Daha iyiyim canım hala sesim yok birazda baş ağrısı var ama dünden çok daha iyiyim bügünde evdeyim umarım yarına bişey kalmazTutkucum ruzacım selermcim teşekkür ederiz . Selerm dişi limitleri dahilinde çıkabildiği kadar geç çıksın canım 1.30 saattir ayağımda sallıyorum uykuya dalamıyorbide oral dönemin doruklarındamıdır diştenmidir nedir ne geçse eline kemiriyor korkuyorum kıracak dişlerini diye
Yaseminn oğluşunu yerim maşallah yok böyle tatlılık su kuşu :) ben 9 aylıkken götürmüştüm bide yaşınds götürcem kontrole evde tartıyorum sık sık kilo aldığıda yok ama bi umut işte
Ben sadece yemek yedirirken tvde reklam açıyorumsırf yesin diye ki onda bile vicdanım rahat değil onun dışında tv full kapalı akşam eşime bile açtırmıyorum gerçi reklam dışında dönüp bakmıyo ama alışmasını istemiyorum 3 aylıktan beri tv ye hasretim walla :) ha konuşuyomu? hayır :) anne der gibi baba mama diyo ama bilinçli olduğunu sanmıyorum
Çiğdem hoşgeldin kızına hem maşallah hemde aferin :) allah nazarlardan saklasın
Selerm nasıl oldunuz bugün dinlenebilmişsindir inşallah
doğumgünü ile ilgili planım hani siz de konuşuyorsunuz ya aslında bulunduğum yere pasta siparişi yok istanbuldan o nedenle buradan bir pastane ile anlaştım çok şık ve güzel pastalar yapıyorlar ama görsel olarak şeker hamuru hoş duruyor kurabiye siparişi vereceğim internetten bir de doğum günü malzemeleri satan sitelerden hediyesi davetiyesi çikolatası peçetesi cartı curtu ne varsa hepsini alıp evde yapacağım buralar çok soğuk şuan dahi -20 var o nedenle bana en uygun ev. annemler memleketten gelirse onlarla olacağım yoksa arkadaşlarla kutlayacağız bir de kızıma 1 yaş hediyesi olarak aktivite masası almayı düşünüyorum şu montesorri eğitimi için de iyi bir başlangıç olur sanki bakalım artık
Günaydın herkese
ben bugün de evdeyim bi sürü ot çer çöp ne bulduysam kaynattım içiyorum biraz daha toparlanayım diye oğluşta ben de uyumuyo beni görünce oynamak istiyo bakıcısı 5 dakikada uyutuyo((
babam erdemi yataktan düşürdüğümüzü öğrenince bi çocuğa bakamadınız demişti galiba haklı:))) uyutamıyorum bile))
merhaba hoşgeldin.-20 derece neresi.neyle ısınıyosunuz.çokk soğukkk.
MONTESORRİ EĞİTİMİ aktivite masası bulamadım.bende almak istiyorum aslında.banada haber verirmisin aldığın yeri.
Çiğdem hoşgeldin benim oğlanda 15 ocak doğumlu maşallah boyu kilosu iyimiş kızının
Selerm bide arko krem denesen normal şu 1-2 tl satılan yeşil tüp varya ablam ne yaptı ne ettiyse kızın pişiği geçmedi arko geçirdi bende chicco aldım ara ara pişik olmasada sürüyorum krem sürünce kızarıyonasıl iş anlamadım
Ben doğum günü filan yapmayım hem uğraşıcam hemde bir sürü masraf ne gerek var diyorum sadece fotoğrafçıya götürüyüm diyorum ama ablam doğum günü tişortu hazırlamaya başlamış bile yoğun baskı var dayanamıcam galiba ufak bi faaliyet yapıcam
Çamaşır makinası , bulaşık makinası i elektrikli süpürge benim oğlanın favori oyuncakları birde banyo gideri vazgeçemediği yernerde pislik var adam orda
Çok fazla tv izlemeye başladı bi arkadaşın bebeğinde konuşma geriliği yapmıs diye doktor tv evden kaldırtmış bende korkmaya başladım sizin bebeklerin konusmaları nasıl baba , ciciş , necdet(babasının adı)zordan başladı konusmaya duyanlar şaşırıyo ama net söylüyo ben seslendikçe kaptı herhalde , mama diyo bide bu bu deyip duruyo ama suya mı söylüyo öylesinemi çıkıyo anlayamadım henüz
doktor kontrollerimizi paylaşalım baya boşladık kimse anlatmıyo sankim benmi kaçırdım bilmiyorum fikir oluyodu
Tubisim yerim kagani maasallah :)) ben camasir mak. Cocuk kilidini uyguluyorum.bugra da aynen programi degistiriyor yoksa
Sağol canım ya bakıcısının uyutabilmesi içimi rahatlatıyo aslında içim daha rahat bırakabiliyorum babamlar haklılar onlar bizi (4 kardeşiz) bebekken hiç düşürmemişler ben annemlerin yatağına oturduğumu bile bilmem beşiğimiz/ yatağımız dışında hiç bi yerde yatamazdık annemlere gidincede erdeme hemen yer yatağı yapıyolardı daha dönmüyorken bile birlikte yatmamıza bile izin vermiyorlardı uyurken ezeriz diye fazla düzenli ve pimpirikliler o yüzden kızıyorlar kendilerine göre haklılardaSelermmmm kendine haksızlık etme erdem seni az görebiliyor bu yüzden senle geçirdiği vakti de uyuyarak kaybetmek istemiyor. Belki uyuyunca gitmenden korkuyordur. Bide bakıcısının uyutma şekline alışmış olabilir . Benimde ablam kızına yediremiyor anneannesi yedirebiliyor anneannesi uyutamıyor ablam uyutuyor. Bebişler alıştıkları düzen devam etsin isterler rutini severler üzme kendini
Erdemde yataktan düştüğünde ablamı aramıştım dr olduğu için , annemler öyle öğrenmişti kayınvalidemle kayınpederin haberi yok olsa ne derler acaba
Ilk doğurma günü süpermiş:))) benimde ilk ameliyat yıldönümüm
bizimki bide kardeşimin doğumuna denk gelirse evimde bile olmayabilirim olduda evdeyim kar kış bide doğum öncesi diye annemler gelemeyebilirler kardeşim zaten gelemez belki ablam gelebilir bide 6 Ocak Pazartesi olucak pazardan kutlamak istemiyorum bi sonraki hafta sonuda çok geç olucak uzaktan gelen olursa hafta içide yapamam üff düşündükçe geriliyom
senin fikrinde iyi hem gerilmemiş olursun hem çifte kutlama olur
Canım iyi olmuş en azından yemek derdinden kurtulmuşsun hediye çok çok güzel olmuş fikrine bayıldım çok anlamlı olmuş:))) burada da sakıncası yoksa paylaşsanagecmis olsun canim. senin durumun daha da zormuskardesinin muhtemel dogum tarihi yakin mi sizinkine ? bu arada esim fikrimi kabul etmedi. yemekleri asci tutup beraber yapicakmis, pastayi zaten siparis etti. sen tatliyi, salatayi vs yap servisi de biz arkadaslarla hallederiz dedi. iyi dedim ben de. susleme isleri var bir de bana.
dogumgunu hatirasi olarak tesekkurler karti hazirliyorum bilgisayarda :) oglumun dogumundan 12 aylik olana kadar resimleri ve dogumgunume geldiginiz icin tesekkurler yazisi.
bugun suslemeleri arastiracagim internetten. balon olsun mu emin degilim cok cocuk olacak patlatirlar korkarlar falan
arkadaşlar herkese iyi akşamlar öncelikle baştan itibaren sizi takip etmeme rağmen ancak şimdi yazıyorum. Ben de ocak annesiyim 15 ocak doğumlu Eliz Dera adında bir kızım var. 6 dişimiz oldu tutarak yürümelerden sonra artık kendimizi bırakıp yürümeye başladık.Ben çok şanslı bir anneyim çünkü hamilelik de dahil hiçbir sıkıntı yaşamadım. kızım yaklaşık 12 kiloya yakın ve 80 cm boyunda. doğduğundan beri ne gaz sıkıntısı ne de uyku problemimiz oldu. şimdi dahi 9 dedi mi yatar sabah 5-6 arası kalkar tabi geceleri kalkıyor ama sadece emer uyur.akıllı bir kızım var. şimdilik bu kadar benden
Canım iyi olmuş en azından yemek derdinden kurtulmuşsun hediye çok çok güzel olmuş fikrine bayıldım çok anlamlı olmuş:))) burada da sakıncası yoksa paylaşsana
balon konusundada süslemelere bakarken değişik balonlar var folyo balon falan onlara bak istersen özelliklerini pek bilmiyorum ama normal balonlar gibi patlamaz herhalde
kardesimin tahmini doğum tarihi 15 Ocak çok yakın erdem gibi erken gelmeye kalkarsa orda kutlarız artık:)))
repu bayıldım kart fikrine ama bende o yetenek yok maalesef ben de
elimde mi hazırlasam
elinde daha guzel olur da, cok is olur ya:) vaktin var mi yapacak?
geçenler de çok büyük sıkıntımız var diyordum hatırlayan arkadaşlar vardır,
Allahtan korkmayan o kadar çok insan var ki şaşrdık kaldık eşimle,
eşimle ara ara çok büyük kavgalarımız oluyordu ve ben kendimi kontrol edemediğimin
farkındaydım ben yapmıyordum çok değişikti psikiyartiye gidiyordum
derman olmadı ve bi arkadaşıma açtım konuyu çok güvenilir bir hoca numarası verdi ve aradım
konuştuk ve eşimle ayrılalım diye büyü yapıldığını öğrendim başımdan kaynarsular döküldü
ama eşim inanmadı kendi çevresindekilerden araştırma işine girdi ve başka bir hocaya sordurdu
hoca eşine büyü yapılmış kadın kendinde değil diyince inandı gerçekten ve erkek tarafından yapıldığını söyledi
eşimin gözleri doldu,neyse bozoldu büyü şu an öyle iyiyim ki,
bunu k.v e anlattım telefonda büyü neymiş okuyun bişey olmaz falan diye sinir oldum ben neler çekmişim
inanmıyor hala neyse verdim eşime telefonu daha da konuşmadım üstelik bir kere bile arayıp sormadı ne beni ne de kağanı kağanın hasta olduğunu biliyordu,
e ben şimdi oğluma doğum günü yapıp akrabalarını k.v çağırıp bi de yedirip içireyim mi
belki içimizde dolaşıyor yılan off çok zormuş Allah düşmanıma vermesin ben de inanmazdım
ama varmış bu kadar kötü kalpli insanlar layığını bulurlar inşallah en kısa zamanda.
işte sıkıntımız buydu ama eşimle birbirimize kenetlendik yine eskisi gibi ççok mutluyuz
Aslında öyle çok daha mutlu olurum burdada ufak bi kutlama yaparız olur biteralbumume eklerim bitince :) bakayim folyoya hic duymadim.
hepberaber ailecek kutlmis olursunuz, bu da cok guzel :)