2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

Canım bizimki de diş çıkarırken çok kaka yapardı, ondandır muhtemelen.

Şimdi farkettim 2013 ocak anneleri ni görsellerde aratınca bazı bebişlerimizin resimleri çıkıyor:))) bide bitıfılın profil resmi çıkıyor

He he evet bizimkinin de sepetteki resmi çıkıyor :) Çok tatlı maşallah Burak Bey, bir de biraz bizimkine benzettim onu da Hakikaten kilosu iyi gibi canım ya çok dert etme kendine.

Baltasar melek gibi kızın maşallah çok sevimli

Bu arada dün yazmaya fırsat olmadı, tüm öğretmenlerin geçmiş Öğretmenler Gününü kutlarım.

Selammmmmm hepinizi cokkkk ozledimmmm canlarimmmm benim yaaa valla

Benim kayinvalide kayinpeder haca gitmisti geldiler 20gun falan oluyor işte gelen giden çok oluyo onlari agarla cocuga bak derken buraya hic giremedim ama hep aklimdaydi valla

Beni hic ozlememissiniz ama ask olsun

Bu arada benim oglan 4 5 adim atmaya basladi
Yürüyecek heralde..
Bir haftadır grip gecmek bilmedi bi türlü antibiyotik bile kullandim hala burnu akiyor,
Sizde durumlar nasil bebislerrrr nasil

yine saat 2 ye geliyor ben yine burdayım adam uyusa bile ben artık uyuyamıyorum ve vazgeçtim çabalamaktan
Benim oğlanında burnu foşur foşur akıyo:2: yaa anlamıyorum kombi yanıyo üzerini fazlasıyla giydiriyorum sırtının bezi yeleği hiç eksik etmiyorum bu çocuk niye üşütüyo anlamadım kafayı yiycem yaa bir de petitus verdim kusutura kustura,ıhlamur içirdim doktorada gitmedim acaba yeterli olurmuki doktora gidince ordanda ayrı virüs kapıyoruz zaten şurup içemiyo iğnede yaptıramam burnu akıyo diye napsam acaba serum yapıyım yarında geçmezse giderim başka çözüm bulan varsa paylaşsın baby.

Bituful ben oğlanın bir sürü resmini paylaştım seni seçmiş google hemen reklam başvurusunda bulun
İntro Allah kabul etsin haclarını
Ruza o aldığın uyku tulumu işe yaradımı bebişin terliyomu pijamayla bile terliyo nasıl olur acaba:44: bende almam lazım bu çocuk üstünü açıyo ondan hasta oluyo olabilir acele cevap
vavebenim oğlana günde 3 öğün veriyorum kahvaltı çorba ve meyveli yoğurt şeklinde bide emziriyorum milupanın sitesinde bi program var bebeğimi yeterli besliyomuyum diye bana uyarı dedi 3 çay bardağından fazla ek gıda veriyorsun diye aklıma sen geldin kim bilir sana kırmızı alarm çalar 5 öğünle

Bugün şu halka halka üzerine geçirilen oyuncaklardan aldım baya ilgilendi oyuncaklara karşıydım ama yapmaya çalışıyo bakıyo beni dinliyo nasıl yaptığımı izliyo hoşuma gitti daha da alcam oyuncak doldurucam evi
Tutku maşalllah kodummu otuttururum duruşu var oğlunda o kadar yediriyorum zorlada olsa ama bi tane boğum yok bende gödericem kp yemek kampına bi kaç boğum sonra geri isterim oğlumu.

Allah kabul etsin ne mutlu onlara..

Nerden biliyosun özlemedigimizi 200 sayfa yazdik okudunmu

Yasemincim gecmis olsun parktami uşuttun cocugu normaldir normal dert etme..cokta sıcak yapma evi..benjmkide gece atiyo ustunden belli bi sicaklikta tutmaya calisiyorum evi o yüzden..en az 19 derece olduktan sonra üstunu acsada sorun olmazmis..

Bide oyuncaklara niye karsisin anlamadim nasil oyaliyosun o zaman ben oyuncaksiz düsunemiyorumdeee..

Son olarak boğumu napcan geleyim 3 yerinden iple sıkayım boğum yapiyim sana:86:

Bu cocuk az sut iciyo ya suyuda az iciyo..nerden aliyo gereksimini anlamadim..bakalim bu ay gelisimi nasil:44:

Sayfa niye yavasladi bugunlerde..özellikle evdeki gadınlar cohh ayip edeyonuz yazmayarak..

Sayfayi dolduramda gidem:86: bi alet bozuldu patronun siniri tavan gelsede biraz trip ceksem

Calisanlar! Cocugu sabah biraktiginizda ne yapiyolar hemen gitmek istiyolarmi..

Bizimki bu sa ah cok komikti, babasinin kucaginda kv sesleniyo "oğlum gel gel" diye o baska tarafa bakiyo gitmiyo belki pes ederlerde birakmazlar beni diye..hem güldum hem üzüldüm..

bınaneee yeaa yemisim milupayi :86: 3 ögün versem kocaman bebege acliktan koltuklari kemirir bu cerez gibi gelir 3 ogun.doyuramiyorum ben bu cocü yaseminnn. Oyle kilolu da degil obez de olmaz bu. Haddinden fazla hareketli ancak yetiyor walla. Operim

yetişemiyorum vavem oraya koş buraya koş derken okuyamıyorum bile tam
işte göz atıp çıkıyorum,dün oğlum aşı oldu çok huzursuzdu,
1 aydır gece devamlı ağlıyor geçmedi bir türlü yaaa çok üzülüyorum,
neysem evi dezenfekte etcem şimdik gidioorum ama gelebilirim inşallah
haa kitap demiştim,eşim fuardan almıştı tesadüfen imam ı gazalinin ölüm ve ölüm ötesi hayat
herkese tavsiye ediyorum ben de okumaya çalışıyorum ve çok tırstım off yaa çok zor çok
belki burdan duyan olur ve alır işine yayrar diye demek istedim
etkilenmemek el değil gerçekleri anlatmış bizim kaçtığımız duymak istemediğimiz gerçekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…