ne ossun bacım iyilik sağlıkdün ne kadar sürdü yatırman?
bizim dün gece bir mucize yaşandı da söylemesi ayıp
bıtıfıla takılıodum ole bnmle ılgılensın dıe
yok be yavrum işler kesat polemık fılan yok ,olsa aşağıdakı mahallede kavga var gelcen mı hacı hesabı hemen haber verırım,atarım bı özel mesaj
çok öksürüorum ya bırazcık konuşunca tıkanıyorum,görüşmeler bıtsın doktora gıtcem
ayy maşallah darısı başıma,bızım daha o gece bıle olmadı,beklıorum her gece bu gece o gece mıdır dıye ama yok anam yokkk
ne ossun bacım iyilik sağlıkdün ne kadar sürdü yatırman?
bizim dün gece bir mucize yaşandı da söylemesi ayıp
özel mesaj muhabbetının devamını özel mesaj kutuna attım,sana söyleyecek özel şeylerim var,ordan devam edelım polemiğe
Neyse ciddi olalım..
Kızlar bir yaşından sonra ne vericeksiniz? devam sütümü inaak sütümü..emzirmeyenler için soruyorum?? kararsızım..aslında bugun alıp inek sütü içiresim var:86:
Günaydınnnlarr
Yine döktürmüşsünüz yawww.hele işi gücü olmayan betaful ve burçak aktif olunca sayfalar almış başını gitmişş
Burçakım sen köyde keçi sütü bulamazsan biz nasıl bulak kızzz.kv söle bi keçi alsın bursa grubu bu keçiynen beslenecek
Ferda yasemın maşallah oğluşlara .biz bunları nasıl askere yolluycaz yaa((
Hele evlendırırkene Ağlarmıyımm kv dem gibi:))
Oruçluyum bugün şimdilim iyi gidiyor bakalım akşama kadar ne olcak.. Gerçi hemen akşam oluyor ama bu oğlanla adım atmak bile çok zor geliyor.
Doktora gittik çok ağladı muayene ederken, eskiden böle yapmazdı ama müthiş ağladı.. Kilo kilo kiloooooo beni çıldırtan diğer bi olayy, 9200 çıktı( 3 aydır aynı kiloda .1 aydır iyi yiyor iştahı baya açıldı 10 olmuştur diyordum yok hatta boyuna geçen ay 74 demişti bu ay 71 dedi çocuk git gide küçülüyo :)) yanlış ölçüm olmuş olabilir dedi.kilosu içinde daha önce ileriymiş zaten yani şuan normal dedi. Aktif bi bebek kilo almayabilir dedi. Demek ki böle minyon olcak dedi:))) ne minyonu yaaa babaya çeksin baba 1.83 boyunda ben 1.60 bana çekmesin (
Gece yatarken mantı yedirsem ?? Nasıl kilo aldırcam? Bi kez oturup oyuncaklarla oynamıyor sürekli gidiyo biyerlere.. Bağlasammı((
ya sorma bebeım ya bı sütçü amca vardı ona demiştim bı kac ay once keçi sütü de var mı dıye,var yinge dediydi,gecen de bu bnm kemık erımesı bıdı bıdısı çıkınca dedım almaya başlayalım fılan,ben içerim dıye,sen kalleş keçi öl,ömrü yetmedı yanıdu bakem haber verdım cıvar köylere başka keçiler buluciiz
Eki Görüntüle 858073 Eki Görüntüle 858074 Eki Görüntüle 858072 Eki Görüntüle 858075
kızlar bunlardan ördürsemmi yoksa hazır hırkamı alsam kararsız kaldım yeleği var ama hırkası yok birde yumuşak patik bulamıyorum altı plastik ve sert olmayan ayakabı görünümünde bişey arıyorum varmı bildiğiniz marka.
Günaydın evli mutlu ve çucuklu hatunlar..
Ferdammmm dönülmazlerden döndüğüne sevindim..hoşgeldin..Fatihciğimün saçları gayet ölçülü olmuş kel falan değil..1.resmi bastırıp karpostalcılara satacammaşallah yakışıklıma
Yasemin seninkide bi içim olmuş çok yakışmış güle güle kullansın..off büyüdülerde papyon takıp ayakta poz veriyolar zaman ne çabuk geçiyo sanki geçen sene karnımızdalardı
Purçakk vatttzzz aappp meennn???
vavee peki senin vaaaatttss goink onnn??
ya maşallah aman nazar degmesin ferda oğluşun pek yakışıklı valla..
ii olmana sevndım bu arada
gunaydin
ferda ve yasemin ogullariniza masallahhhh diyorum cok tarlilar. yasemin koca adam olmus seninki masallah.
ferdacim iyi olmana sevindim. gerci sorun neydi bilmiyorum ama olsun. oglusun coooook artist. gelecegin behlulu yolda