Doğum günleri yaklaşıyo bir organizeyşın yok şimdilik..ilk ruza yapcak ondan kopya çekerük
Bi mekan fiyatı sordum bizim evin orda 2 saat için 2000 tl dedi sanki düğün yapacam hassss dedim..ben evimde apartman teyzeleri eşliğinde yaparım mis gibi dedim
Günaydınlar..
Nannen ve kağan hoşgeldiniz..
Tatlım12 geçmiş olsun bizde geçirdik forumdada çok geçirin oldu büyütülcek bi hastalık değil ateş düşürücü ver yeter bozma moralini.
Vavee kendi sayfana git yeni kankeytolara yelken aç hadi bakim:86:
Selam. Hayırlı olsun bebeğiniz..isteyerekmi hamile:)) kaldınız kaç aylık hamilesiniz?? Bizim parisss var oda yakında doğuracak.
Vaveeee nasılsın süper anne:)))
Ya Allah aşkına sen iki çocukla bi başına neler yapıyon dağ başındaben bi çocukla kendımı baskılanmış hissediyorum sorunluluk aldı başını gitti zaten. Millet nasıl yapıyor 5-6 çocuk? Herbiri ayrı ilgi ayrı bi bakım istiyor. Offf bu hayat çok zorrr burçakkk
selam. hoşgeldin. maşallah sen de erkencisin. parisimiz hamiş. doğurmak üzere hatta.
tamam bitanem. haberleşelim.whatsapp a bak bi ara. mesaj atıcam.
Bizim arkadaşın evinde çekinmiştik canm onu.aynası çok şık gerçekten evide öyle yeni taşındı daha..
yavrum çocuk büyüyene kadar idare etseydin. gerçi o büyür ikinci olur da.. çocukla kirleniyor falan ya onun için dedimdi.
vayy... bize de anlat güzelim.. bizlerin hayatı da renklensin...adddd nerdesin anacım özledim seni...
yolar valla, kesin yolar.
merhaba teşekkür ederim
gunaydin hatunlarrrrrsabah kalkar kalkmaz once mugeyi sonra kadinlar kulubunu aciyorum adet haline geldi
Ne depresyonu yaaa bi kere depresyona girmeye zamanımız mı var arkadaşlarherkes bebeğinin başına dönsüüüün
Sebze çorbasını ben yanlışmı yapıyorum acaba
Patates,havuç,kabak,yeşil fasulye,bezelye,brokoli,soğan,bulgur,pirinç,kıyma veya et suyu çokmu karıştırıyorum hepsini birden yesin bi daha uğraşmayım istiyorum karıştırmanın bi sakıncası varmı acaba:26:
ooooof bide 56 kilo olmuşum çok moralim bozuk kesin olarak diyetisyene gitme kararı aldım aciiiil kilo almam lazım bu gidişle çiroza döncem hamile kaldığımda 58 kiloydum doğurdum daha beter oldum
Günaydın ahali
Ruzam yollarda misin
Iyi yolculuklar annene kavuş bakalim
Herkes nerde
Uyuyonuzmu
Bu saatte aaaa
Öğlen oldu be hadi kalkin
Doğum günü organizasyonu yapiyo musunuz kizlar bebislere
Günaydınlar
Tatlım geçmiş olsun hastalığın yavrunda gördüğün belirtileri neler ?
Bizim bıdık ishal oldu galibadişten mi sudan mı anlamadım dışarı çıkardığım yok babayla bende bişey yok suyuda damacans veriyorum kaynatmadan afedersiniz kıvamı anne sütü emdiğindeki gibi sümüksüde biraz dün akşamdan beri 3 kez yaptı normalde günde 1 veya gün aşırı hafif katı gibi yapardı keyfi iştahı yerinde ama siz suyu kaynatıyormusunuz ?
Vave dişin geldiğini damağın dış tarafında beliren beyazımsı tomurcuklardan anlayabilirsin günden güne çıkacağı yere doğru hafif kızararak ilerler bizimki öyle şimdi eli kulağında bir haftaya çıktı çıkacak 5. İshalide ondanmıki acep
Kağan hoşgeldin ve kolay gelsin
Ferdacımı yedirtmeyiz..ferdammmm
Purçak sinsi sinsi okuyosun biliyorum nefesini ensemde hissediyorum:86: