2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Day & night sedatif yani sakinleştirici ve sindirim sistemini düzenleyen bitkiler içeriyor tarim bakanlığı onaylıdır kontrolleri denetimi muammadır . Tarim bakanlığı onaylı ürünler bence en son çare olmalıdır
Ben kullanmama taraftarıyım

Vave bu arada şurubun içindeki alıç çiçeği gün içinde uykulu olma halini Azaltıyormuş şimdi baktım prospektüsüne ilaçtan öncede gündüz az mı uyuyordu yavruşun ?

Cağla şikelin arkasina gecip boy farkina falan bakmaya calisiyorum..oğlum benim yanimda nasil duruyosa bende onun yanında öyle duruyorum..boy farki o kadar net halbüki..neyin pesindeysem

Bıtuful çok güldüm ya dikkat et seni farketmesinler dedektif sanırlar boy ölçüştüğünü nerden bilsinler
Kısaca fly de gitsin

önceleri de az uyuyordu ama bu kadar değildi. yarım saat, 45 dk 1 saat gibi.. ama şimdi 15 dk uyuyor bir de şurubu wermeden önce başladı bu gündüz uykusunda azalma..
ben dediğin gibi tarım bakanlığı onaylı olunca tereddüt ettim ama yorgun bedenin çaresizliği işte alıverdim
uykudan hep ağlayarak kalkmasına bakarsam bu çocuk beni istiyor, kollarını açarak al diye ağlıyor.. umarım bir rahatsızlık değil de dönemsel birşeydir

Merhaba arkadaşlar.

Sizlere bir sorum olacak. Bebeklerinizle nasıl aktiviteler etkinlikler yapıyorsunuz? Ben şu aralar montessori eğitimi üzerine araştırma yapıyorum. Etkinlikleri çok güzel uygulayan var mı? Gerçi bu eğitim bir yaşından sonra uygulanıyor genelde. Sizlerinde yaptığı etkinlikler varsa paylaşaşım mı? HErşey bebeklerimiz için ...

Neler uyguladiginla ilgili birkac ornek verebilir misin..

Bituful çok güldüm ya boy ölçüsmen gayet normal ne fark olabilir ki :)
Bu arada sen bebekte ya da istinyede falan mı oturuyorsun nasıl market o öyle?

Hic duymadim nasil biseyki o?? Biz egitime falan baslamadik klasik bebek ebevyn etkinlieri cee, eşya saklama, saklambac, fışfış kayikci vb gibi
Anne falanda demiyo daha yani söyletmeye cabalamiyorum kendi akisina birakiyorum yalnis yapiyorum galiba..

Bituful çok güldüm ya boy ölçüsmen gayet normal ne fark olabilir ki :)
Bu arada sen bebekte ya da istinyede falan mı oturuyorsun nasıl market o öyle?

Malesef leventte oturuyorum nişantasinta calisiyorum bütün gün 0 beden hatunlara bakip ağliyürüm

Bugun oglan cok yordu devamli mizmiz aglak ve huysuz..aksamda uykusunu 2 saat geciktirdi
Bu bel ağrilarimda beni öldürecek..

kendimi şu forumu okumaya zorunlu hissediyorum sonunu getirmeye çalıştığım kitap gibi son sayfaya geliyorum oooh bitirdim
Bugün eminönüne gittik annemle bi cesaret edip bebek arabasında oturmayan bu bebekle mızmızlanmaya başlayınca yanlış oldugunu biliyorum ama eline çikolata verdim ucunu delip eme eme 2 saat hiç ses çıkarmadan gezdi sonrada 3 saat uyuduşok oldum ve çok rahat gezdim.
Bituful nasılsın çok güldüm son iki günlük yaptığın yorumlara(senin alıntını kopyaladım böyle daha kolay geldi)
vaveyla sağol bebek çok şükür iyileşti mışıl mışıl uyuyo maşallah baya rahatladı bugün eminönünü karış karış turladık o kadar düzeldi çok şükür.
Ruza geçen bebeğinin bayram fotorafındaki kıyafetler çok hoşuma gitmişti dün lcw gittim papyonlu gömlek askılı kot pantolon aldım çok hoşuma gitti benim oğlanada çok yakıştı alırken aklıma senin tosuncuğun foto geldi maşallah

Neler uyguladiginla ilgili birkac ornek verebilir misin..

Tabiki.. Minik kitaplarımız var. İLk kavramları, hayvanların olduğu o kitapların sayfalarını inceliyoruz tek tek konuşuyorum hikayeler anlatıyorum dinlemesini sağlıyorum. Çeşitli kartlar hazırladım onları incelemeyi çok seviyor. Duygu ifade eden yüzler çizdim kağıtlara onları gösteriyorum konuşuyorum hakkında. Birde bugün sürpriz sepeti hazırladım. Sürpriz sepeti için bir tema belirliyorsunuz ve çeşitli eşyaları içine koyup bebeğimizin önüne koyuyoruz. İncelemesine müsade ediyoruz. Sonra onları anlatabiliriz bu şekilde... Biz bugün mutfak eşyalarını inceledik. Tabi bize zarar vemicek olanları :) işte yapabildikleimiz bizim şimdilik bu kadar...

yaaw şu kilo verme muhabbetini yazmayın çok moralim bozuluyo kilolarımı verdim hamile kaldığım kiloya geldim ve hala vermeye devam ediyorum iğne ipliğe dönmek istemiyorum gitmeyiiin kilolaaarııım geri dönün

derya çok iyiymiş bizimde hikaye kitabımız var yatıyoruz yastığa beraber kitabı havada tutup okuyorum o genelde elimden alıp yemek istiyor ne göstersem eline ne versem koparıp yemeye çalışıyo ben sadece top oynamayı öğrettim birde lego oynamaya başladık yaptığım kuleleri bozmaya bayılıyo bende bazen nasıl kaptırıyosam kendimi çocukluğumu yaşayamadım herhalde bozmasın diye kaçırıp oyunumu tamamlamaya çalışıyorum baya güzel işler çıkardım legolarla

Ne güzel.. Buna benzer kitapta bi oyun vardı. Kule yapıyosun sonra zevkle yıkıyosun :) eminim çok eğlenmişitr kuzucuğun. :)

hatta geçen gün babasıyla ortamıza yatırdık hikaye okuyodum hikayede hiçbirşeyle yetinmeyen hep daha fazlasını isteyen bi balıkçının karısının aç gözlülüğünün sonunu anlatıyo bebek kalktı başka şeylerle ilgileniyo biz dalmışız hikayeyi kendi kendimize okuduk eşim de sonunda bak aynı sen biraz ders al dedi bi baktık bebek çoktan gitmiş biz hikayeyi okuduk eşim ders bile çıkarttırdı bana halimize bakıp güldük artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…