2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
ferda ne yapıyosun bu saatte buralar benim uyumuyo mu bebişin
benimde halılar geldi bu kezde temizlik için bayan gelemedi bi türlü annemlerde kaldım gitti işimede geldi ekmek elden su gölden:KK53:.Oğlan annemi annesi sanmaya başladı:KK37: benden ona gitmeye çalışıyo öksürük akıntı biraz daha iyiydi bugün.herkste sorun var herhalde Allah'ım hepsine şifalar versin İnş.
Çoook soğuk yaaa anaaaam donuyoruz çocuğuda dışarı çıkaramadımki bi temiz hava alsın zaten yeni kurtuluyo yeniden üşümesin barim.
Herkezi kocamaaaan öpüyorum özelliklede bebişleriniziii.:KK54:
Şöyle hepsini bi odaya doldurup neler yaptıklarını izlemek isterdim:KK55::KK36::KK33::KK8::KK12: çok eğlenceli olurdu yolanlar ağlayanlar gülenler konuşanlar oooy yavrularım benim kuzucuklar

ferda ne yapıyosun bu saatte buralar benim uyumuyo mu bebişin
benimde halılar geldi bu kezde temizlik için bayan gelemedi bi türlü annemlerde kaldım gitti işimede geldi ekmek elden su gölden:KK53:.Oğlan annemi annesi sanmaya başladı:KK37: benden ona gitmeye çalışıyo öksürük akıntı biraz daha iyiydi bugün.herkste sorun var herhalde Allah'ım hepsine şifalar versin İnş.
Çoook soğuk yaaa anaaaam donuyoruz çocuğuda dışarı çıkaramadımki bi temiz hava alsın zaten yeni kurtuluyo yeniden üşümesin barim.
Herkezi kocamaaaan öpüyorum özelliklede bebişleriniziii.:KK54:
Şöyle hepsini bi odaya doldurup neler yaptıklarını izlemek isterdim:KK55::KK36::KK33::KK8::KK12: çok eğlenceli olurdu yolanlar ağlayanlar gülenler konuşanlar oooy yavrularım benim kuzucuklar

Yok hayatım aksine bizimki uyudu, ben de özgürlüğümü ilan ettim :KK34: Yapılacak işler de var ama oturan yerimi kaldıramıyorum :KK17: Hava hakikaten çok soğudu, ama bizimkini kalın giydiremiyorum çok terliyor, korkuyorum bu sefer de hasta olacak diye. Ooh miss ne güzel annede kalmak, boşver o da biraz torun sefası sürsün.
Hepsini odaya doldurmak artık ufak facialara yol açabilir sanırım ama hakikaten çok eğlenceli olurdu, bir sürü de fotoğraf çekerdik kartpostal gibi :KK9:

bu aralar giremedim çünkü tam gaz ders çalışıyorum 2 çocukla
açıköğretim ilahiyat okuyorum ve sınavlara 1 hafta kaldı
o yüzden işyerinde vakit buldukça ders çalışıyorum
vakit kaybetmiyim diye
sınavlar geçsin bol bol yazarım
zayıflamayada ara verdim derslerimi etkilemesin spor falan yapamam
diye sınavlar geçsin onada aynen devam etcem inş
toplamda 3 kilo verdim ve onda kaldım
işte benden bu kadar sevgili dostlarımmmm sizleri seviyorummmmmm

Gunaydın kızlarr
Gece bekçilerimiz kaynatmışlar yinee. Ferda yaseminn sayfayı geceleri korudugunuz için tşk ederiz:))
2012 aralık annelerınden doğum gunu için fikir çalayım dedim, aylardır kimse yazmamışş:KK53: e tabii aralıkçılar burlarda geziyor:KK53::KK53: ruZaaaaa öptüm cnm:))))
10 ocak tan önce kımlerın doğum gunu var yazın helee:)) burçaklarında 10 ocakta doğum gunlerii..
Aynı gün sevinçten ağlamışız burçakımmm:))
Eylem kolay gelsin cnm Umarım gecersin sınavları..
Yasemin yat gitsin annende yawww hava bıızzzzz napacan evde:))
Bitıfıllllllllll çalış çalışşşş nereye kadar yawwww.. Ne zaman emekli olcan:))

