Ruzamm odayı ayırdık da biz onun odasına taşındık:))) odasindaki kanepeleri birleştirdik koca bi yatak yaptık kendimiZe
akşam eve gidince bi resmini paylaşırım.o karyolasında yatıyor uyandıkça süt veriyrım pışpışlıyorum yerine koyuyorum yada ayağımda sallıyorum... Odasını 6 aylıkken ayırdık ilk2 hafta ayrı yattık baya rahattık 2 kere kalkıyordu ne zaman ek gıda ve diş Zımbırtısı başladı herşey altüst olduu
Burçakım sendemi geldin depresyon köyüne:)))
kıyamam ya... foto koy da göreyim halini.. vay be, çocuklar insanı kılıktan kılığa sokuyor...
gecmis olsun canim, ben de dun ayni sekilde bacagima yapisik yururken sut tasiyor diye acele ettim. dizim ysnagina carpti, mor simdi yanagi
repum geçmiş olsun... Allah korusun bebeişlerimizi.
slmm canlar 4 gundur nete giremiyordum biride merak etmemis dogursam haberiniz olmuyacak:105::105:
ruza gecmis olsun canim canim
flyg nicikin cok karisik yanlis yazdim galiba ama hatirlayamadim:26::26: neyse oglusun cok tatli masallah subhanallah
su bacaktan sarilip yurume isi bizimkindedxe var namaz kalidigimi goruyor gelip yapiyor pat diye dusup agliyor sonra
mutfakta is yaparkende ayni bide nerde piriz var nerde kablo var basina gidiyor yapma dedikce daha yok gidiyor
kuzum... hoşgeldin... aklımdasın sen benim..
bizden habersiz doğurma sakın, önce yaz buraya doğuma gidiyorum diye. dua ederiz.
Ya işte Bitufulum tam bir birlik halindeyiz, depresyona bile hep beraber gireriz
Ben de sallarken belinden ve karnından zorla tutup gitmesini engellemeye çalışıyorum, o kadar direniyor ki uyumamak için, ilginç şarkı söylersem dinliyor, sonunda küt diye gidiyor. Uyumadan önce son enerjilerini boşaltıyorlar herhalde
aynen ferdam ya.. benimki de onu çok yapıyor. ninni ya da müzik açınca duruyor.
arkadaslar uzun zamandır giremiodum şimdi evde netim var beni tekrar aranıza alırmısınız
hoşgeldin güzelim, alırız tabi, hoşgeldin...
Günaydın ahali
Ruzam yollarda misin
Iyi yolculuklar annene kavuş bakalim
Herkes nerde
Uyuyonuzmu
Bu saatte aaaa
Öğlen oldu be hadi kalkin
Doğum günü organizasyonu yapiyo musunuz kizlar bebislere
öğleden sonra çıkacağız yola canım. eskişehire kadar arabayla, sonrası hızlı tren.. inşallah eğitimi kabul ettiğime pişman olmam. :18: oğlanla yolculuk çok zor.
iştee evime geldim nihayet ohhh....
ama çok fazla işim var temizlükk yapılcek geçmişi de okuyamaycem
çok yazmışsınız,öperim hepiciğinizi
hoşgeldin tubammm.... özledik senii....
Merhaba kızlar, kızım 6.hastalığa yakalandı çok moralim bozuk. bir bilginiz var mı bu hastalık konusunda? moralim sıfırrrr
geçmiş olsun tatlımm... moralini yüksek tut, Allah'ın izniyle iyileşir bir an önce.
gelelim asıl konuma : tikkatle okuyun lütfen
buğra nın diş yerinde yüzeyel bir beyezlık war ama dş ucu gibi değil. kızımın ki kızararak çıkardı. sizin bebelerin nasıl çıktı? bir de çok huysuz bağdaştırarak bu sefer kesin diş diyorum
10 güne çıktı çıktı, olmadı takma diş ölçüleri verdim uğraşamiycim
selerm canım war mı sizde diş belirtisi
bu defa kesin çıkacak vavem.. içime doğdu.. :86:
Doğum günleri yaklaşıyo bir organizeyşın yok şimdilik..ilk ruza yapcak ondan kopya çekerük
Bi mekan fiyatı sordum bizim evin orda 2 saat için 2000 tl dedi sanki düğün yapacam hassss dedim..ben evimde apartman teyzeleri eşliğinde yaparım mis gibi dedim
yuh dicem..
o para için bir ay çalışıyoruz, 2 saatte mi harcıcaz. hem ne gerek var Allah aşkına. en iyisi evde.
Günaydınlar
Tatlım geçmiş olsun hastalığın yavrunda gördüğün belirtileri neler ?
Bizim bıdık ishal oldu galiba
dişten mi sudan mı anlamadım dışarı çıkardığım yok babayla bende bişey yok suyuda damacans veriyorum kaynatmadan afedersiniz kıvamı anne sütü emdiğindeki gibi sümüksüde biraz
dün akşamdan beri 3 kez yaptı normalde günde 1 veya gün aşırı hafif katı gibi yapardı keyfi iştahı yerinde ama siz suyu kaynatıyormusunuz ?
Vave dişin geldiğini damağın dış tarafında beliren beyazımsı tomurcuklardan anlayabilirsin günden güne çıkacağı yere doğru hafif kızararak ilerler bizimki öyle şimdi eli kulağında bir haftaya çıktı çıkacak 5. İshalide ondanmıki acep
Kağan hoşgeldin ve kolay gelsin
geçmiş olsun fulyacım.. ben hep damacana kullanıyordum. artık musluk suyunu kaynatarak kullanıyorum. ondan değildir ama ishali. üşütmüş olabilir. bir iki gün daha bekle devam ederse götürürsün. muz, patates, pirinç lapası falan yedir. hemencecik iyileşir inşallah kuzucum..
Doğumgünü için bende meraktan sordum ya yoksa küçücük bebeğe dışarda yapmak saçma. Şöyle aklı erince 5-6 yaşında falan olabilir..Fly ında dediği gibi huzurlu ve steril bi ortam olması lazım..
Yasemin anacım bana yaptığın çorba çok fazla geldi.3 çeşit sebze pirinç yada bulgur koy mesela.
Şu tat konusunda ben yandım..bizim yediğimiz hiç bişeyden o yemez öyle ağzına verince direkt kafayı çevirir. Ciğerci kedisi gibi bakar anca.Zaten yemek saatleride hiç ona denk gelmiyo.
Ruza güle güle bebiş bu arada.
sağol bebişim.. :80: içime oturdu ya, çok para verdim sanki.
Burada bir arkadas var esimin is arkadasinin esi.15 aylik oglu war, 2. yi dogurdu gecen gun. İlk dogumu normaldi.ikinci. hamileliginin basindan beri sezeryan istedi. Sebebi ni dayanamayacagindan saniyorum megerse esi oyle istemis anlainiz siz onu
sastim kaldimm. Pisman sezeryan oldum dye. Ama is isten gecti
anam tahmin ettiğim şey mi....
şaka gibi...
Esim cumadan 3 gunlugune sehirdisina gidio. Dert oldu bna. Manyak miyim neyim. Elimden gelse bn de gitcm
kuzummm.... Allah kavuştursun... bırak nehiri sen de git..
Aaa ay bu erkeklerin bencillikleri öldürecek beni
hayırdır ne oldu?
Isi birakcm evde sikiliorum ise gidince orda skiliorum. Allahim bnm derdim ne
bu kdr daldan dala dusunce yetet zira suan kendimden skildim cok skiciyim. Operim.
sen de depresyona girersen biz naparız..
gerçi terzi kendi söküğünü dikemezmiş..