2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Ben de büyüden çok korkarım bizim oralarda pek yoktur ama burada özellikle bir ilçesinde çok yapılırmış neredeyse her gördüğümün bi büyü hikayesi var çok günah ya nasıl cesaret ediyolar bilmiyorum
düzelmenize çok sevindim kim yapmış şüphelendiğiniz biri var mı bide gercekten bol bol dua edin

Kalıcı odunluk ha ha ha çok güldüm ya benim eşimdede bana karşı (hakkını yemeyeyim ve bazeni ekleyeyim)bazen odunluk etrafındakilere karşıda gereksiz incelikleri var( en çok da buna kılım bu kadar incesin bana
niye odunluk ediyon di mi ama)
ve bizde çok tartışıyoz ama büyüden diil pek anlaşamadığımızdan kaynaklı

Allah bir daha böyle bir durum yaşatmasın kötülükler kötülükleri yapanları bulsun nefret ediyorum böyle şeyler duydukça ne fesat insanlar var ya

benim dilimi eşek arısı soksun kızım az önce kafa arka düştü nasıl ağladı çok korktum hep benim nazarım değiyor bu çocuğa dilime sahip olamıyorum allahım ya

Eki Görüntüle 895015

yüklendi mi bilmiyorum ama bu da benim kızım
çok tatlı maşallah Allah nazardan korusun

benim dilimi eşek arısı soksun kızım az önce kafa arka düştü nasıl ağladı çok korktum hep benim nazarım değiyor bu çocuğa dilime sahip olamıyorum allahım ya

öyle canım en çok anne babanın nazarı değermiş çok geçmiş olsun bıngıldağı açık mı? düşmelerde açık olması iyi

çok tatlı maşallah Allah nazardan korusun

öyle canım en çok anne babanın nazarı değermiş çok geçmiş olsun bıngıldağı açık mı? düşmelerde açık olması iyi

evet açık hareketlerini kontrol ediyorum sıkıntı yok ama yine de gözüm üzerinde biraz huysuz 6 dişimiz çıkıyor dünden beri onun huysuzluğu var

Tuğba yapanları Allah bildiği gibi yapsın kim ne ister çocuklu bir yuvadan ya çok üzüldüm neyseki geçmiş gitmiş ben çok korkarım böyle şeylerden sen nasıl karşıladın kim bilir bu arada mesajını okurken elektrik gitti hava kararmıştı ben tırıs tırıs

Çok geçmiş olsun tam hareketlenme dönemleri olmasa keşke ma oluyor malesef böyle kazalar Allah koruyor yavruları bişey olmaz inşallah
Çok tatlı kızın maşallah tam cimcime gibi duruyor allah nazarlardan saklasın

Benim okuldan bir arkadaşımda ağrıda köydeydiler yıllardır , ilçeye geçmişler yeni . çok zor şartlarınız var hakkınız ödenmez saygım sonsuz size Allah yardımcınız olsun

aynennnn benimki de oyle. diyorum millete gelince incesin, sen benim karimsin onu ben nezaketten yapiyorum sana da mi nezaket gosteriyim diyo nasil bi mantik bu bilmiyrum. gerci baskalariyla kavga ederkenki halini de bana uygulamiyo o yonden iyi

cigdem gecmis olsun. aman dilini de esek arisi sokmasin mazallah. kizin da cok cimcime masallahh

Repu çok güzel bir fikir süper bir hatıra senin emeğin var bir kere . bende fotolu magnet düşünüyorum ama yetişirmi ki istanbulda olacağı için foto çektir magnet siparişi ver , bide ben böyle plan falan yapıyorum kar falan yağarsa yandık hele boluda yağması yüksek ihtimal planlar suya düşer

yetisir canim simdiden bak ama. boluda ne zaman yagmamis ki kar :) benim de guzel bi 12 ay fotosuna ihtiyacim var. hic guzel foto cekmemmisim ya guzel cikmamis, ya kiyafet iyi degil ya da arkaplan 12 ayligi soyle pappyonlu mapyonlu bisi goydirip cekmek lazim

canım geçmiş olsun rabbim ağzınızın tadını bozmasın ama keşke kayanana demeseydin aranız nasıl kaynanan nasıl biri bilmiyorum günahını almak istemem ya o yaptırdıysa yenisini de yaptırabilirler eşinle aranda sır olarak kalsaydı eşinin akrabaarından çok kişiylede paylaşma derim bu durumu tabi bu benim fikrim kim kötülüğüne büyü vs. yaptırıyorsa rabbim kendisine çevirsin tatlı oğlunu ve seni öperim :)

Hazırlıklara ocak başı gibi başlayabilcem burda oğluşla dışarı çıkamıyorum babamızda aralık sonuna kadar iptal , 14 günlük bir sürem olcak
Gidemezsek biz burda magnetlerle süslerle misafirler orda pastayla falan kutlarız artık bide face tıme yaparız çok komik olur ya :)bizimde fotolar aynen kıyafet arka plan çok özensiz , stüdyoda çektirmek niyetim ama onun içinde keyifli bir anını kollayıp koşa koşa gitmek lazım stüdyoya :) off ne çok şey var

ben kızımı kurban bayramından önce fotoya götürüp bir güzel resimlerini çektirdim kaynanalara ve bizimkilere göndermek için hem de hatıra oldu kızımında fotoları var dediğiniz gibi ya arka plan kötü ya da foto iyi çıkmamış bu ayın 15inde siparişleri vereceğim doğumgünü hazırlıkları için içimde kalmasın kırk mevliti yapacaktım kocam sağolsun ne gerek var diş buğdayı yapacaktım ne gerek var doğumgünü yapacam dedim ne gerek var dedi o zaman sana ne gerek var dedim ben yapacam ona yok buna yok erkek milleti işin detayına önem vermiyor onun için pasta al tamam herş ey bundan ibaret bir de benim koca felsefe öğretmeni ona göre her şey gereksiz

repu canım masa takvimini nasıl yapıcaksın bizede anlat belki bizde becerebiliriz :)

takvim yapmiyorum canim ya basit bi kart yapiyorum sadece. takvimi dusundum de hem masraf cok olacak hem de cok takvim kullanan yok burda. belki kendimize yapabilirim :)
photoshopla yapiyorum. bayagi sade bir kart olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…