2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Selam hatun kişilerr!

Ruzam birkaç sayfadır okumadım, ilk mesajlarını görünce eneeem dedim :KK9:Neyse yokmuş bir şey, hayırlısı olur inşallah. Bu arada foto yorumun için de teşekkür ederim, mahcup ettin :KK17:

Bitufulummm çok geçmiş olsun, grip mi oldun :KK50: Tam da tatil zamanı ya, evde rahat yatması iyi gerçi de hava iyiyken belki çıkmak isterdin.

Sizin gecikmiş, benim geçen ay iki gün, bu ay da bir hafta erken oldu ki benim de normalde çok düzenlidir. Canım sıkkındı ona bağlıyorum, umarım öyledir. Biz bıraktık korunma işlerini, normal yollardan çocuk olmamasının avantajları da oluyormuş çok rahatız :KK9: Gerçi sebepsiz infertiliteydi, belli olmaz belki bir gün kendi kendine yeni bir bebiş cee yapar, hayırlısı :emir_bebek:

Yemek konusunda neredeyse sürekli mızmızız, hele sabah kahvaltısında çok zorlanıyorum ve maalesef "Canım Kardeşim" ve "Köstebekgiller"den yardım alıyorum :KK17: Bir tek öğlen nispeten rahat yiyor. Ama bir şekilde tabağın dibini görüyoruz çok şükür. Biraz mızmızlanmaya başlayınca bıraksam iğne ipliğe döner herhalde, galiba huy edindi. Sabah şu malum bulamacı yiyor, öğlende etli sebze çorbası, ikindide yoğurduyla meyvesi, akşam da genellikle muhallebi, nadiren de normal yemek. Gece mamayı bazen alıyor ama çoğunlukla kabul etmiyor. Nasıl olsa anne yanında yarım saatte bir musluk açılıyor :) Doysa neyse, doymuyor uyanıyor sürekli. Bu arada Bebelac'ı bıraktım SMA aldım belki onu iyi yer diye.

Yürütece karşıydım ve kesinlikle almayı düşünmüyordum ama geçen gün ilk defa rahat rahat iş yaptım birazcık ya ohhh dedim. Şu çocuk büyürken yapmıycam dediğim her şeyi yaptım resmen. Emzik, sallama, tv, yürüteç... Bensiz yapamıyor hiç, daha doğrusu insansız yapamıyor, en fazla 5 dk, o da yanlışlıkla bir oyuncağa dalmışsa yani.. Veya ıslak mendili yanında unutmuşsam onu yerken sesi çıkmıyor :KK37: Bir de bu ara altını açarken savaş ediyoruz resmen.

Öptümmmmmmmmmmmmmmmm.

Repu üzüldüm ya kim bakıcak. Gene 9 ay bakabildin bunada şükür canım.

Afiyet olşun bende nar yedim demin:KK1:
ya bende hiç regl olmadım daha hep test yapıyom korkudan. Her şey yapışımızda çocuk olur korkusundan bişey yapamıyorum.
ruza inş diğilşindir ama test 2 günde verimli olmaz canım bikaçgün bekle

eşim bakıyor, part time zaten 4 saat calışıyorum :KK53:

Cok hastayim iyleşeyim bomba gibi dönecem:2:

Bide siz niye tirsiyosunuz ya korunmuyomusunuz anlamadim ben:44:
geçmiş olsun biii tufulcum, misal biz prz. kalmadığında mecburen ilkel yöntemlerle idare ediyorz. sonra 1 gün gecikse telaş :KK52:
repu naptın iş nasıl geçti bebek nasıl geçirmiş gününü kim bakıyo sen nasılsın???? sorular sorular sorular
bende işe başlasam mı artık diye düşünüyorum ama benim oğlan tuvalete bile girsem bütün evde beni arıyo:26: daha 2 saat ayrı kaldık doğduğundan beri ondada eve döndüğüm anda koşa koşa sarıldı:KK16: bi zaman yaladı öptü ısırdı yanaklarımı yavrum çok özlemiş. bana çok düşkün oldu buda beni kara kara düşündürüyo kendim bakıyım biraz diye ücretsiz izin aldım ama doğrumu yaptım bilmiyorum:44: şimdi ayrılmak daha zor olacak çocuğa da banada.:KK19:

çok yoruldum. şu an ev hanımlığımı çalışmak mı konusu olsA, ev hanımlığı başkanlığına adaylığımı koyardım :KK5::KK5::KK5:

benimki de düşkün bana ama babasına da düşkün. o varken beni o kadar çok aramıyo

Selam hatun kişilerr!

