2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bu saatte ugramiyonuz pek siz gece kuşusunuz falla ben sabah 6 da kalkıyom ise gidiyom sizin muhabbeti sabah okurum artık daha çamaşır asıcam.
Bi de sunu soram size yaf: sizler balık yağı kullanıyor musunuz eğer kullanıyorsanız adi ne benim doktorum eğer balık yiyorsa gerek yok dedi de. Bunu diyeli cok oldu o ara yiyordu Şimdilerde pek yemiyor napsam almali miyim sizce?

Iyi geceler kızlar herkese slmlar
haftasonu anneannemi kaybettik:KK43:(( bi süredir yoğun bakımdaydı onun için en iyisi buydu biliyorum ama yinede üzülüyorum :)) memleketteydik bu akşam döndük
yapacak bi sürü iş var ve hiçbirşey yapacak Halim yok sizi okuyup kafa dağıtayım dedim

Selerm basiniz sagolsun canim..yaparsin takma isleri..

Add sagol canem..

Esrabeyaz biz kullanmiyoruz..sende cok calisiyosun bak bursalilar buluscak ayarla kendini git sende..kaynasin purcak sever yeni insanlarla tanışmayi:KK53:

Akşamdn berı ancak okudum geçmişi
Selerm başın sagolsun canım
Bitt iyileştın galiba :-) bebek nasıl
Paris hamilelik zor oluyomu çocukla
Add sen fena bişeysin ya:KK1:
Öptüm kızlar

Günaydın sabah kuşunuz ben
Selerm başın sağolsun canım
Bursalılar mi buluşuyoruz aa ne zaman

Günaydın..ben hem gece hem sabah kuşu.

Gökçe iyleşemedim ya tabi daha iyiyim ama hastayım hala 1 hafta gider, çalışıyorum zar zor bakalım.oğlanda hasta şimdi bide öksürüğe dönüştü hep böyle oluyo burun akıntı-öksürük -iyleşme 2 hafta son hooop tekrar..:KK43:

Hee esrabeyaz buluşcaklarmır yakın zamanda ruza ve purçak bilgilendirir seni gidinde kaynaşın iyi oluyu.genelde cumartesi buluşuyolar ama detaylı bilgi verirler:KK53:

Dün izinli olunca bugun p.tesi gibi geldi be.

Vave :KK54:

gnaydin ahali.pitiful operim.kolay gele
Tugba nerelerdesin canim?
12 m de yok..
Beni oglan 5 tensonra ayagimda uyuyor iyi alisti.sutum azalms sanki bir de

Günaydın vave
Bu süt olayina bi çözüm bulmak gerek
Esim motilium aldirtmiyor
Nette okudum bi kizin günde 300 cc cikarken bir hafta sonra 600 cc çıkmaya başlamış

oglum bızım yataktan dusmeden ınmeyı ogrendı. bu ıyı bisey mi kotu bisey mi emin degilim :KK53:

Iyi geceler kızlar herkese slmlar
haftasonu anneannemi kaybettik:KK43:(( bi süredir yoğun bakımdaydı onun için en iyisi buydu biliyorum ama yinede üzülüyorum :)) memleketteydik bu akşam döndük
yapacak bi sürü iş var ve hiçbirşey yapacak Halim yok sizi okuyup kafa dağıtayım dedim

Allah sana ve tum ailene sabirlar versin, Mekanı cennet olsun.:KK50:

Günaydın..ben hem gece hem sabah kuşu.

Gökçe iyleşemedim ya tabi daha iyiyim ama hastayım hala 1 hafta gider, çalışıyorum zar zor bakalım.oğlanda hasta şimdi bide öksürüğe dönüştü hep böyle oluyo burun akıntı-öksürük -iyleşme 2 hafta son hooop tekrar..:KK43:

Hee esrabeyaz buluşcaklarmır yakın zamanda ruza ve purçak bilgilendirir seni gidinde kaynaşın iyi oluyu.genelde cumartesi buluşuyolar ama detaylı bilgi verirler:KK53:

Dün izinli olunca bugun p.tesi gibi geldi be.

Vave :KK54:

bitufulm herkesı sevıom senı bı bambaşka seviom böle yanaklarını sıkıştırıp mıncırdayacak kadar:KK37:
hee buluşcaz inş ve ben bayılırım yeni insanlara,hep hayatımda yeni insanlar olsun ısterım,eskı ınsanlara tahammül edemem yanı,öle böle diil:KK53::KK53:
ruzacan gelsin 3. Geleneksel 2013 Ocak Anneleri Bursa Ayağı Buluşmalarına başlarız:KK51:
esracan sen pek yoğun çalışıon ama gelebilcen mi ki:26::26:

Burçak cumartesi günleri calismiyorum ben
Bu arada 3. Kezi bulusuluyo

X