2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
pariscim evde tv ve net takılmaya fırsat bulabiliyormusun benim oğlan çok afacan asla fırsat bulamıyorum ancak iş yerinde net açabiliyorum 2.lerde gelince ne yapcaz bilmem..

simdilik rahatimda ikinci gelince ne olucak bilmemsende mi benim gibi erken davrandin ikinciyle aralarinda ne kadar var:26:

aynı şekilde biz de alışverişe gittik dün. ama benim kocayla alışveriş başlı başına depresyon sebebi. mutfaga bir kaç parça bişiler aldım şekerlik vs. mutfak coğunlukla dagınıkmış, güzel olmasının ne manası varmış bitmedi mi diyip durdu. anlıyacağın yine tartışarak döndük eve
Merhaba kızlar, kızım 6.hastalığa yakalandı çok moralim bozuk. bir bilginiz var mı bu hastalık konusunda? moralim sıfırrrr

telaşlanacak birşey yok, sadece çocuğu rahatlandır, hiç ilaç vermesen bile en geç 1 haftada tamamen iyileşir.

benim fazla yemek yerse veya hiç yemeyip anne sütüne abanırsa boyle oluyor

kıyamam ya... foto koy da göreyim halini.. vay be, çocuklar insanı kılıktan kılığa sokuyor...

gecmis olsun canim, ben de dun ayni sekilde bacagima yapisik yururken sut tasiyor diye acele ettim. dizim ysnagina carpti, mor simdi yanagi
repum geçmiş olsun... Allah korusun bebeişlerimizi.
kuzum... hoşgeldin... aklımdasın sen benim.. bizden habersiz doğurma sakın, önce yaz buraya doğuma gidiyorum diye. dua ederiz.
aynen ferdam ya.. benimki de onu çok yapıyor. ninni ya da müzik açınca duruyor.
arkadaslar uzun zamandır giremiodum şimdi evde netim var beni tekrar aranıza alırmısınız
hoşgeldin güzelim, alırız tabi, hoşgeldin...
Günaydın ahali
Ruzam yollarda misin
Iyi yolculuklar annene kavuş bakalim

Herkes nerde
Uyuyonuzmu
Bu saatte aaaa
Öğlen oldu be hadi kalkin

Doğum günü organizasyonu yapiyo musunuz kizlar bebislere
öğleden sonra çıkacağız yola canım. eskişehire kadar arabayla, sonrası hızlı tren.. inşallah eğitimi kabul ettiğime pişman olmam. :18: oğlanla yolculuk çok zor.
iştee evime geldim nihayet ohhh....
ama çok fazla işim var temizlükk yapılcek geçmişi de okuyamaycem
çok yazmışsınız,öperim hepiciğinizi
hoşgeldin tubammm.... özledik senii....
Merhaba kızlar, kızım 6.hastalığa yakalandı çok moralim bozuk. bir bilginiz var mı bu hastalık konusunda? moralim sıfırrrr
geçmiş olsun tatlımm... moralini yüksek tut, Allah'ın izniyle iyileşir bir an önce.
bu defa kesin çıkacak vavem.. içime doğdu.. :86:
yuh dicem.. o para için bir ay çalışıyoruz, 2 saatte mi harcıcaz. hem ne gerek var Allah aşkına. en iyisi evde.
geçmiş olsun fulyacım.. ben hep damacana kullanıyordum. artık musluk suyunu kaynatarak kullanıyorum. ondan değildir ama ishali. üşütmüş olabilir. bir iki gün daha bekle devam ederse götürürsün. muz, patates, pirinç lapası falan yedir. hemencecik iyileşir inşallah kuzucum..
sağol bebişim.. :80: içime oturdu ya, çok para verdim sanki.
anam tahmin ettiğim şey mi.... şaka gibi...
Esim cumadan 3 gunlugune sehirdisina gidio. Dert oldu bna. Manyak miyim neyim. Elimden gelse bn de gitcm
kuzummm.... Allah kavuştursun... bırak nehiri sen de git..
Aaa ay bu erkeklerin bencillikleri öldürecek beni
hayırdır ne oldu?
Isi birakcm evde sikiliorum ise gidince orda skiliorum. Allahim bnm derdim ne bu kdr daldan dala dusunce yetet zira suan kendimden skildim cok skiciyim. Operim.
sen de depresyona girersen biz naparız.. gerçi terzi kendi söküğünü dikemezmiş..

