2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

Ne guzel ya masallah..benimkide takmiyo beni daha aneyde demedi..hep baba..

kızlar benim uyku saatim gelmiş geçiyor bile ben ki 9.10 dedi mi televizyonun karşısında uyuyan kocasının çiğdem hadi kızı al yatağa geç denilen kadın ne oldduysa bu saate kadar kaldım kocam şimdi bana bakıp iyi sohbet ediyorsun bizimle oturup iki laf etmezsin diyor hadi iyi geceler görüşürüz

Ya bu veletlerin babacılığı ne olacak bizimkide babayı görünce gözleri parlıyo elini ayağını nereye koyacağını bilmiyor aşk yaşıyorlar resmen
Bitıful nasıl oldu oğluşun ishali durdumu
Repu ilk ikisi daha güzel sanki oğluşunun güzelliğini çıkarmış ortaya maşallah yerim onu

Abovvv gun isigina goremi yatiyosun cigdem git git hadi..benim artik 2 mi olur kac olur bilmem..gecelerin gadını bitifu

şu ziyaretçiler var ya onlara diyom ula cesaretli karılarsanız yazın artık bak ben rüştümü ispatladım sıra siz de korkaklar üşengeçler okuyup okuyup kaçan meraklılar hadi bakalım bekliyoruz

Daha iyi gökcecim bugun 3 defa yapti..ama bu yemek yeme faslı beni cok yoruyo istahsiz..ne olcak halimiz

İyileşince düzelir iştahı üzülme hep öyle kalmaz biz koca adamlar biraz kırgın hissedince yemeden içmeden kesiliyoruz yavrucak napsın

Cigdem o ziyaretcilerin iki tanesini cagirma iyi boyle

Bitifuuuu vats goin on :86: hayat bu kurtlar sofrasi

Selerm burdamısın canım telden giriyorum göremiyorum :)
Diyetisyen ne dedi merak ettim . Ya emziren anneler günde 500 kcal fazla alması gerekiyormuş süt üretimi için yediklerin < yaktığın olması gerekiyorki kilo verelim . E bu durumda süt üretirken nasıl zayıflıcaz ???

Bugun cok dusundum kendimle kaldim..agladim sonra aciktim yemek yedim falan..sonra seni düsundum tekrar..sonra yine yemek yedim..bu kadar.

ole hemn herkeşlerle kankeyta olursan bole sanal derler sana,gel yamacıma cikufte verem sana tesellı edem senı

o ilk aylardaydı cnm.. artık o kdr sut uretmıoruz dolayısyla o kdr kalorı de yakmıoruz,artık bızım sütümüz cok kalıtelı olmadgı için vucut da onu pek sallamıyor pek çalışmıor bence

Yah hepiniz de farkli rengi begenmisiniz benim gibi kararsiz kazima yapilir mi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…