Kizlar gecmisi ojumadan yaziyorum. Fulyaa hasta oldum. Sabah kalkınca gogsum cok aciyodu sisti agriyodu. Sonra emzurdim azaldi bi iki saat sonra gecti. Ama basim ve karnim agriyo. Usuyorum. En cok basim agrisi fena. Napiyimm
canım kolu yukarı doğru sıyırıp yarım kol gibi yap demek istedim ama düşününce nasıl olur bilemedim bide anladığım kadarıyla çok az kısa di mi kötü görüneceğini sanmıyorum öyle bile giyebilirSelermcim elbisenin kolu kisa uzun degil yani. Hafif kisa kotu gorunur mu?
Baltasar ben de mastit oldugumda usuyordum ateslenmistim. Bol bol emzirdim bir de sicak dus fayda etmisti bana.ama bebekler bu kadar buyumusken oluyor mu mastit bilmiyorum :S
Haklısın canım ama O an biran önce bitsinde bu çirkeflerden kurtulayım diyosunOooff artık haber dinlemek istemiyorum noluyo ne bitiyo anlamadım 5n1k oldu resmen
Repu beğendiysen giydir gitsin bilekleride görünür yerler oğlunu o zman
Yaz gelsede şortlar kolsuzlar giydirsek e bebekte 29 tl adidas ayakabılar satılmış hiç demiyonuz kaçırdıkya şimdi git baydır 100 tl ufacık ayakabıya yeni yeni yürüyo hoşuma gidiyo eşofman takımı spor ayakkabı kendime de alıcam takım giyicem oğlumla
Bıtuful tamamen düzeldimi paşa yine bi salgın varmış evden çıkmıyoruz inş. bu kez bulaşmaz bebeklerimize sağlık ocağına bile gitmiyorum virüsler uzak durun len
Selerm adamların parasını vermiceksin böyle durumlarda keseceksin resmen kullanıyo adamı şerefsizler
Vave yine tarifler yemekler pasta börekler galiba bende yapıcam şeker kurabiyelerden yine doğumda yapmıştım şimdide 1 rakamlı alıp yapıcam çocuklar yer hiç bi işe yaramasada
Çok sağol canım hafta sonuda birkaç ev daha bakıcam hadi hayırlısıSelerm tasinma konusunda, allah kolaylik versin hayirlisi olsun..
Reklamlari izletmiyordum ama ilac verirken aciyorum artik. Reklam yada goruntuyu hiza ve algiya gore seciyolar.muzikli ve hizli gecisler dikkatlerini cekiyor.
Cigdem arkadaslar yardimci olmus amaben de nefisyemektariflerinde elif atalarin tariflerine bakmani tavsiye ederim.guzel bir menu hazirlarsin
Kimse yok mu. Ben iyilestim geldim. Gecmis olsunlar icin de cok sagolun. Gogus agrisini bilemedim ama usutmusum evet. Fulyacim tespit dogru:) yerde yatmaktan oldu galba. Yasemin dikkat edin. Ben de oleydim fulya. Butun gece yatagin ucunda yatardim. Onum acik ole dururdum. Ama damla artik ole de uyumamaya baslayinca besik sallamaya basladim. Benimki emekliyo. 11 aylikken emekledigine gore 100 yasinda da yurur heralde. Cikmaya calisan ama cikamayan bi dis var. fitil versem uyur ama sabrim yetene kadar bekliyorum.
Bi de jizlar devit ve demiriniz kac damla. Demir on devit alti bizim. Gunes yok diyeymis. Ama devit biraz fazla geldi de. Bi de ben onlari corbayla veryorum. Sonra da mandalina yedigi icin demir icin iyi oluyo. Iki gundur yogurt corbasi iciyo. Unuttum verdim. Onun kalsiyumu var midir hala.
Hayatımın gadını purçak dets görl miiiii
Annemmmm napiosun. Yaklas opem
Purçak hep dipdibeyiz zaten daha nereye yaklaşim..Hadi öp bakem