hazırlatmıyor eşinn? Çok sinir oldum eşine:)) iş çıkışı dövdürelimmi
O çerçeve kenarlıklı oluyor kenarlarda bebeğin resmi ortası boş gelen misafirler hatıra resmi çektiriyor.nette yaz yaş günü çerçeveleri diye görsellerde çıkıyo hemen.. Sen baya tasarlamışsın hadi bakalım darısı bana kımlerın gelecegıne karar verebılsem ona göre hareket edicemde bi yanım gerek yok diyo bı yanım bi kere oluyo çağır herkesi , herkes bulsun kendıne yer diyor

pasta borek ona göre kahvaltılık ya da beş çaylık akşam yemeği saatinde olmaz diyor . gündüz yapsak olurmuş ama o zamanda herkes işte olacak, 7 gibi başlayıp 10 gibi bitirmeyi planlıyorum ama muhabbet isteyen bir kaç kişi kesin 11-12 ye kadar kalır yok yok sen yine de dövdürme yazııık ne de olsa oğlumun babası

ya o kenarlıklı çerçeve fikri güzelmiş, ama çok uğraştırıcı gibi, tek tek resim çekinip dağıtmak lazım değil mi :26:

bir de kıyafet konusunda herkes şıkır şıkır hint elbiseleriyle gelir kesin, ben kendim klasik bir elbise giymeyi düşünüyorum. aralarında en sönük kesin ben olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…