Son düzenleme:

aynen repum.. sinirli sinirli, hadi artık deyip duruyor. çocuk durmuyor diyor. hakkaten durmuyor o da ama biraz sabretse, oyalasa olmaz sanki.. o alışveriş yaparken ben şekilden şekile giriyorum çocuk ağlamasın hzuursuz olmasın diye, o hadi hadi burnumdan getiriyor.

Saol ruzacım ablamı aradım ateş ve kan yoksa bol bol suyunu ver geçer dedi rahatladım biraz

Vavenin doğumla ilgili yazdığı şey için demiştim canım :))

Ben de o alisveris yaparken fikir veririm yardimci olmaya calisirim gecen 2 saatte 1 ayakkabi begendi onu da geri koydu sesim bile cikmadi. Ben alisveristeyken o bi yerlere kaybolur, her karsi karsiya geldigimizde bitmedi mi diye sorar

Biz eğer beraber alışveriş yapmak zorunda kaldıysak (!) alışveriş merkezine giriyoruz, sonra ayrılıyoruz, o çocuğu arabasıyla gezdiriyor, ben de mağaza geziyorum Durumu çoktan kabullendiğim için artık gel beraber bakalım bile demiyorum; ancak bir şey beğenip karar verememişsem son noktada soruyorum. Böylesi çok daha huzurlu

Eh işte ferdam iç güveysinden hallice, sizi görüyorum daha iyi oluyorum.baktım depresyonda sayfa ilerlemiyo çıkam dedim..

Esra kişi başı 50 de az bi rakam değil.

Ruzacım katılıyorum sana bebeğemm..

Fly 5 haftada iyiymiş be ayrı kalınmış sürelerin öcünü alın

Purçak senin nefret etmen beni bağlamıyo. Ben seviyosam gerisi teferruattır:86:

Repumm..Repu ve yabancı damadın maceraları diye bi film çekecem komedi tarzı çok eğlenceli atışmalarınız

Repu ve omur torpusu daha iyi

By erkekler genel olarak Boyle demek ki. Ya da bize mi catti nedir

By erkekler genel olarak Boyle demek ki. Ya da bize mi catti nedir

aynilar aynilar benimkide oyle daha bisey alcanmi daha bisey alcanmi cocuk perisan oldu basimin etini yiyor alicagim seyleri unutup gelincede ben onun basinin etini yiyorumcok yorgunmus gibi dolaniyor pesimde eve gelince canlaniyor

ruzammm sana haber veririm canimmm eger aniden gelmesse cunku erken doguracakmisim gibi hissediyorum

Vayy be bnm esim cok yardimci olur bna alisveriste. Bizde de bn sevmem ruhum bunalir afakanlar basar. O bnle cikar onerilerde bulunur bn kabinde denerken o bisiler bulur getirir bna. Daha biseye pahali dedigni de bilmem. Canta beenirim ona uygun ayakkbisini sorar magazada. Dun ona alisveris yaptik sana da bisiler alalim diip durdu. Gozucuyla bile bakmadim. Hic havamda diilim dedim velhasil kelam eve gelsin de opup basimin ustune koyayim bnm sevmdgimi bilir bn de alisverise sadece onla cikarim elimden geldgnce ona yardimci olmya calisirim baska da kimseyle bise almya cikmam. en yakin arkdsim da olsa tahammul edemem ztn. O begenmezse de almam bise ztn. Zevkine guvenirim ilgilidr zevklidir.

Son düzenleme:
Kocsmi bu kdr ovunce aklima eski uyelerden biri geldi. Haha cok antipatik geldim kendime. Demk ki esleriniz bna benzio zorlamayn adamlari bizm gbleri yazik bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…