2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Paris kilo aldinmi cok sonucta digerlerini veremeden hamile kaldin..Allahtan normal dogumdu seninki..

Bi foto ekle özele yaa

Bu arada gecmis olsun diyenler öpuyorum hepinizi

Repuu is gunun nasil gecti??

Gece kusu Ferda yurutec rahatlik gercekten bende islerimi yapiyorum diger turlu zapt olmuyo.kucagi falan sevmiyolar eskisi gibi.
kiz o kadar kizmasaydin esine oluyo boyle seyler illaki. benim oglan da 3 kez dustu yataktan 2si kafa ustu. diger dusmrleri saymiyorum bile. tabii havaya atarken dusurduyse baska

nasil oldu su an sislik falan var mi?

is gunum cok yorucuydu. topukluyla gittim nasilsa oturuyorum diye. surekli yurumem gerekti. oglusum beni ozlemis gelince sesimi duyar duymaz uyandi hemen emmek istedi

Bituful tlfn dan girince cvpla yaparsam null yazıyor anlamadım gitti

Ruzaaaa dön kız bursaya
Ne ariyon ankaralarda
Hakkat kim var orda sen ankaralimisin yogsam
Neyse cabuk gel bak ben 29 ekim 29 ekim çalışıyorum daha dönünce beni örtmen olarak okula alcan. Alcan demii?
Kiz ben cidden resim öğretmeniyim ama yapmıyorum ama alinca olcam örtmen :)

Hala gidemiyorum

Asyaaa motilium sordum eczacima bebeğe zararı yok alabilirsin dedi ama süt artırıcı özelliği yok dedi

Bituful uyandimi oglusun

Gittim ben uyandirdim..ilk defa uyudu 1 saatten fazla gorktum.

Ne biliyim kizdik iste..sisti ya 3 yeri morardi

Paris emziriyomusun

Nasil emzirsin kiz hamileyken erkenmi doortcan cocugu te Allahim ya

iyi söliyim kızım 8200 g senin oğluş kaç

Niye ona soruyosun ozellikle söylerse simdi karsilastirma yaparsin bosver, hem seninki kiz onun ki oglan 14 kilo

bizi kaale almıo dimek ki halbuki 4 gündür beklıorum bağa da sorsun ben de cevap verem die ne yani hiç merak etmıo musun ayşenur bnm kızım kaç kilo

bituful bu arada sizin hemen bebiş oldu mu yoğsam hiç uğraştınız mı,malum yeni bebeleri de denk getırcez bunnar önemlı ayrıntılar

Paris kilo aldinmi cok sonucta digerlerini veremeden hamile kaldin..Allahtan normal dogumdu seninki..

Bi foto ekle özele yaa
suanki kilom 80 boyumda 1.70 gerisini sen dusunfotoyuda kizim dogsun ana kiz suslenip koyariz
Paris emziriyomusun
nasil emziriyim kiz zaten 3 ay emzirebildim sipa emmedi 4 aylikkende hamile kaldim ya

bituful bu arada sizin hemen bebiş oldu mu yoğsam hiç uğraştınız mı,malum yeni bebeleri de denk getırcez bunnar önemlı ayrıntılar

Doru söylüyosun ben karar verdikten sonra 5-6 ay icinde hamile kaldim..2.yasida hesaba katarsak bi sene falan ugrasmam lazim galiba

Pitiful kizimla oglum arasi 3 sene 4 ay. En ideal yas araligi 3_4 bence.ben hic zorlanmadim kizimdan yana.kskanmadi.su siralar ufak tefek oyuncak konusunda basladi o kadar.

Paris aynen kadas hepimize sormustu kimse ilgilenmedi ben ilglendim bana yoneldi daha 14 olmadi leynn ..10900 gr di 9aylik kontrolde maasallah

Selm hatunlar zilliler

Ne ypnz ayyyy yogun bi cumhuriyet tatili gecirdim 4 gundur tatildeyim memleketten misafirimix vrdi bcimla onu gezdirdik alisveris ysptik dolastik durduk :)))))

Ozledim sizi uleynnnnn topikte adim cikmis bnm seks olaylarinda ammmna vslla millet bnden hizli cikti ruza laleee testler negatif gsliba iyi yavvvv ck sukur iyi korunun layynnnnn sakata glmeyin

Bit gcmis olsun cnm dersn iyidir ins.

Denizde iyi ck skur

Bn ikinci bebegi dsunmuyorum ama yas araligi bncede 3-5 yas arasi iyi gibi

Optummmmmmmmm hepinixiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…