- 15 Mart 2011
- 236
- 4
Çiğdem böyle anlatınca stres oluyorum daha ortada bişe yok benim pofff bu arada bebeklerin içmesi gereken max ve min miktarları bilemiyorum kızının bol su içmesi güzel tabi ama şimit nedir dr a danışmak lazım benimki 200-300 arası anca içiyor. Bende az buluyorum ama susasa içer heralde sürekli teklif efiyorum
Kurabiyeler doğumgününden ne kadar önce gelicek bende kendim sipariş vermeyi düşündüm ama nemlenir bayatlarmı diye düşündüm . Hoş ankarada nem bulunmaz ya :)
siparişi verdin mi en geç 1 hafta içinde paketleyip gönderiyorlar bir buçuk aya kadar muhafaza edilirmiş
hepinize hayırlı akşamlar benim oğlan 4 5 aylıkken 8.5 kiloydu şimdi 11 ayımız bitmek üzere ve 9 kilo 73 cmboyumuz var sizce ufakmı kalmışız ama çok hastalandık yeni yeni kendimize gelmeye başladık
bende doğum gününe daha 34 gün var ama araştırmalara başladım bile hadi bakalım
bayadir yogurt yapmiyorum. yogurt yemesi sart mi ya
bayadir yogurt yapmiyorum. yogurt yemesi sart mi ya
2 gündür tükendim yoruldüm bittim yaşlAndım resmenerdem yatağına koyduğum gibi uyanıyor bende onun odasındaki çekyatı hazırladım gece dayanamAdığım noktada oraya geçiyoruz beraber duvar kenarına yastık koyuyorum ortada erdem kollarını açmış , kenarda düşmek üzere ve memeleri ortada beli başı açık üşütmek üzere olan ben ( sabaha kadar yatıyoruz benimkine yatmak denirse tabi . Biran önce düzelsin nolur yoksa bende iskelet kas sinir sistemi kalmayacak
sabah bir yumurta haslanmis veya tereyaginda kizarmis.Neler veriyosun gün boyunca de bakiyim hele
Bence vermelisin canm eskisi gibi süt yok artık.en azından hafta da 1 kere mayala 3-4 gün yesin.ben öle yapıyorum 2 şt den mayalıyorum bizde yıyoruz onada veriyorum hergun 4 gun falan gidiyo.