milupa çantalı hedaye seti göndermiş. içerisinde aptamil 2 ve 4 devam sütleri, sütlü pirinçli mama, mamalar için indirim çekleri ve 1 adet humana still tea var. içsem sütüm gelir mi ki acaba? :44:
becerikli hatunsun valla yaparsın afiyet olsun allah kabul etsin canım bu arada senin geçimsiz arkadaşın napıyorya iyi :)
sen emzirmiyormusun canım bir dene belki çoğalır sütün milupa sana jest yapmış sanırım :)
Naber kizlar. Vaveyla ben biseyyapmadim hani selam
Kizlar o fotoda hanginiz hanginizsiniz soldan saga.
Ben de kizimi gostercem size. Olmuyo telefondan. Gecen gece benimki ucer dorder saat uyudu. Saskinliktan ben uyuyamadim alismisim saat basina. Ama gece gene saat basiydi. Az yediriyorun artik. Tv karsisnda cok yiyo sonra da oluk oluk kusuyo cocuk.
Yaa benle de bulusun.
milupa çantalı hedaye seti göndermiş. içerisinde aptamil 2 ve 4 devam sütleri, sütlü pirinçli mama, mamalar için indirim çekleri ve 1 adet humana still tea var. içsem sütüm gelir mi ki acaba? :44:
yaklaşık 4 aydır damla yok..acaba bi tane içsem birden dolar taşar mı?
Bakalim olcak mi. Yeni degil ama deneme.
Bakalim olcak mi. Yeni degil ama deneme.
sağol canım. ben üye olalı bayağı oldu. şaşırdım bugün kargoyu görünce. nasıl bi düzenle gönderiyorlar bilmiyorum.hero baby de göndermişti.üye olup numune istedim, geldi hemen.güle güle kullanın :) niye bana göndermiyolar
bak üzüldüm canımya erkenden terk etmiş seni sütler senin bıdık emmiyor muydu da sütün yokki benm az ama bunada şükür en azından var :)
maşallah canım.. çok tatlı. Allah nazardan korusun. göbüşünü yirim...Bakalim olcak mi. Yeni degil ama deneme.
uykuyu kandırmış annesi..bu çocuk neden uyumuyor yaa 15 dk oldu uyandı
sağol canım. ben üye olalı bayağı oldu. şaşırdım bugün kargoyu görünce. nasıl bi düzenle gönderiyorlar bilmiyorum.hero baby de göndermişti.üye olup numune istedim, geldi hemen.
canım sütüm oldu olası azdı ama oğlum kendisi bıraktı. her zaman yaptığım gibi uyumadan önce emzirmek için göğsümü çıkardım.ağlarken birden sustu, bakmaya başladı garip garip. sonra da göğsümle oynayıp gülmeye başladı. ağzına vermeye çalıştım almadı, kafasını çevirdi. o gün bugündür de emmiyor. zaten damlacık akan sütüm o sayede kesildi.