2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
hatta geçen gün babasıyla ortamıza yatırdık hikaye okuyodum hikayede hiçbirşeyle yetinmeyen hep daha fazlasını isteyen bi balıkçının karısının aç gözlülüğünün sonunu anlatıyo bebek kalktı başka şeylerle ilgileniyo biz dalmışız hikayeyi kendi kendimize okuduk eşim de sonunda bak aynı sen biraz ders al dedi:KK35: bi baktık bebek çoktan gitmiş biz hikayeyi okuduk eşim ders bile çıkarttırdı bana halimize bakıp güldük artık:KK52:

Bizde de benzer şeyler oluyor. Zeynep' e aldığımız oyuncakları bir bakıyoruz önce biz oynuyoruz :KK9:

Selam cicişler :KK33: Halimi hatrımı soran ve kayıtsız şartsız destek olan sevgili arkadaşlarım... Hepiniz sağolun varolun. İnanın bu desteğiniz çok iyi hissettirdi bana. Çünkü kimseye bu kadarını bile söyleyemedim. Zor bir dönemeçten geçtik diyelim. Bir daha dönmemek üzere inşallah deyip kapattık konuları. Şu an bile çok üzerinde durup hatırlamak istemiyorum, o yüzden boşverelim. İşte geldim burdayımm :KK34:

Bu arada çok şükür bizimki sürünmeye başladı :) Kendi kendine oyalanmaya da... Mutfakta iş yapıyorum, ara sıra salona bakıyorum ne yapıyor diye, öyle oturup oynuyor :KK53: Bu bizim için o kadar olağanüstü bir durum ki tekrar eskisine dönmesinden ödüm kopuyor :18::18:

Bir de dedesine saçlarını kestir demiştim, keloğlan olmuş bizimki :KK52: Bir poz verdi, babasıyla hayret ettik. Bu çocuk playboy olacak galiba :KK9:

$fotoğraf2.jpg

$fotoğraf.JPG

Sizleri seviyorum tatlişkolarrrr öptümmmmmm :KK54::KK54::KK54:

Son düzenleme:
repu ilk adım arabaları çok güzel biz almadık ama sanki araba olan daha uzun kullanımlık gibi duruyo bende kararsızım

$cift-tarafli-bebek-hirkasi--bebek-yelek-ornekleri-0D0A09gt-orgu0D0A0D0A0D0A09gt-bebek-orguleri0D.jpg $harosa-orgu-patik-modelleri-5.jpg $580394_337985812964926_310382541_n.jpg $Örgü-çocuk-patik-ve-bere-modelleri.jpg
kızlar bunlardan ördürsemmi yoksa hazır hırkamı alsam kararsız kaldım yeleği var ama hırkası yok birde yumuşak patik bulamıyorum altı plastik ve sert olmayan ayakabı görünümünde bişey arıyorum varmı bildiğiniz marka.

Selam cicişler :KK33: Halimi hatrımı soran ve kayıtsız şartsız destek olan sevgili arkadaşlarım... Hepiniz sağolun varolun. İnanın bu desteğiniz çok iyi hissettirdi bana. Çünkü kimseye bu kadarını bile söyleyemedim. Zor bir dönemeçten geçtik diyelim. Bir daha dönmemek üzere inşallah deyip kapattık konuları. Şu an bile çok üzerinde durup hatırlamak istemiyorum, o yüzden boşverelim. İşte geldim burdayımm :KK34:

Bu arada çok şükür bizimki sürünmeye başladı :) Kendi kendine oyalanmaya da... Mutfakta iş yapıyorum, ara sıra salona bakıyorum ne yapıyor diye, öyle oturup oynuyor :KK53: Bu bizim için o kadar olağanüstü bir durum ki tekrar eskisine dönmesinden ödüm kopuyor :18::18:

Bir de dedesine saçlarını kestir demiştim, keloğlan olmuş bizimki :KK52: Bir poz verdi, babasıyla hayret ettik. Bu çocuk playboy olacak galiba :KK9:

Sizleri seviyorum tatlişkolarrrr öptümmmmmm :KK54::KK54::KK54:
ferda maşallah çok etkilendim oğluşunun bakışlarından:KK9: anaaaam çok canlar yakacak belliki sıkınıtları sorunları salla bebişini yatır gıdıkla bi güzel yanaklarını totoşunu ısır çok güzel terapi oluyo bende çok işe yarıyo onlardan güzel rahatlatıcı olamaz.

günaydın ahali :KK53:

ferdacım hoşgeldin iyi olmana sevindim.. fatihin yakışıklılığı da sabahımızı aydınlattı yerim oni :KK54: :nazar: :nazar:

oyunlardan bahsediyorsunuz ben de benzer oyunlar oynuyorum oğlumla.. yapabildiği çok şey war :nazar: :emir_bebek:

ya maşallah aman nazar degmesin ferda oğluşun pek yakışıklı valla..
ii olmana sevndım bu arada :KK66:

Günaydın evli mutlu ve çucuklu hatunlar..

