hay beybisss :)
napıosunuz nasılsınız ben bugun tükkandayım yıne.. yıne bır ptesı yıne bir iş günü..
işyerınde kahvaltı yaptıgım ıkı arkadas var,küsüşmüşler,ikisi de ayrı ayrı kahvaltıya caardı benı,dedım kım daa guzel bıse hazırladıysa onla yaparım
yoksa ıkınızı de sınırsız sevıorum bırı menemen yapmıştı dıerıne nıspet olsun dıye bugun onunlaydım,dierıne dedım yarın senden daa ii bı performans beklıorum
sanırım ıkısı de onların arasındakı husumetı kullandıgımı farkettı,barışmışlar yarın da benı kahvaltıya caarmıcaklarmıs,nıe onları barıstırmaya calışmamısım bıdı bıdı, napalım kader utansın :)))
akşam olsa da eve gıtsek bırden buraya nasıl atladıgımı ben de bılmıorum ama napalım içimdekı en buyuk arzu bu
bu arada menenjit aşısını ben yaptırıcam nehıre,gecen de gıdıcektık,grıp dıye erteledık aşıyı.. ben doktorumuza guvenıorum ben kendı oğluma yaptırdım o yuzden içim raat sız de yaptırın dedı.. bı yakın arkadasım da var cocuk doktoru o da onerdı.. eşim bıraz sıkıntılı bu gunlerde o toparlansın gidip yaptırıciiz
huhuww tay çöregını bılmıodum ben tutku,bnm kızımın neyı eksık benım de yapmam lazım,herseyı yapmam heryere yetişmem en süper en birinci bnm olmam lazım :)
buralardayım yazın bişiler cvp verıım ,hehe bı topık gördüm gecende fal bakıodu bole,pro uyeysen sana bedava fal bakıolar fılan,vave aramızda tek beyaz yakalı asillerden sen varsın,baktırsana merak edıorum bacım :)