2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

yetişemiyom canım yaa gelemiyorum valla çok yoruluyorum
kağan uyurken ben de uyuyorum
özlüyorum da bensiz geçen muhabbeti merakta ediyorm

Uzman tv doktor 12 aylık kalem tutup kağıdı karalar diyo benimki kalemide kağıdıda yiyo bunu yapabilen bebek varmı aramızda varsa bende yaptırmaya çalışıcam yoksa uzman tv kınıyorum bebeğime düşük seviye hissi vermeye çalışıyo
Vave sonra da Muratımın 15 ocak herkesin resimlerini bekliyorum kızlar ben haftasonunu beklicem yapacak olursam
Repu valla omzumda büyük yük varmış gibi hissediyorum paylaşımlarını okuyunca çok işin var gerçekten yorucu olacak umarım eğlenceli güzel bi hatıra olur oğluşun için
Bituful gittim sonunda dayanamadım aile hekimine götürdüm canım yine bi torba ilaç geldik eve neyseki antibiyotik şurup verebilmeye başladım iğneye gerek kalmadı.Bugün daha iyi keyfi yerine geldi ateşi yok öksürük kaldı sadece çok şükür uyumaktan zaten vazgeçmiştim
Fulyacım doktor ventolin diye bi şurup verdi önceden evde bricanyl şurup vardı öksürük için bunların bi farkı varmı sanki çok yan etkililer gibi geldi içim hiç rahat değil macrol,ventolin,minoset verdi doktor üçünü içirdim bugün bişeyde yiyemiyo kusuyo emzirmek yetermi ilaç için bilemiyorum midesine bişey olurmu acep:26:

Yine absürd bir saat ve yine ben burdayım . Uyumak istiyorum uyumakkk
Yasemincim bricanyl ve ventolin etkileri aynı ikiside basitçe bronşları gevşeterek kişinin rahat nefes almasını sağlar bricanyl farklı olarak balgamı daha kolay atmaya yarayan bir etken madde daha içerir. Ventolin güvenli bir ilaçtır sonuçta iyileşene kadar kullanacak yavruşun . Çok geçmiş olsun canım . Macrolünde tadı acıdır bişey yiyemiyorsa emzir tabi hiç yoktan iyidir bol su ver birde

Evet itiraf ediyorum doğumgünüyle ilgili yazılanları çok hızlı geçiyorum artık çünkü hiçbir hazırlığım yok ve okudukça stres olmaya başladım . Bizimkide 14 ocak salıya geliyor.
Repu istanbulda hafta içi yapmak gelenlere eziyet olcak herkes istanbulun bir köşesinden gelecek . Bende gününde yapmak isterdim kısmet değilmiş. Çekirdek aileyle küçük bir pastamı kessek acaba

Kızlar bugün çok önemli bir gün bizim için eşim sınava giriyor , istanbula gelmemiz bu sınavın neticesine bağlı cuma günü bitecek sınav ve iyi geçsede geçmesede bir oh çekicez artık . Bende eczanenin devri için ilk başvuruyu yapıcam . hakkımızda hayırlısı olur inşallah . 2014 yeni yıl yeni sayfa yeni umutlar vs olacak biZim için

Son düzenleme:

yalnız diilsin fly dogum gunu yapacak olmama ragmen benı bıle strese sokuo bu dogum gunu hazırlıgı mesajları
bn de kendı ruhsağlığım için okumuorum

p.s.konu üyelerle alakalı olmayıp raatsızlık veren kısım doom gunu hazırlığı konusudur

bugun eşimle evde kahvaltı yapamdık,işyerındekılerle yapmak ıstemedıım için pastaneden bişiler almak zorunda kaldım,aç olunca gözüm dönüo hele mevzu kahvaltıysa garıp bı şekilde kurtlar gb aç oluorum,zatn bu muhtesem ıştah da kahvaltıyla beraber sona erıyor midemin kapasitesini unutup deliler gb üç kişilik börek almışım

pitifil bn bi kişilik olan kısmı hallettım gel bu iki kişinin hakkını da sen ye

bugun bızım evlılık yıldönümümz
dün çıkıp alışveriş yaptım bugun dışarı çıkcagımızı konuşmuştuk yenı farklı bi şeyler gıymek ıstedımm,içim kıpır kıpır,kendımı nedensız mutlu hissedıorum sabh eşimden ayrılmak istemedım,onla birlikte işe gidesım geldi,böle tüm gün yanında olup onu izlemek istedim,velhasıl kelam aşkım kabardı
yine böle bır kış günü totomuz donarken evlenmiştik şu saatlerde kuafordeydım mesela saçlarım yapılıodu,şu saatte şöyleydım dıe leyla gb dolanırım tüm gün bugunun hatrına şöyle aşık bıcır bıcır danışnlar gelse bare

Kızlar Günaydın
Gecen cuma itibarıyla 12 günlük tatilime girmiş bulunuyorum 2 ocağa kadar tatilim
Ayrıca bugün kızımın doğum günü
Ama biz 21 inde yani cumartesi günü kutladık sehir dışından gelecekler vardi o yüzden hafta sonu yaptık.
Ayrıntıları anlatırım
Dışarda kutladık Bahçende Restaurant da yemekli ve sonrasinda muzikli eglenceli yaptik
Bursada olup yapmak isteyenlere ayrıntı verebilirim
Pastamiz buydu...

Eklentiler

• $IMG-20131222-WA0060.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 25
bu mesajımda neyden bahsetsem acaba
yazasım var tutku gb sayfaya oynayasım var
bu sayfayı atlatmadan bugun olmaz bu iş
haha şiir gb altalta oldu yazmalarım valla şimcik hakketten crazygirl1986 oldum

doğum gununz kutlu olsunn,tatlı ipekinize nice nice mutlu seneler

Gunaydn kızlarr...
Esra doğum gununuz kutlu olsunn.Allah nice güzel yıllar göstersin inşşş...
Burçağımmmm yıldönmünüzz kutlu mutlu olsunnn... Bu kış gününde evlenmekte neyin nesi oluyor kuzummmm
Ne acelen vardı:)))

Tubacım pasta doğum günü pastası değil normal yemelik pasta:)) gayet güzel oldu.nefisyemekler de güzel tarifler var denemenizi tavsıye ederimm.
Yaa burçakkk senınle büro arkadaşı olsaydık keşke yaaa( ben işe gelmezdım sen beni idare ederdinn.asıstanın varmı? Asıstanın olayım yavrummm

Dün akşam eşim bursa maçına gitmişti geç gelcem dedi.annemlere dedim yatın bende nasıl olsa sabh yine gelceniz.eşimde geç gelcek.burağı uyuttum çay demledik pasta yedik sohbet ettik çook güzeldii :)) Allahım anne babaından ayrı olanları tez zamanda kavuştursun inşşş

Seviyorum seni,
anla ey sevgili.
seni her gördüğümde,
eriyorum sanki..

hayat bitmiyor,
günlerim geçmiyor,
zaman duruyor ama,
ama sensiz olmuyor.
Burçak akşama yemekte bunu okuyabılırısın
Bakalım tek taş yüzükmü gelecek yoksa bir ev mi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…