geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.şimdi doktordan geldim kanal tedavisi olcak dedi randevu verdi.paroldan başka ilaç içme dedi.bu karanfil yağı nasıl bişey?bildiğimiz yağ gibi mi?hamilelikte öğürme refleksi gelişti bende.ağzımı ayırıp nasıl 1 saat açık tutacam bilmiyorum ama çok da canım acıyo yüzüm uyusuk durumda
kızlarrr dişim çokk ağrıyıo gece 2 de uyandırdı ağrı uyutmadı.parol içtim ama geçirmedi.bebeğe sütten geçmez demi.sıkıntı olmaz inşallah off offf
Yasemincim mis gibi evinde güle güle otur temizlik gibisi yok ohh
Dün gece erdem sürekli uyanıp durdu en son 5 gibi ayağımda sallarken beraber uyumuşuz 8 e kadar, ayağım uyuşmuş belim boynum tutulmuş ayağımdan koyar koymaz uyandı yine sonra gülerken bir baktım iki diş birden patlamış yavrucak o yüzden uyuyamıyormuşbugün daha iyi uyur umarım
Çok geçmiş olsun gittiniz mi doktora inşallah çabucak düzeliruuu kıpırdamış bura hayırlısı
Selermcim geçmiş olsun canım..
Eylemcan başarılar..
Forumda en çok kullanılan iki kelime maşallah ve geçmiş olsun
Bizde bugun doktora gidicez..dün gece bi baktımki uyamayı bırakmış kusmuğunda yüzüyoTamda banyo yapıp yatmıştık tekrar girdik yıkandık uykusu gelmişti çıldırdı tabi tekrar yıkanınca..Allahtan çarşaflarımız falan su geçirmez cinstende attım yıkandı hepsi.
Triplerdeyim bu aralarhasta olmasın minikler ya bütün hayat enerjim düşüyo..mutsuz depresif sinirli bi insan olup çıkıyorum.
Oğlum içse devam sütü verirdim ishali bi geçsin inek sütü vermeyi deniycem keçi sütüde faydalı ama severler mi bilmiyorum bana bile ağır geliyo haa bide eşek sütü varmış annesütüne enyakınmış ama nerden bulunur vermeye cesaret edebilirmim bilmiyorumSlm kızlar..
Hafta sonu yaklaşıyor yaşadın tatillll:))
Tuğbacıö maşallah saçlı kağanımaa adam olmuşş.. Bizimkide çok sever makınayı banyonun kapısını ne zaman açsam makinaya yapışıyor:))
Ruzamm benım oğlan goglyi hiç sevmedi yaaa( akşam öğüre öğüre zor bitirttim ödüm koptu kusucak diye, bu akşam kıvamını bıraz daha sulandırıcam ama genel olarak tadını begenmedi sanırım
Gece 1 gibi uyanıp 120 süt içiyor sabaha karşı 4 te tekrar kalkıyor o sırada nr verecem bilemiyorum ki yaaa(( kararsızım inek sütü keçi sütü yada devam sütü... Hangisi daha faydalıdır ki? Devam sütünde vitaminler boldur diyorum ama sonuçta bozulmasın diye içine katkı maddeleri falan vardır belkim.o saatte kalkıp sağarsam sabaha süt birikmicek süt bırakamıcam:)) malum dokaptakilerde bitti ne yapsam acepp???
Repucum bence türk aileleride çağır birbirini tanımasalarda sonuçta akif için toplanıyorlar boşver zaten topu topu 3 saat bişey sürer.ayrıca yemege çağırmasana saat 7 de diye söyle herkes ona göre gelir. Börek yaparsın pastayla zaten hiç uğraşma bence eşin alsıb ordan.. Samımı oldukların varsa birer çeşitte onlar yapsın :)) hediyelik yada süslemeyle ilgili bişey alırsan foto paylaşta fikir olsun bize..
Bitifıılllll geçmiş olsun doktordan gelınce gelişmeleri yaz .. Bişey çıkmaz inşş..
Eylem Allah zihin açıklığı versin inşş.
