Selam hatun kişilerr!
Ruzam birkaç sayfadır okumadım, ilk mesajlarını görünce eneeem dedim
Neyse yokmuş bir şey, hayırlısı olur inşallah. Bu arada foto yorumun için de teşekkür ederim, mahcup ettin
Bitufulummm çok geçmiş olsun, grip mi oldun
Tam da tatil zamanı ya, evde rahat yatması iyi gerçi de hava iyiyken belki çıkmak isterdin.
Sizin gecikmiş, benim geçen ay iki gün, bu ay da bir hafta erken oldu ki benim de normalde çok düzenlidir. Canım sıkkındı ona bağlıyorum, umarım öyledir. Biz bıraktık korunma işlerini, normal yollardan çocuk olmamasının avantajları da oluyormuş çok rahatız
Gerçi sebepsiz infertiliteydi, belli olmaz belki bir gün kendi kendine yeni bir bebiş cee yapar, hayırlısı
Yemek konusunda neredeyse sürekli mızmızız, hele sabah kahvaltısında çok zorlanıyorum ve maalesef "Canım Kardeşim" ve "Köstebekgiller"den yardım alıyorum
Bir tek öğlen nispeten rahat yiyor. Ama bir şekilde tabağın dibini görüyoruz çok şükür. Biraz mızmızlanmaya başlayınca bıraksam iğne ipliğe döner herhalde, galiba huy edindi. Sabah şu malum bulamacı yiyor, öğlende etli sebze çorbası, ikindide yoğurduyla meyvesi, akşam da genellikle muhallebi, nadiren de normal yemek. Gece mamayı bazen alıyor ama çoğunlukla kabul etmiyor. Nasıl olsa anne yanında yarım saatte bir musluk açılıyor :) Doysa neyse, doymuyor uyanıyor sürekli. Bu arada Bebelac'ı bıraktım SMA aldım belki onu iyi yer diye.
Yürütece karşıydım ve kesinlikle almayı düşünmüyordum ama geçen gün ilk defa rahat rahat iş yaptım birazcık ya ohhh dedim. Şu çocuk büyürken yapmıycam dediğim her şeyi yaptım resmen. Emzik, sallama, tv, yürüteç... Bensiz yapamıyor hiç, daha doğrusu insansız yapamıyor, en fazla 5 dk, o da yanlışlıkla bir oyuncağa dalmışsa yani.. Veya ıslak mendili yanında unutmuşsam onu yerken sesi çıkmıyor
Bir de bu ara altını açarken savaş ediyoruz resmen.
Öptümmmmmmmmmmmmmmmm.