- 9 Ocak 2009
- 1.482
- 24
kod adı ferda gelecek gece, temizleyin etrafı
Gelemedim bu gecee ikibuçukta uyandım da bilgisayarı açmayı gözüm kesmedi
kızlar ben çok üzülüyorum kardeşimedaha doğrusu o çok üzüyor.. gitti uzaklara alışamadı çok moralsiz.. annem babam o gittiğinden beri çok kötü.. alışamadılar.. ağlayasım geliyor sürekli.. tek başına yalnız kuzucum bir de deprem muhabbeti edip duruyor erciş te bekleniyor diye
Off ya çok zor. Ben bir saatlik yola bile alışamamıştım başlarda. Yatağa oturup oturup ağlıyordum Allah'ım çok yalnızım diye
Tatlimin ne guzel nicki var herşey uyuyo..
Kod adi ferda..
Adini ferda koydum..
Ferdanin yolu..
Sabahlarin sultani ferda..
O ses ferda..
Ferda ile dest-i izdivac..
Kurtlar vadisi ferda..
Sex on the ferda..
Ibo ile ferda..
Ferda üzümleri..
Babam ve ferda...
Max ile ferdanin maceralari..
Hepsi uyuyo hepsi canim ferdamm:86::86::109:
Kız Allah iyiliğini versin koparttın beniiii
Gunaydın canlarrrrrr
Hayat çok yoğun ilerliyor, oğlan hiç durmuyor sürekli dibimde mır mır mırrr... Bide 3-4 adım atıyordüşünce ağlıyor hemen.alnı mosmor zaten sürekli biyerlere vuruyor sıkışıyor, salondaki saksı topraklarını boşaltıyoo:)))
Eskiyi çok okuyamadım ama aklımda kalanlar,
Selerm başın saolsun canm Allah hayırlı tarafa çevirmiş, sabırlar diliyorum.
Ruza gözün aydın canım.bekle 2. De beraber yaparız.spiral konusunda bence acele etme yaaa, benimde eşim korunuyor 5 yıldır şükür bişey olmadı.. Hasretlik zordur eminim umarım günün birinde tüm ailenin bulunduğu biyerlerde yaşamak nasip olur.
Vavee senın kardeşinede Allah kolaylık versin cnmmm.
Parisss senin bebeğin muhtemel doğum tarihi kaç? İstermisin oğlanla aynı tarihte doğsun, ne güzel olurrrr
Bide süt azalmasından bahsetmişsinizz kesınlıkle laktamıl bende işe yaradıı, herkeste yararmı bilmiyorum ama çok şükür
eşim kendine sigara bana laktamil alıyo artıkgünde 2 bardak içiyorum.günde 600 civarı çıkıyor. Az çıktığı olursa buzluktan alıyorum..
Esracım ben fatih beyr götürdüm ama bundan sonra şevket yılmaza götürebilirim buyuk ihtimal..
Şeker hamurlu pasta için marshmellowları halletttım ve 2 adet şeker hamurum oldu.gunlerdir ona uygun bi pasta yapmak için niyetlenıyorum bi türlü yapamadım burak saolsun hep takipteee:)) izleniyorummm.resmen zombiler gibi yaww ses çıkarttığım an o tarafa yöneliyor hemenneyse pandispanya yapayım dedim burnumdan geldi kabarmadı, hemen aynı tarfile bi tane daha yapayımda 3 katlı yaparım dedim,fırına attım vanılya koymadığımı anladım çıkardım vanılya ekledım...tabiii kek kendinden geçti bi çıkardım. Simit gibii hiiiç kabarmamışş.arayada hazır krema almıştım. Neysem işin özü ortaya resimdeki pasta çıktı.tam 4 saat bu salak pastayla uğraştımmm.şeker hamurlarımı daha güzel bi pasta için ayırdım kullanmadım...
Ama tadııı enfesss olmuşşşş.eşim bayıldıı... Bol fındık ve çikolatalııııı missssss:))))))) hepinizi öpüyorummm. Kokulu kokulu:)))
Süper görünüyor canım ellerine sağlık valla burda olsa bitirirdim herhalde