- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.106
Ahahaaa pastayada karar verdim bi bakin
Yalniz +18 mideniz bulanmasin:)))) ugrasamam sonra sizle
Cake Wrecks - Home - You Want Vagina Cakes? I'LL GIVE YOU VAGINA.CAKES.
bunlar ne yahuu:18::18: ürküttü benı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bi otelin balo salonunu tutucam..kostumlu bi konsept yapmayi dusunuyorum..yaklasik 1000-1500 kisilik..organizator sirketle anlastim..oglum havadan vajina seklinde bi maketle salona incek..devlet operasi esliginde istakoz ve havyarli kanepelerle ikramlari baslaticaz..pasta ve kostumlere henuz karar veremedim..he bide konuklara dagitilcak hediye kismi var onunlada sanirim ugrasmicam herkesin eline 100 er liralik bankonot tutusturcam gidipistedigini alsin..cikolata püskevit falan...
Ooo bitifıl senın farklı bişiler yapacagını sezmiştim zaten baksana süper fikirrlerin var.ruza nın beğendiği çok hoşuma gitti.
Ruza sen organizasyoncu falan arama bak bitifılın engin tasarım dünyasından faydalan:))
Vavee bi biskivitli pastaynan olurmu kızz ayıp ayıpp sen den beklemezdim.en hamarat olarak pasta tariflerinle çıkış yapmanı beklerdim.sonuçta oğlunun doğdugu gün seninde anneler günün:))
Ayyy ne guzel benım anneler günüm 10 ocak:)) onuda ayrı mı kutlasak acaba bak burçak köyde sansasyon yaratmak istersen iyi bi fikrim var.:)) kendıne de bi pasta yaptır anneler günüm diye:))
Kendi bebişine hediye almayı düşünen var mı? İlk doğum gunu hediyesi
vavem denizin okulda ilk günü nasıl geçti?
sizin gibi memelketimde olsam toplarim ahaliyi yaparim bisiler benim icin 1 saatlik is fekat burda ugrassam kendi capimda egencem :86: ayrica kizin dogum gununu kutladim hevesi aldim 4 yildir oglani da sıkıca bir sarmalarim iste yeter onun su an sagikli bir sekilde var olmasi bizi hergun dusunduren, sukrettiren bir duygu.. dogum gununde de ayni seyeri hisseder bir mum ufleriz hepberaber
Tubacımm hakkınızda hayırlısı olsun Ya bende kv kp çok takıkım ama inan dün akşam atv de bi program izledim zahide yetiş var ya orda. Kaynana-gelin-görümce konusunda uzmanlar vardı. Biraz daha empati yapmaya karar verdim:)) sürekli olumsuz yönlerini düşününce herşey daha da zor oluyor. Mesela uzman diyorki o kişi eşinizin annesi ve bebeğin babannesi onları görüp sevmeye hakkı var. Sen kendınle ilgili kararlar verebılırsın ama eşin ve bebekle ilgili görüşmücekler diyemezsin diyor. Günah diyor. Bende artık duymamazlıktan gelıyorum bazı söyledıklerını. Eskıden herşeye cevap verırdım yada veremedim diye kendımı yerdım şuan çok fazla duymamaya çalışıyorum.Mesela onlar burağı severken ben başka şeylerle uğraşıyorum , eger konuşmaya odaklanırsam, bana göndermeler oluyo gibi seziyorum. Akşamki programdan baya etkılendım bakalım neler olacak..sende bi ara paylaş neler oldugunu merak ediyorum:))bitıfıl şu halimde güldürdün beni çatlak seni nerden bulursun böyle şeyleri...
doğum günü hüç yapmak istemiyorum eşimin tarafı gelecek onlarla işler karışık off
ben de aile arası bişey düşünüyorum bizim ki 11 ocak ama 12 ocakta kutlarız 11 de kendimize ayırcam
güzel bir restorana gitcez eşim ben ve meleğimiz,12 sinde de kv.kp abi gelir tamam pastaya mum bile dikmicem
olsun bitsin...
ruzaa oglusun cok tatli ya masallahkizim icin guzel yorumlariniz icin tesekkurler teyzeleri hayirlisiyla bi dogsun resimlerini koyarim buraya
bituful ne alemsin sen ya gercekten boyle birimisin cok merak ediyorum arkadaslarini gulmekten olduruyorsundur sen
biz malesef dogum gunu yapamiycaz hic kimsemiz yokki burda