Gunaydın kızlarr
Gece bekçilerimiz kaynatmışlar yinee. Ferda yaseminn sayfayı geceleri korudugunuz için tşk ederiz:))
2012 aralık annelerınden doğum gunu için fikir çalayım dedim, aylardır kimse yazmamışş:KK53: e tabii aralıkçılar burlarda geziyor:KK53::KK53: ruZaaaaa öptüm cnm:))))
10 ocak tan önce kımlerın doğum gunu var yazın helee:)) burçaklarında 10 ocakta doğum gunlerii..
Aynı gün sevinçten ağlamışız burçakımmm:))
Eylem kolay gelsin cnm Umarım gecersin sınavları..
Yasemin yat gitsin annende yawww hava bıızzzzz napacan evde:))
Bitıfıllllllllll çalış çalışşşş nereye kadar yawwww.. Ne zaman emekli olcan:))

ivet meşhur gün 10 ocak:KK34:
gercı bnmkı ıstenılmış sezeryan oldgndan mütevellit secilmiş tarıh ama olsun :KK37::KK37:
bız 12sınde yapcaz ama sanırım o gun pazara gelıo çünküm:KK34:

ivet meşhur gün 10 ocak:KK34:
gercı bnmkı ıstenılmış sezeryan oldgndan mütevellit secilmiş tarıh ama olsun :KK37::KK37:
bız 12sınde yapcaz ama sanırım o gun pazara gelıo çünküm:KK34:

Cts yapsana kızım nıye pazar yapıyosun?? Hiç sevmem pazarı:)) ertesi gün iş var diye pazar günlerine küskünümm..
" ertesi olma pazar böyle çok daha güzelsin"
Hesabı:KK53::KK53::KK53:
Yaşasın cuma ve ertesi:)))

gecen yıl bu zamanlar bole zar zor işe geliodum,sankı karnımda ramazan davulcusunun davulu vardı,bı de doktor nehır için bu 4kilodan aşağı doğmaz her gecen gun de kilo alıyor fılan deyınce,çıkmıycak bu cocuk içimden kalcam böle dıye ağlamaıstım,eşim de merak etme bı şekilde çıkartırlar onu ordan diyince daha cok aglamıştım,deliymişim vallahı:KK53::KK53: tabı artık o karınla nefes almak çok zor oldugu için her yerde de bunalıodum bıgun bi görüşmede adamcagızın biri halini anlattıktan sonra evet aslında zor bı durum dıye cümleyi bağlamaya çalışıodum ki,valla aslında ben sizin bu nefes alamaz şiş halinizi görünce bırden içinde bulundugum durumun aslında çok da zor olmadıgını düşünmeye başladım bence ben bu işi hallederım dedıgınde çok gülmüştm,demek tam ibretlik bı halim varmış,benı gören kendıne şükredıomuş o kdr yani :KK37::KK37: bı de o zamanlar ılk cocuk ya safsın zaten sankı karnından çıkınca butun olay bıtcekmış gb hıssedıosun halbukı bu annelık halı ole bı hal ki ne tatili var ne dinlenmesı nonstop devam edıo,istifası bıle yok:KK53:
nıye anlattım bılmıorum içimden geldi :KK14::KK14::KK14:

Telefon dan yazmak zor oluyor gerçekten yaww.hele akşamları çok aktif olamıyorum çunku evde avea çekmiyor sayfa 15 dk açılıyo hiç girmesem daha iyi:)))
Hiç olmazsa işyerinde full çekiyo o yönden iyi oluyor..

