2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Burçak benim oğlan günde 5-6 defa 5 er dk emiyor gerçi 3 gündür baya azaldı emmesi ek gıdayı tercih eder oldu . Az yediğimde sanki süt de olmuyor gibi geliyor . Psikolojik mi acaba . Yoksa bu bahaneyle homidi gırtlak yiyormuydum boşuna

6. aydan sonra o kalori hesabı ole olmuomuş.. sen yıne kendını hazır hıssedınce kilo şeysine giriş ama bnce de psikolojık

5 aydır boşuna mı yiyorum Allahım ben naptım bu kadar sürede tüm kilolarımı verirdim diyetisyene gitmeyi düşünüyordum psikoloğa gideyim en iyisi

Fly hep söylüyorum yemeyle olsaydi benim sütüm niagara selalesi gibi akardi ama bitti malesef gunde 2000 kalori aliyorumdur..1 sene oldu azalma normal dert etme.

Fulya psikolojik o yaa. Ben cok yerim sutum azaliyor ara ara. Sivi da cok alirim.

Kk icin yeni laptop alcam hususi. Yazamiyom iskence

Operim iyi geceler topunuza

Yah hepiniz de farkli rengi begenmisiniz benim gibi kararsiz kazima yapilir mi bu?
Repucum eline sağlık hepsi güzel:))
Son karar senın tabii. Yeni dedikodular var ni ara anlatırım sayfaları kirletmiyeyım şimdikk:)))

5 aydır boşuna mı yiyorum Allahım ben naptım bu kadar sürede tüm kilolarımı verirdim diyetisyene gitmeyi düşünüyordum psikoloğa gideyim en iyisi

Fulyacım psikolaga gitmene gerek yok psikolog sana geldi çözdü bilem derdini :)) sen diyetisyenin yolunu tut:))

Burçak ve bitifıl ıkınıze karşı bi soğukluk geldi içime yaa herkes tarafından rağbet gördüğünüz için olsa gerek

Eşim arkadaşlarıyla yemeğe gitmişti hala gelmedi burak uyudu o ses i izliyorummm amaçsız zaman öldürmek bu olsa gerekkk

Doğru diyosun bituful ilk üç ay erdem göğsümün bir uzantısı gibiydi öyle alıştım ki şimdi azalacağı fikrini garipsiyorum . Yeme problemimizde varya yemeyince emziriyordum süte güveniyordum yani . Bugünlerde yer gibi oldu hatta bugün ilkkez 4 öğün verdim

Fly hep söylüyorum yemeyle olsaydi benim sütüm niagara selalesi gibi akardi ama bitti malesef gunde 2000 kalori aliyorumdur..1 sene oldu azalma normal dert etme.

Iste az yediginden oluyo. Benim gibi gunde 3000 kalori yeseydin niagarayi birak nirvanaya ulasirdin

Ahaha tutku süpersin :) burçak sen psikologdun dimi özelden benide terapiye alsana karşılığında istediğin ilaç kozmetik yollarım :)

Erdem paşa uyusa çalıkuşunu izleyeceğim abartısız 2 saattir ayağımda ben koyuyorum yatağına o uyanıyor

kızitolar napıyonuz. 10 sayfa geçmiş okudum çok yazmışsınız.
bituful sana geçmiş olsun diyemedim nasıl deran? kusuyo mu hala. ne zman iyileşirmiş.
vaveyla yürüyo mu buğra? yürümek istemiyo demişsin ya merak ettim.
burçakcım iyiyim ya. yavrus da iyi ama büyük ciddiyetle saat başı uyanmaya devam ediyo. seninkinin uykuları nası oldu?
repu ben o takımların hiçbirini beğenmedim kızmak yok:) aldın mı?
ya ben doğumgününü akşam kutliim diyorum da biz kimin doğumgününnü kutlucaz? akşam 9da uyuyo. uyutmazsam ağlayıp durcak. çok saçma:) gündüz de kızkızaa. fulyanın dediği mantıklıydı. gün gibi olcak. herkes bi yerden sonra dedikoduya dalcak. bense herkes damladan bahsetsin istiyorum:)
çiğdemduman maşşalhh hepimizin çocuğu gibi seninki de akıllı. benimki saat başı uyanıyo diye salak diil mesela:)
selerm ferda ruza tutku selamlar.
haa bi de emzirince kalori yakmıyoz mu yaaa

