ne siftahi kiz bugunun siftahi mi bu haftanin mi bu yilin mi neyin siftahi bu
saol canım deneyeyim bakalım umarım iyi gelir :)
spiralden sonraki canım..
evet ya.. 3 maksimum 4 günde biten adetim 10 günü buldu. çekilir dert değil..sıkıntı olmuyor canımben doğumdan 2 ay sonra taktırdım ama adetini etkileyebiliyor
Cnm ruzam allah kabul etsin orucunu bize de nasip etsin.. ya okuorum surekli yazilanlari da telden zor oluo yazmak ama number one takipcinizim
Asya bn bitufuldan tirstim zate hatun fena vermem bn nehirimi ona hergun cam sildirir o kuzuma
Bogazim fena hasta olmak uzereyim cok oksuruorum ben oksuruorum nehir tirsio sesten bana siginasi gelio sesin bnden geldgni gorunce de daha bi garip bakio kuzum:26:
Add hepimizi aska getiriosun valla seni buraya kocalarimizn gonderdgni dusunmeye basladimmesela bn bnmkinin gelmesini iple cekiorum artik
Neyse bugun kafa izni yaptim evdeyim ucundan ucundan basliim ev islerine
heee o konuda siftah yapip daha bizi de bilgilendirecektin
:13:
Hehe bana bu kdr talip cikmamisti valla bni bi esim beenmisti. O da olmayaydi evde kalirdimburçakcım desene ozaman nehir bizimdirsana da çok geçmiş olsun canım
Evet bituful cok yazdik biz baaaaaaak :)
selam kızlar nasılsınz bebişler nasıl umarım herkes iyidir. ben yine grip oldum bu sene kış gelmeden sürekli hasta oluyorum tam iyileşiyorum yine grip oluyorum.
ruzacım orucluymuşsun allah kabul etsin. vavecim sende aşureyi kaynatmışsın allah kabul etsin hani bize yokmu tek başına götür bakalım.
ferda cannım sıkıntın neyse rabbim feraha çıkmanı nasip etsin. burçak bak nehir bizim bitiful kötü kaynana gerçek yüzünü gösterdi :))
çılgın hatun add maşallahın varya.
eylem kuzucukların çok tatlı.
itiraf edeyim ki bursalıları çok kıskandım.
hepinizi özlemişim beya herkesi kocaman öpüyorum.
walla 2 kase ancak yedik canım yaa.. 35 litre tencere görünümlü şeye yaptım hepsini dağıttık.. tekrar yapcam yemelikama yakın olaydık ben neler yapardım sizlere el cağzımla besler idim