Cts yapsana kızım nıye pazar yapıyosun?? Hiç sevmem pazarı:)) ertesi gün iş var diye pazar günlerine küskünümm..
" ertesi olma pazar böyle çok daha güzelsin"
Hesabı:KK53::KK53::KK53:
Yaşasın cuma ve ertesi:)))

biri feyste şeyı paylaşmıştı pazar ve pazartesı gununun arasına bi gun daa koyalım adı zıbartesı olsun dıye çok komıktı,bak o geldi aklıma:KK37::KK37: çağıracagım kitleye pazar daha uygun tutkucan,yoksa ben de kılım pazarlara isminde bile hayır yok pazar,pazar,pazar bak tekrar edip durunca daha bi saçma geldi hatta:KK37::KK37::KK37:

Telefon dan yazmak zor oluyor gerçekten yaww.hele akşamları çok aktif olamıyorum çunku evde avea çekmiyor sayfa 15 dk açılıyo hiç girmesem daha iyi:)))
Hiç olmazsa işyerinde full çekiyo o yönden iyi oluyor..

valla yıne de favorum sensın tutku hem telefondan yazıp hem de bole uzun yazabılen bı sen varsın,nambır van tutku:KK52::KK52:

ama yıne de hiçbiriniz bnm hızıma yetişemiosunuz valla,şu sayfaya bak ardarada sıfır tepkiyle yazıp duruorum:KK33::KK33:

biri feyste şeyı paylaşmıştı pazar ve pazartesı gununun arasına bi gun daa koyalım adı zıbartesı olsun dıye çok komıktı,bak o geldi aklıma:KK37::KK37: çağıracagım kitleye pazar daha uygun tutkucan,yoksa ben de kılım pazarlara isminde bile hayır yok pazar,pazar,pazar bak tekrar edip durunca daha bi saçma geldi hatta:KK37::KK37::KK37:

Çağıracağım kitleye derken:KK53::KK53: köyü mü toplucan :)) salon tut bence size yakışır.aşağısı kurtarmas rezil olursunuz millete.bizde sizin salonun bi köşesindeki masada burağın pastasını üfleriz hiç ses yapmayız valla:)) aynı gün ya ondan dedim bizimkide aradan çıksın salon görelim:KK53::KK53::KK53: kuzu çevircenizmi:)))

Çağıracağım kitleye derken:KK53::KK53: köyü mü toplucan :)) salon tut bence size yakışır.aşağısı kurtarmas rezil olursunuz millete.bizde sizin salonun bi köşesindeki masada burağın pastasını üfleriz hiç ses yapmayız valla:)) aynı gün ya ondan dedim bizimkide aradan çıksın salon görelim:KK53::KK53::KK53: kuzu çevircenizmi:)))

haha deli tutku:KK37::KK37: ben müsade etsem ohoooo neler olur kestiremıorum da bn engel oluorum:KK36::KK36:
yok yavrucaan evde yapcaz ya yakın aileyi çağırcaz sadece hesaplarıma gore bı 30-35 kişi oluo ama çocuklarla filan.. eşleri çalışan var karda kışta cocuklarla yalnız gelemezler dıye pazar yapiciimm:KK33::KK33: kesın o gun kar yagar çunkum:KK53: ama çok ıstıosan gel üst katta siz takılırsınız alt katta da bız :KK35::KK35::KK35:

Selam canlar..

Purcakcim gayet makul bi hamileymissin oysaki benim gibi 24 kilo alip dahada ibretlik bi hale gelebilirdin..ne gunlerdi vayy bee..o kadar eziyetime ragmen karnimi tekmeliyisini kavurgalarima sol kroşe atmasini cok ozluyorum..

Ferda ve yasemin gece kuslari sizi bidahakine bende saati kurup katilcam araniza:KK54:

Tutku delisi beni gorunce niye hep isten bahsediyon.. elinde gazete prim gunlerini hesaplayan amcalarami benziyorum ordan bakinca nedir:KK57::86:

Ben bi otelin balo salonunu tutucam..kostumlu bi konsept yapmayi dusunuyorum..yaklasik 1000-1500 kisilik..organizator sirketle anlastim..oglum havadan vajina seklinde bi maketle salona incek..devlet operasi esliginde istakoz ve havyarli kanepelerle ikramlari baslaticaz..pasta ve kostumlere henuz karar veremedim..he bide konuklara dagitilcak hediye kismi var onunlada sanirim ugrasmicam herkesin eline 100 er liralik bankonot tutusturcam gidipistedigini alsin..cikolata püskevit falan...