Ya işte fulyacım psikolog ama muayenehanesi biraz pahalı ben gidemedim mesela yada gitmedimöle bir iki ilaçla olmuyo.bide mesela bi seans yapıyo tam hızını almışsın dur yeter kalanı bi dahaki seans diyo olmuyo ki tam gazımı almışken kesiyo.maksat seansları uzatmak.yinede sen bilirsin bi görüş bakalım sana kaç para dicek

Yeldaa akşam derken saat vericem ben zaten geceler uzun artık 7 de dicem. Burak 6 da uyanıyo 9,30 -10 arası uyuyor o zamana kadar hallederiz kutlama faslını diye düşünüyorum.

sen beğenmezsin tabi sen kız anasısın, bu takımlar sana sönük gelir, ama erkek olunca napalım kız kıyafetlerine bakmadan direk yolumu değişiyorum ben yanlışlıkla birine gözüm ilişirse hiç bişeyi beğenmiyorum, bişey almadan çıkıyorum dükkandan
şaka bi yana :) onerilerini bekliyorum. almadım daha

Az kaldı canım tam toparlansın iştahıda düzelir merak etme sen biz bile azıcık rahatsızlansak iştahımız kapanıyor yavrucak ne yapsın annesi yavaş yavaş eski haline dönücek
sağol canım ya başladık işte hadi hayırlısı:))
Gunaydin ahaliii

Biz hastaydik 3 umuz cocuklar ve ben. Pek takip edemedim. Bugra hala hasta ve atesi cikiyor surekli.

Eti dutku nerelerdesin gozum seni ariyor her okudugumda :86:
çok geçmiş olsun canım daha iyisiniz di mi

Kesinlikle kardes gerekli olmasi gerekn bir duygu. Simdi kucuk ya zorlugundan istemezsiniz de buyuyunce istersiniz :))
Öyle gercekten kardeş gibisi yok bakalım kısmet:))

aylar sonra bıyıkları alınmış ben bizim doğum gününe de lazım:)))
40 kişi çökmüş be ya azaltamazmısınız
sağol canım inşallah
ahh ah şu doğum günü stresi bi geçse en azından ne yapacağıma bi karar verebilsem

Çok geçmiş olsun geçen hafta erdeminde öyleydi şimdi biraz azaldı

bunlar nasıl doğum günü için kızlar? bana bi fikir verin, acil sipariş etmem lazım.

en üstteki tek set tulum şeklinde. diğerleri takım.
canım Birinci hem çok güzel hem de rahat görünüyo Mehmet'e de çok yakışıcak

Oglum cok hasta yaa.. yürümek istemiyor bacagima yapisiyor kucagimda durmak istiyor cok halsiz yawrum.. yaramazliklarini ozledim.. bu arada gec cikan dislerimiz 4 oldu o da rahatsiz ediyor
canım benim ya yerinde duramıyor dü şimdi hareket etmek istemiyor mu inşallah hemencecik iyileşir çok çok geçmiş olsun

kızlar kart taslaklarını albümüme ekledim, gerçekçi vurucu yıkıcı yorumlar bekliyorum şimdi bankaya yetişmem laızm. göörüşürüz. tutku açıklıycam yavrucum, hadi bye
hepsi çok güzel olmuş canım ellerine sağlık

Selermmmm annemmm napan??? Nasil oldu pasa?
daha iyiyiz canım ikimizde tam atlatamadık ama yakında geçecek inşallah

Canım diyetisyen 1400 kalorilik diyet verdi çok çok ağır bi diyet değil 3 ana 3 ara öğün var (ara öğünlerimi bugün yapamasam da) akşama kadar açlık hissetmedim şimdi biraz acıktım :))
bebeğin 11 aylık olduğunu öğrenince emzirmeyi etkilemeyeceğini söyledi galiba ilk 6 ayda daha farklı bi diyet uyguluyolar ama sonra normal bi diyet oluyo ( emzirmemi pek önemsemedi yani) bol su iç dedi sütün azalmaz falan dedi bide uzun bi sürede devam edecek bu diyet(

selerm diyetin kolay gelsin canım. azmine kuvvet!
ben 70e merdiven dayadım bu arada. 69.3 oldum. rekor kırdım

Kızlar ya yazacak çok şeyim var ama artık yorgunluktan gözüm kapanıyor ancak okumayı bitirdim telinde benim de şarjı bitiyo umarım yarın daha erken girip uzun uzun yazıcam bi sürü şey var akıl almak dertleşmek istediğim:))
böyle yazdım da öyle çok çok önemli seyler değil ufak ufak mevzular
Bütün annelere ve bebeklerine iyi uykular tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…