2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
milupa çantalı hedaye seti göndermiş. içerisinde aptamil 2 ve 4 devam sütleri, sütlü pirinçli mama, mamalar için indirim çekleri ve 1 adet humana still tea var. içsem sütüm gelir mi ki acaba? :44:

sen emzirmiyormusun canım bir dene belki çoğalır sütün milupa sana jest yapmış sanırım :)

Naber kizlar. Vaveyla ben biseyyapmadim hani selam:KK43:
Kizlar o fotoda hanginiz hanginizsiniz soldan saga.
Ben de kizimi gostercem size. Olmuyo telefondan. Gecen gece benimki ucer dorder saat uyudu. Saskinliktan ben uyuyamadim alismisim saat basina. Ama gece gene saat basiydi. Az yediriyorun artik. Tv karsisnda cok yiyo sonra da oluk oluk kusuyo cocuk.
Yaa benle de bulusun.

canısı anlamadım be ya ne yapmadın :KK51:

day and night ı kullanıyorum ben 3 gündür..

ADD sağol ayırca ya düzenli aynı saatte wermedim ben hiç söylediğin iyi oldu öperim :KK54:

milupa çantalı hedaye seti göndermiş. içerisinde aptamil 2 ve 4 devam sütleri, sütlü pirinçli mama, mamalar için indirim çekleri ve 1 adet humana still tea var. içsem sütüm gelir mi ki acaba? :44:

güle güle kullanın :) niye bana göndermiyolar :KK53:

Bakalim olcak mi. Yeni degil ama deneme.

Eklentiler

• $PicsArt_1382634706330.jpg
    $PicsArt_1382634706330.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 61
güle güle kullanın :) niye bana göndermiyolar :KK53:
sağol canım. ben üye olalı bayağı oldu. şaşırdım bugün kargoyu görünce. nasıl bi düzenle gönderiyorlar bilmiyorum.hero baby de göndermişti.üye olup numune istedim, geldi hemen.
bak üzüldüm canımya erkenden terk etmiş seni sütler senin bıdık emmiyor muydu da sütün yokki benm az ama bunada şükür en azından var :)

canım sütüm oldu olası azdı ama oğlum kendisi bıraktı. her zaman yaptığım gibi uyumadan önce emzirmek için göğsümü çıkardım.ağlarken birden sustu, bakmaya başladı garip garip. sonra da göğsümle oynayıp gülmeye başladı. ağzına vermeye çalıştım almadı, kafasını çevirdi. o gün bugündür de emmiyor. zaten damlacık akan sütüm o sayede kesildi.

sağol canım. ben üye olalı bayağı oldu. şaşırdım bugün kargoyu görünce. nasıl bi düzenle gönderiyorlar bilmiyorum.hero baby de göndermişti.üye olup numune istedim, geldi hemen.

canım sütüm oldu olası azdı ama oğlum kendisi bıraktı. her zaman yaptığım gibi uyumadan önce emzirmek için göğsümü çıkardım.ağlarken birden sustu, bakmaya başladı garip garip. sonra da göğsümle oynayıp gülmeye başladı. ağzına vermeye çalıştım almadı, kafasını çevirdi. o gün bugündür de emmiyor. zaten damlacık akan sütüm o sayede kesildi.

emseymiş iyiymiş oğlun gözümün önüne geldi birden gülüyorum şimdi onun gülüşü gözümün önüne geldi benim sıpacıkda memeyi çıkarınca deli oluyor gülüyor sonra yapışıyor zamanı gelince nasıl ayırcam bakalım :)

Bensiz cok fazla muhabbet ediosunuz isin kotusu bakiorum bayagi da keyifli. Eglendgniz icin sizi kiniorum cok ayip cokkk:KK53::KK52:

Son düzenleme:
Vave bacim bi ara asure nasi yapilir baga yazsana koydeki en cenesi dusuk hatunlara gondermeyi planliorum da namim yurusun:KK53::KK37:

Naptiniz siz ya:KK53:

Ama eferin beni dinlemisiniz oku oku bitmedi gelelim özeteeeee:KK51:

Vave; sana söylecek bisey yok emine bederin cagla sikel versiyonu..

Ruza; o still tea yi bana yolla.

Asya; hic ümitlenme bu hain purcak nehiri sana yar etmez kankeytosu ruzayla besik kertmesi yapmis bile haberi geldi..

Tutku; sizde tv nin sesini kisip komsulari dinlemekten vazgecin artik..:86: ne action apt mis la o öyle.

Add; libidosu göklerde gamzeli arkadasim ciddi anlamda yemeklerine azcik şap atilmasi gerektigini düşünüyorum..seni özledim..buluşmalarda ciddi konular hakkinda konuşup buralarda manyaklaşmanda ayri bisey..başli başina bi tez konususun:KK31:

Purcak; Birak elinden o toz bezini sen bu değilsin ikimizde biliyoruz..

Flygts; nickin beni cok kasiyo yalnis yazarsam kizma..derken sana yazacagimi unuttum..

Baltasar; o ne guzel gozlu bisey yahu masallah kuzuya..ayrica anilarimi gömdum maziye cikarttirma bana.

Eylem ; eylem eylem eylem forumun basli basina en ilginc ismi..Allah hic ayirmasin kardesleri masallah:nazar:

Repuu, esra ve selerm,yasemin,paris sizide kucak dolusu sevgiler..

Son düzenleme:
Bu arada ne zaman markete gitsem bi manken mutlaka oluyo..dünde berguzelle haliti gördum..neyse kocami cekistirip ayy şunun boyuna bak şunun poposuna şunun memesine bak derken bi gün dayak yiyicem marketin orta yerinde:KK53: komplekslimiyim neyim bakmayan herife zorla karilari süzdüruyorum..

X