Benım sıpamda koca adam oldu yaww babasıyla maç ediyoarr:))) çok şükür rabbime kimseyi annesiz ve evlatsız bırakmasın.öğle bağlandım ki kuzuma çok farklı bi duygu yaaa.işe giderken çok ağlıyor arkamdan bana babo diyorbabooooo diye ağlıyo kapının arkasından ben ayakkabılarımı giyiyorum dışarda için gidiyooooooo ((((
canım prima premium care kullanıyordum 3 küçük 4 de büyük olunca aktif bebek 3+ kullanmaya başlamıştım bende bezdenmi oluyo acaba premium care 4 e mi geçsem diyodum bizde de şuzamana kadar ara ara kızarsa da hiç pişik olmamıştı ishalden sonra oldu şimdi de azalsada geçmiyoSelermcim. Hangi bezi kullanıyorsun? Ben prima aktif bebek kullanıyorum değiştirme aralığıda çiş kaka durumuna göre değişiyor ama genelde 6 saattr bir değiştiryorum.gunde 4 bez gidiyı.maşşallah hiç pişik olmadıkkdeğmez inşş:))
Yasemin güle güle kirletin evinizi:)))
Diş ağrısı çook kötü canım yaa Allah şifa versin inşş
Fulyacım dişleriniz hayırlı olsunn.burakta bazı akşamlar çok sık uyanıyor sepsiz mır mır lanıyor..en korktugum şeyde gözlerini açıp yatağında ayaga kalkıp bana bakıyor oluyor ödüm kopuyoo:)))
Sonrada zor oluyor uykuya dalması.ilk hareketlerını duyup mudahale edersem çabuk dalıyor yine..
Çok geçmiş olsun gittiniz mi doktora inşallah çabucak düzelir
aynen canım yavrularımız hasta olmasın babaları olsun:))) [alıntıdır:))) burda biri böyle yazmıştı çok beğenmiştim kim di hiç hatırlamıyorum ama]
Oğlum içse devam sütü verirdim ishali bi geçsin inek sütü vermeyi deniycem keçi sütüde faydalı ama severler mi bilmiyorum bana bile ağır geliyo haa bide eşek sütü varmış annesütüne enyakınmış ama nerden bulunur vermeye cesaret edebilirmim bilmiyorum
canım prima premium care kullanıyordum 3 küçük 4 de büyük olunca aktif bebek 3+ kullanmaya başlamıştım bende bezdenmi oluyo acaba premium care 4 e mi geçsem diyodum bizde de şuzamana kadar ara ara kızarsa da hiç pişik olmamıştı ishalden sonra oldu şimdi de azalsada geçmiyo
Âmin canımselermcim bi tanıdığımıza çocuk prof. u fileli bez kullanmayın demiş. neden dedi bilmiyorum ama premium care de fileli ya ilk zaman ben de kullanmıştım, onu duyunca bıraktım.
ishalden olmuştur pişik, bir de ıslak mendil kullandıysa kaçınılmaz. olsun, iyileşir Allah'ın izniyle.. Allah başka keder vermesin.
arkadaşlar herkese iyi akşamlar öncelikle baştan itibaren sizi takip etmeme rağmen ancak şimdi yazıyorum. Ben de ocak annesiyim 15 ocak doğumlu Eliz Dera adında bir kızım var. 6 dişimiz oldu tutarak yürümelerden sonra artık kendimizi bırakıp yürümeye baş
ladık.Ben çok şanslı bir anneyim çünkü hamilelik de dahil hiçbir sıkıntı yaşamadım. kızım yaklaşık 12 kiloya yakın ve 80 cm boyunda. doğduğundan beri ne gaz sıkıntısı ne de uyku problemimiz oldu. şimdi dahi 9 dedi mi yatar sabah 5-6 arası kalkar tabi geceleri kalkıyor ama sadece emer uyur.akıllı bir kızım var. şimdilik bu kadar benden
Hosgeldin ve masallah akillı kızınaniye beklediniz yahu bu zamana kadar sık sık yazin artik
Maşallah kızına ve hoş geldin canımarkadaşlar herkese iyi akşamlar öncelikle baştan itibaren sizi takip etmeme rağmen ancak şimdi yazıyorum. Ben de ocak annesiyim 15 ocak doğumlu Eliz Dera adında bir kızım var. 6 dişimiz oldu tutarak yürümelerden sonra artık kendimizi bırakıp yürümeye başladık.Ben çok şanslı bir anneyim çünkü hamilelik de dahil hiçbir sıkıntı yaşamadım. kızım yaklaşık 12 kiloya yakın ve 80 cm boyunda. doğduğundan beri ne gaz sıkıntısı ne de uyku problemimiz oldu. şimdi dahi 9 dedi mi yatar sabah 5-6 arası kalkar tabi geceleri kalkıyor ama sadece emer uyur.akıllı bir kızım var. şimdilik bu kadar benden
