hatta geçen gün babasıyla ortamıza yatırdık hikaye okuyodum hikayede hiçbirşeyle yetinmeyen hep daha fazlasını isteyen bi balıkçının karısının aç gözlülüğünün sonunu anlatıyo bebek kalktı başka şeylerle ilgileniyo biz dalmışız hikayeyi kendi kendimize okuduk eşim de sonunda bak aynı sen biraz ders al dedibi baktık bebek çoktan gitmiş biz hikayeyi okuduk eşim ders bile çıkarttırdı bana halimize bakıp güldük artık
ferda maşallah çok etkilendim oğluşunun bakışlarındanSelam cicişlerHalimi hatrımı soran ve kayıtsız şartsız destek olan sevgili arkadaşlarım... Hepiniz sağolun varolun. İnanın bu desteğiniz çok iyi hissettirdi bana. Çünkü kimseye bu kadarını bile söyleyemedim. Zor bir dönemeçten geçtik diyelim. Bir daha dönmemek üzere inşallah deyip kapattık konuları. Şu an bile çok üzerinde durup hatırlamak istemiyorum, o yüzden boşverelim. İşte geldim burdayımm
Bu arada çok şükür bizimki sürünmeye başladı :) Kendi kendine oyalanmaya da... Mutfakta iş yapıyorum, ara sıra salona bakıyorum ne yapıyor diye, öyle oturup oynuyorBu bizim için o kadar olağanüstü bir durum ki tekrar eskisine dönmesinden ödüm kopuyor :18::18:
Bir de dedesine saçlarını kestir demiştim, keloğlan olmuş bizimkiBir poz verdi, babasıyla hayret ettik. Bu çocuk playboy olacak galiba
Sizleri seviyorum tatlişkolarrrr öptümmmmmm
Eki Görüntüle 858076
yeni cicilerimiz kara tosuncuğum biraz keyifsizdi ama yinede ekleyim.
Eki Görüntüle 858076
yeni cicilerimiz kara tosuncuğum biraz keyifsizdi ama yinede ekleyim.
Günaydın evli mutlu ve çucuklu hatunlar..
Ferdammmm dönülmazlerden döndüğüne sevindim..hoşgeldin..Fatihciğimün saçları gayet ölçülü olmuş kel falan değil..1.resmi bastırıp karpostalcılara satacammaşallah yakışıklıma
Yasemin seninkide bi içim olmuş çok yakışmış güle güle kullansın..off büyüdülerde papyon takıp ayakta poz veriyolar zaman ne çabuk geçiyo sanki geçen sene karnımızdalardı
Purçakk vatttzzz aappp meennn???
vavee peki senin vaaaatttss goink onnn??
özel mesaj muhabbetının devamını özel mesaj kutuna attım,sana söyleyecek özel şeylerim var,ordan devam edelım polemiğe
sabah sabah bismillah ne polemiğihani gerçekten warsa ben de geliyorum maydanoz olcam bu sefer :86: