2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Burçakım ya bende geceb sene Bugunleri düşünüyorum da içim bi tuaf oluyor ya.burda kayıt tuttuğum bi defter var .açtım eski tarihleri aklımdan geçiriyorum ayy şöyleydim böyleydim zor yürüyordum diye :)) güzel gunlerdi. Hamilelik resimlerimden yüklüycem bende biara.ama hepsi laptop ta ve laptop çalışmıyor şarj olmuyor bozulmuş:KK43:(
birileri hamilelik günlerini mi özlemiş... :KK49:
bitıfıl şu halimde güldürdün beni çatlak seni nerden bulursun böyle şeyleri...
doğum günü hüç yapmak istemiyorum eşimin tarafı gelecek onlarla işler karışık off
ben de aile arası bişey düşünüyorum bizim ki 11 ocak ama 12 ocakta kutlarız 11 de kendimize ayırcam
güzel bir restorana gitcez eşim ben ve meleğimiz,12 sinde de kv.kp abi gelir tamam pastaya mum bile dikmicem
olsun bitsin...:KK50:
canım sen onlara yapmıyosun ki doğum günü.. oğlun için yapıyorsun. bence o gün için unut bazı şeyleri. sonuçta ilk doğum günü. ne yaşadığınızı bilmiyorum tabi, yine de sen bilirsin.. :KK19:
Canim henuz gelmdi ama sabah birakirken cok mutluydu :)

oyy maşallah... gelince yaz bize de.. :KK16:

$1469932_620866344644853_1905779891_n.jpg

çok doğruu.... :KK31::KK31::KK31:

oglumun ki 28 aralik aaa ocak annesi degilmis demeyin sakin :KK53:cunku oglum 12 gun onceden dogdu kizinkide 10 ocak oda erken gelmezse ruzam belki dedigin gibi oda aralikta geli verir:KK49:

RuZamm hamileliği özledim de o anki hamileliği özledim:))yani şuan hamile olsam burakla baya zor olacak:)) o zamanlar kada bi karış hava da eşimle ikimiz otur otur can sıkıntısı, elimde törpü dizileri izliyodum.şimdi ne törpüsü tırnak makasını bile elıme alamıyorum:)) biraz daha büyüsün burak 3 yaş gibi kısmetse düşünüyrum. Planlı yapacaz tamammı hepimiz:)) sen burağıma kız doğuracan :))

oglumun ki 28 aralik aaa ocak annesi degilmis demeyin sakin :KK53:cunku oglum 12 gun onceden dogdu kizinkide 10 ocak oda erken gelmezse ruzam belki dedigin gibi oda aralikta geli verir:KK49:

Olsun bu topik aralık- ocak anneleri topiği zaten:)) Allah kurtarsın inşş

ruzaa oglusun cok tatli ya masallah:nazar:kizim icin guzel yorumlariniz icin tesekkurler teyzeleri hayirlisiyla bi dogsun resimlerini koyarim buraya
bituful ne alemsin sen ya :KK1:gercekten boyle birimisin cok merak ediyorum arkadaslarini gulmekten olduruyorsundur sen:KK1:
biz malesef dogum gunu yapamiycaz hic kimsemiz yokki burda :KK5::KK5:

Yok bea resmiyim coğu zaman hatta nemrutun tekiyim iste özellikle .:KK53:.öyle kimseyi öldurmedim daha cok cok ağızlarindan su püskürtüp sandalyeden düşürmuslügüm var:86:

Bilmiyomki ben hep burdaydım senden eskiyim unutma:KK53: 31 ocak olcaktı 2 şubatta doğdu varmı dicen:86: şubattakiler facebooka gitmiş hele bide gizli gizli watssuptan konuşanlar varki onlar çok ayıp ediyolar:KK53:

Bilmiyomki ben hep burdaydım senden eskiyim unutma:KK53: 31 ocak olcaktı 2 şubatta doğdu varmı dicen:86: şubattakiler facebooka gitmiş hele bide gizli gizli watssuptan konuşanlar varki onlar çok ayıp ediyolar:KK53:

Valla ben hamıleyken ziyaretçi olarak giriyodum sen yoktun o zamanlar.ben baya bi eskiyım, eskilerden pek kimse kalmamış ki,,:)) facebookta olan gruba bende katılayım bari burası kesmedi beni.aaa vatsaptan konuşanlara sen sakın katılma bence:)) bu ayıba ortak olmaa:)) teklif edenlere katılmadın dimi??

Şaka lan ne gitcem :KK53: sen git :)) ocak annesi bilem değilsin hıh:)) burdaki hayatımı diğer iki arkadaş gibi ziyaretçi olarak devam ettiremem:KK53: yapamam bunu:KK53:

Bi kere buranin en eskisi bnim..konusturmayn beni.. eskiden buralar hep tarlaydi,dutluktu.. dedeme burdan arazi al demisler de orali olmamis.. taa o kdr eskiyim.. ilk ziyaretci bnm o zmnlar cooldum sohbetlere katilmazdim. Zaten bi cool bndim bi de bitiful.. kalanini tanimam:KK53:

Burçak Bituful Tutku alemsiniz yaa seviyorum sizi öpüyorummmmm :KK54::KK54::KK54:

Ruzammm bayılıyorum ben bu çocuğa yanımda olsa o kadar öpüp mıncıklardım ki bir daha bana gelmezdi :KK52: Avatar fotosu da süper, ce-ee yapıp kaçacakmış gibi :emir_bebek:

Tam en eski benem, bakın kayıt tarihime diyeceedim kiiii... Ben baktım ne zaman üye olmuşum diye, 9 Ocakmııış! Oğluşumun doğum günüüü! Aynı zamanda eşimle tanışma yıldönümümüz bizim. Ne mübarek günmüş yav :KK52:

Selamlar herkese
Muhabbet çok güzel çok güldüm :)
Bituful süpersin yaratıcı düşüncene espri yeteneğine bayıldım
Pastalar çok ... Be diyeceğimi bulamadım korkunç desem yapanların sanatına haksızlık etmiş olurum :) doğumgününde masada düşünüyorumda bir tanesini foto çekiliyoruz fotoda kp gözleri faltaşı gibi açılmış pastaya bakıyor falan :)) çok eğlenceli

Ruza utkuyu yerim yerim ben maşallah nazar değmesin yakışıklıya

Bunlar ağızlarının tadını biliyorlar valla, ben neyi sevip yiyorsam bizimki de öyle; bugün çorba yemiycem diye tutturdu akşam, makarna verdim ööyle ağzını açıyor :KK52: Geçen gün de ayıptır söylemesi pizza yiyorduk dışarda, çocuk bana da ver diye ağlayıp sızlanıyor sürekli. Resmen bir dilim yemiştir. Ben de üstüne yoğurt meyve vermeye çalışıyorum, yer mi yemez tabi. Ben artık akşamları sofrada onun yiyebileceği ne varsa ondan veriyorum canım. Acı vermiyorum ama sakıncası olacağını sanmıyorum; belki midesini ağrıtır ama huzursuzluğu olursa sen fark edersin zaten. Belki de seninkinin damak tadı erken oluştu ondan yemiyordur her şeyi. İnşaallah tahlili de normal çıkar.
yok canım hiç rahatsız olmadı kuzum tahlillerinde de hafif bi Demir eksikliği dışında bi şey çıkmadı Demiri daha sık vericim artık:)))

Ahahaaa pastayada karar verdim bi bakin

Yalniz +18 mideniz bulanmasin:)))) ugrasamam sonra sizle

Cake Wrecks - Home - You Want Vagina Cakes? I'LL GIVE YOU VAGINA.CAKES.
Bunlar ne ya :))) bu pastalar yenemez kii:KK43:((
nerden ve nasıl buldun bunları canım alemsin cidden:)))
ruzacım maşallah Allah nazarlardan saklasın çok çok tatlı yaa gerçekten kartpostal gibi yerime kocaman öpüp koklarmısın paşamı sana benziyor di mi:nazar::nazar::nazar:

Canim henuz gelmdi ama sabah birakirken cok mutluydu :)
Canım anaokuluna mı başladı hadi hayırlı olsun senin için de ne heyecanlıdır kimbilir:))

X