Şu doğum günü gözümde çok büyüyor evde mi dışarıda mı olsun kimler gelebilecek hafta sonumu tam doğum gününde mi (6 Ocak mı ) olucak hepsi muallak :)) bakalım nasıl olucak Montesorri ile ilgili kitaplar aldım ama okumaya hiç fırsatım olmadı umarım oğlan büyümeden okuyabilirim:))doğumgünü ile ilgili planım hani siz de konuşuyorsunuz ya aslında bulunduğum yere pasta siparişi yok istanbuldan o nedenle buradan bir pastane ile anlaştım çok şık ve güzel pastalar yapıyorlar ama görsel olarak şeker hamuru hoş duruyor kurabiye siparişi vereceğim internetten bir de doğum günü malzemeleri satan sitelerden hediyesi davetiyesi çikolatası peçetesi cartı curtu ne varsa hepsini alıp evde yapacağım buralar çok soğuk şuan dahi -20 var o nedenle bana en uygun ev. annemler memleketten gelirse onlarla olacağım yoksa arkadaşlarla kutlayacağız bir de kızıma 1 yaş hediyesi olarak aktivite masası almayı düşünüyorum şu montesorri eğitimi için de iyi bir başlangıç olur sanki bakalım artık
Eki Görüntüle 894029
banyo ve su delisi balığım benim ikinci traşımızı da olduk
Maşallah oğluna çok tatlıEki Görüntüle 894029
banyo ve su delisi balığım benim ikinci traşımızı da olduk
Pişik daha iyi gibi ishali bi geçse bügünde devam ederde tahlil yaptırıcamÇiğdem hoşgeldin benim oğlanda 15 ocak doğumlu maşallah boyu kilosu iyimiş kızının
Selerm bide arko krem denesen normal şu 1-2 tl satılan yeşil tüp varya ablam ne yaptı ne ettiyse kızın pişiği geçmedi arko geçirdi bende chicco aldım ara ara pişik olmasada sürüyorum krem sürünce kızarıyonasıl iş anlamadım
Ben doğum günü filan yapmayım hem uğraşıcam hemde bir sürü masraf ne gerek var diyorum sadece fotoğrafçıya götürüyüm diyorum ama ablam doğum günü tişortu hazırlamaya başlamış bile yoğun baskı var dayanamıcam galiba ufak bi faaliyet yapıcam
Çamaşır makinası , bulaşık makinası i elektrikli süpürge benim oğlanın favori oyuncakları birde banyo gideri vazgeçemediği yernerde pislik var adam orda
Çok fazla tv izlemeye başladı bi arkadaşın bebeğinde konuşma geriliği yapmıs diye doktor tv evden kaldırtmış bende korkmaya başladım sizin bebeklerin konusmaları nasıl baba , ciciş , necdet(babasının adı)zordan başladı konusmaya duyanlar şaşırıyo ama net söylüyo ben seslendikçe kaptı herhalde , mama diyo bide bu bu deyip duruyo ama suya mı söylüyo öylesinemi çıkıyo anlayamadım henüz
doktor kontrollerimizi paylaşalım baya boşladık kimse anlatmıyo sankim benmi kaçırdım bilmiyorum fikir oluyodu
Ilk doğurma günü süpermiş:))) benimde ilk ameliyat yıldönümüm-20 derece mi. aboooooooooooo ben hayatımda hiç o kadar soğuk hissetmedim
allah kolaylık versin
selerm aynen ben de doğum günü konusunda bugün biraz umutsuzluğa kapındım. eşimin bilmiş bilmiş konuşmaları, sanırım ben bu adamla büyük bi doğumgünü yaparsam mahvedilen özel günler kervanına oğluşumun ilk doğum günü benim de ilk doğurma günü eklenecek :26:
kafam kızıyor bayan arkadaşlarımla o işteyken kısırlı, borekli kutlayayım diyorumakşam da üçümüz ufak bi kutlama yaparız.