bizim fındığın 3.dişi dişi patladı, 4. de yolda. bayağı büyük bi dişgerçi o devasa damaktan daha azı beklenemezdi
bugun niyeyse 5 kere kaka yaptı. yarın devam ederse doktora götürecem heralde
Şimdi farkettim 2013 ocak anneleri ni görsellerde aratınca bazı bebişlerimizin resimleri çıkıyor:))) bide bitıfılın profil resmi çıkıyor
Selammmmmm hepinizi cokkkk ozledimmmm canlarimmmm benim yaaa valla
Benim kayinvalide kayinpeder haca gitmisti geldiler 20gun falan oluyor işte gelen giden çok oluyo onlari agarla cocuga bak derken buraya hic giremedim ama hep aklimdaydi valla
Beni hic ozlememissiniz ama ask olsun
yine saat 2 ye geliyor ben yine burdayım adam uyusa bile ben artık uyuyamıyorum ve vazgeçtim çabalamaktan
Benim oğlanında burnu foşur foşur akıyo:2: yaa anlamıyorum kombi yanıyo üzerini fazlasıyla giydiriyorum sırtının bezi yeleği hiç eksik etmiyorum bu çocuk niye üşütüyo anlamadım kafayı yiycem yaabir de petitus verdim kusutura kustura,ıhlamur içirdim doktorada gitmedim acaba yeterli olurmuki doktora gidince ordanda ayrı virüs kapıyoruz zaten şurup içemiyo iğnede yaptıramam burnu akıyo diye napsam acaba serum yapıyım yarında geçmezse giderim başka çözüm bulan varsa paylaşsın baby.
Bituful ben oğlanın bir sürü resmini paylaştım seni seçmiş googlehemen reklam başvurusunda bulun
İntro Allah kabul etsin haclarını
Ruza o aldığın uyku tulumu işe yaradımı bebişin terliyomu pijamayla bile terliyo nasıl olur acaba:44: bende almam lazım bu çocuk üstünü açıyo ondan hasta oluyo olabilir acele cevap
vavebenim oğlana günde 3 öğün veriyorum kahvaltı çorba ve meyveli yoğurt şeklinde bide emziriyorum milupanın sitesinde bi program var bebeğimi yeterli besliyomuyum diye bana uyarı dedi 3 çay bardağından fazla ek gıda veriyorsun diye aklıma sen geldin kim bilir sana kırmızı alarm çalar 5 öğünle