Tugbaa caaaanim nerelerdesin.. ben de kullaniyorum emzirme sutyeni rahat oluyor. Ama iki yasina kadar kullanmadim bunda da kullanmam o kadar.rahat bisey bulursam atarim artik hepsini
Aleyna canim benim sen yaz hep bunu istiyorlar
Bitiful karisi hala burda misin bas git
vavem öpüyorum seni
Evet itiraf ediyorum doğumgünüyle ilgili yazılanları çok hızlı geçiyorum artık çünkü hiçbir hazırlığım yok ve okudukça stres olmaya başladım . Bizimkide 14 ocak salıya geliyor.
Repu istanbulda hafta içi yapmak gelenlere eziyet olcak herkes istanbulun bir köşesinden gelecek . Bende gününde yapmak isterdim kısmet değilmiş. Çekirdek aileyle küçük bir pastamı kessek acaba
Kızlar bugün çok önemli bir gün bizim için eşim sınava giriyor , istanbula gelmemiz bu sınavın neticesine bağlı cuma günü bitecek sınav ve iyi geçsede geçmesede bir oh çekicez artık . Bende eczanenin devri için ilk başvuruyu yapıcam . hakkımızda hayırlısı olur inşallah . 2014 yeni yıl yeni sayfa yeni umutlar vs olacak biZim için
Kızlar Günaydın
Gecen cuma itibarıyla 12 günlük tatilime girmiş bulunuyorum 2 ocağa kadar tatilim
Ayrıca bugün kızımın doğum günü
Ama biz 21 inde yani cumartesi günü kutladık sehir dışından gelecekler vardi o yüzden hafta sonu yaptık.
Ayrıntıları anlatırım
Dışarda kutladık Bahçende Restaurant da yemekli ve sonrasinda muzikli eglenceli yaptik
Bursada olup yapmak isteyenlere ayrıntı verebilirim
Pastamiz buydu...