Ferdammmm dönülmazlerden döndüğüne sevindim..hoşgeldin..Fatihciğimün saçları gayet ölçülü olmuş kel falan değil..1.resmi bastırıp karpostalcılara satacam:KK1: maşallah yakışıklıma:nazar:

Yasemin seninkide bi içim olmuş çok yakışmış güle güle kullansın..off büyüdülerde papyon takıp ayakta poz veriyolar zaman ne çabuk geçiyo sanki geçen sene karnımızdalardı:KK53:

Purçakk vatttzzz aappp meennn???

vavee peki senin vaaaatttss goink onnn??

:KK31::KK31::KK31:

dün gece forumdaki duruşumu begendığını söyleyen özel mesajlar geldi bana ,ayrıca bıtıfılın genel olarak benı kıskandıgını içeren benı bu konuda destekleyen ve yüreklendıren mesajlar geldi.. herkese tek tek ne kdr mınnettar oldugumu belırttıgım cevaplar vermeme ragmen bı de burdan yazıp aslında ne kdr haklı oldugumu tekrar sizin gözünüzün içine sokmak istedim. bıtıfıl kabul et benı cok kıskanıosun boyumu posumu tipimi hatta ahanda yazdım bıttı. ohh miss.

gunaydin

ferda ve yasemin ogullariniza masallahhhh diyorum cok tarlilar. yasemin koca adam olmus seninki masallah.

ferdacim iyi olmana sevindim. gerci sorun neydi bilmiyorum ama olsun. oglusun coooook artist. gelecegin behlulu yolda :KK9:

Piii laflara bahk laflara..purçakkk hain purçak saçını bi öle bi böle yapıp beğenmeyen purçak, çocuğu bile zamanında uyutamayan purçak, bi sarma sarmasını beceremeyen purçak, dizilerde oynasa ayağının altına takoz koyulacak purçak, senin ağzını carrrrtttt diye yırtamam ama kafana bi tepik tepebilirim:KK57: özel msj geliyomuş..tek tek yaz bakiyim kim msj yazmış ezüükk...

Bu arada bana özel msj atan canım arkadaşlarım mobil uygulama kullandığım için beğenileri msjları felan geç görüyorum yalnış anlamayın..Hoş kimse msj atmıyo ama olurda atarsanız diye söylüyorum:KK53: Ara sıra renklendiren len kutumu küflendi dura dura..:86:

dün akşam kv aradım,diidm kp senı özledı mı emın dıılım ama nehır senı özledı,bence evıne dön,kv geldi eve tabıkıde,nehırım güzel kızımla oyun arkadası babaannesı de kavustu boylece:KK37:
bızımkını görmenız lazım saat 8i gecmış olmasına ragmen gezdır benı dıye tuttrdu kadına,kv görünce bızımkının gezesı gelıo,kımden neyı ısteyecegını bılıo sıpa:KK53::KK53:
bugun bızım beyle bızım özel günlerımızden birisi akşama dışarı cıkasımız var,ama hasta gbyım her özel günde bole bı dandık durum ya bnm hastalığım ya nehırın hastalıgı bıdır bıdır bişiler çıkıo,yakında bızımkı de amaan her teklıfı reddedıon sağa bişi yok dıcek dıye korkuorum:KK37::KK52:
zati ruhum yaşlı ,hep yorgunum,erken yatasım uyuyasım dünyayı unutasım var:KK33::KK33:

özel mesaj muhabbetının devamını özel mesaj kutuna attım,sana söyleyecek özel şeylerim var,ordan devam edelım polemiğe:KK37::KK37:

Günaydın evli mutlu ve çucuklu hatunlar..

Ferdammmm dönülmazlerden döndüğüne sevindim..hoşgeldin..Fatihciğimün saçları gayet ölçülü olmuş kel falan değil..1.resmi bastırıp karpostalcılara satacam:KK1: maşallah yakışıklıma:nazar:

Yasemin seninkide bi içim olmuş çok yakışmış güle güle kullansın..off büyüdülerde papyon takıp ayakta poz veriyolar zaman ne çabuk geçiyo sanki geçen sene karnımızdalardı:KK53:

Purçakk vatttzzz aappp meennn???

vavee peki senin vaaaatttss goink onnn??

:KK31::KK31::KK31:

ne ossun bacım iyilik sağlık :KK53: dün ne kadar sürdü yatırman?

bizim dün gece bir mucize yaşandı da söylemesi ayıp :KK53:

Son düzenleme:
sabah sabah bismillah ne polemiği :KK53: hani gerçekten warsa ben de geliyorum maydanoz olcam bu sefer :86:

bıtıfıla takılıodum ole bnmle ılgılensın dıe:KK16::KK16:
yok be yavrum işler kesat polemık fılan yok ,olsa aşağıdakı mahallede kavga var gelcen mı hacı hesabı hemen haber verırım,atarım bı özel mesaj :KK76:
çok öksürüorum ya bırazcık konuşunca tıkanıyorum,görüşmeler bıtsın doktora gıtcem:KK50:

X