valla yıne de favorum sensın tutku hem telefondan yazıp hem de bole uzun yazabılen bı sen varsın,nambır van tutku:KK52::KK52:

Ovv en birinçç benım yupppi:))

haha deli tutku:KK37::KK37: ben müsade etsem ohoooo neler olur kestiremıorum da bn engel oluorum:KK36::KK36:
yok yavrucaan evde yapcaz ya yakın aileyi çağırcaz sadece hesaplarıma gore bı 30-35 kişi oluo ama çocuklarla filan.. eşleri çalışan var karda kışta cocuklarla yalnız gelemezler dıye pazar yapiciimm:KK33::KK33: kesın o gun kar yagar çunkum:KK53: ama çok ıstıosan gel üst katta siz takılırsınız alt katta da bız :KK35::KK35::KK35:

Hımm oda olur farketmez.bızım burdan araba kalkcakmı:KK53::KK53: kaç gibi hazır edeyim bizim kafileyi:)) ama bak kuzu çeviririz dimi yaaa:KK53:

Selam canlar..

Purcakcim gayet makul bi hamileymissin oysaki benim gibi 24 kilo alip dahada ibretlik bi hale gelebilirdin..ne gunlerdi vayy bee..o kadar eziyetime ragmen karnimi tekmeliyisini kavurgalarima sol kroşe atmasini cok ozluyorum..

Ferda ve yasemin gece kuslari sizi bidahakine bende saati kurup katilcam araniza:KK54:

Tutku delisi beni gorunce niye hep isten bahsediyon.. elinde gazete prim gunlerini hesaplayan amcalarami benziyorum ordan bakinca nedir:KK57::86:

Ya niye bende bilmiyorum ki. Senin çalışma şartların çok zor geliyo bana:KK53::KK53:acıyom sana:)))) şaka kız. Meslektaşvari olduğumuz için zorluklar oldugunu düşünüyrum ne bılem be banane sanane. E en nihayetinde bi burçak değiliz yani ofiste kahvaltı kavgaları yapılsın, temizlikçi odamı kaldırsın yalasın yutsun falan, ayın 15 inde 25 bin para yatsın :KK51::KK51::KK51:
Zor bizim iş yaww:))burçak olasım var. :KK53:

Ovv en birinçç benım yupppi:))

Hımm oda olur farketmez.bızım burdan araba kalkcakmı:KK53::KK53: kaç gibi hazır edeyim bizim kafileyi:)) ama bak kuzu çeviririz dimi yaaa:KK53:

Ya niye bende bilmiyorum ki. Senin çalışma şartların çok zor geliyo bana:KK53::KK53:acıyom sana:)))) şaka kız. Meslektaşvari olduğumuz için zorluklar oldugunu düşünüyrum ne bılem be banane sanane. E en nihayetinde bi burçak değiliz yani ofiste kahvaltı kavgaları yapılsın, temizlikçi odamı kaldırsın yalasın yutsun falan, ayın 15 inde 25 bin para yatsın :KK51::KK51::KK51:
Zor bizim iş yaww:))burçak olasım var. :KK53:

piii yazdıgın her cümleye bı cevabım vardı ama vazgectım,bırak alem böle bilsin,havam olsun topıkte:KK37::KK37::KK37:

Son düzenleme:
Ben bi otelin balo salonunu tutucam..kostumlu bi konsept yapmayi dusunuyorum..yaklasik 1000-1500 kisilik..organizator sirketle anlastim..oglum havadan vajina seklinde bi maketle salona incek..devlet operasi esliginde istakoz ve havyarli kanepelerle ikramlari baslaticaz..pasta ve kostumlere henuz karar veremedim..he bide konuklara dagitilcak hediye kismi var onunlada sanirim ugrasmicam herkesin eline 100 er liralik bankonot tutusturcam gidipistedigini alsin..cikolata püskevit falan...

pitıfılım fantazmatik dünyan şaşırttı benı,senle olan ilişkimizi tekrar gözden gecirmeye karar verdım:KK51::KK51:

X