Ruzam birkaç sayfadır okumadım, ilk mesajlarını görünce eneeem dedim :KK9:Neyse yokmuş bir şey, hayırlısı olur inşallah. Bu arada foto yorumun için de teşekkür ederim, mahcup ettin :KK17:

Bitufulummm çok geçmiş olsun, grip mi oldun :KK50: Tam da tatil zamanı ya, evde rahat yatması iyi gerçi de hava iyiyken belki çıkmak isterdin.

Sizin gecikmiş, benim geçen ay iki gün, bu ay da bir hafta erken oldu ki benim de normalde çok düzenlidir. Canım sıkkındı ona bağlıyorum, umarım öyledir. Biz bıraktık korunma işlerini, normal yollardan çocuk olmamasının avantajları da oluyormuş çok rahatız :KK9: Gerçi sebepsiz infertiliteydi, belli olmaz belki bir gün kendi kendine yeni bir bebiş cee yapar, hayırlısı :emir_bebek:

Yemek konusunda neredeyse sürekli mızmızız, hele sabah kahvaltısında çok zorlanıyorum ve maalesef "Canım Kardeşim" ve "Köstebekgiller"den yardım alıyorum :KK17: Bir tek öğlen nispeten rahat yiyor. Ama bir şekilde tabağın dibini görüyoruz çok şükür. Biraz mızmızlanmaya başlayınca bıraksam iğne ipliğe döner herhalde, galiba huy edindi. Sabah şu malum bulamacı yiyor, öğlende etli sebze çorbası, ikindide yoğurduyla meyvesi, akşam da genellikle muhallebi, nadiren de normal yemek. Gece mamayı bazen alıyor ama çoğunlukla kabul etmiyor. Nasıl olsa anne yanında yarım saatte bir musluk açılıyor :) Doysa neyse, doymuyor uyanıyor sürekli. Bu arada Bebelac'ı bıraktım SMA aldım belki onu iyi yer diye.

Yürütece karşıydım ve kesinlikle almayı düşünmüyordum ama geçen gün ilk defa rahat rahat iş yaptım birazcık ya ohhh dedim. Şu çocuk büyürken yapmıycam dediğim her şeyi yaptım resmen. Emzik, sallama, tv, yürüteç... Bensiz yapamıyor hiç, daha doğrusu insansız yapamıyor, en fazla 5 dk, o da yanlışlıkla bir oyuncağa dalmışsa yani.. Veya ıslak mendili yanında unutmuşsam onu yerken sesi çıkmıyor :KK37: Bir de bu ara altını açarken savaş ediyoruz resmen.

Öptümmmmmmmmmmmmmmmm.

tamamen aynı ya bizim oğlanlar. ıslak mendile koptum :KK9:

Adam gibi korunun len sonra kendinizi yiyosunuz gec kalinca:KK53: prz.bence guvenli patlak olma ihtimali pek olmaz iliski sirasinda yirtilmistir o..

Cok kotu gribim gecende 30 agustostada griptin resmi tatillere bi gicigi var bünyemin.

Oglanda hasta ve cok huysuz hic bisey yemiyor dislerin 1 tanesi patladi digerleri zorluyo..ama zorlamiyorum yemek icin akillandim artik..

Icerde kanepede yatiyorum esimle oglana iyice gecmesin diye, sabah küt diye bi ses bizimki düsurdu cocugu kafaüstu:KK47: bi bu eksikti sabahtan beri
kavga ediyoruz.zaten huysuz simdi hic durmuyo aldi disari kacti cenemdem.cok kotu sisti ve morardi bingildakta yok isalllah bisey olmaz offf öleyim be yaa:KK43::2:

Tek tek cevap yazamadim affedin kolumu kaldiramiyorum optum hepinizi:KK43:

benim hamislik kaza oldu basta cok uzuldum ama oglum icin seviniyorum bizim burda kimsemiz yok yavrum aksama kadar bi beni aksamda bi kac saat babasini goruyor en azindan kardesiyle oynar rabbim layik gormus biraz zorlugu olucak ama sonrada cok rahat olucak ben ilerisini dusunerek avutuyorum artik kendimi:KK53::KK53:

Bit :KK53: :KK53:

Gecmis olsun deran a yaa uzuldum.bu esler boyle cok dikkatsizler.anneler gozunden sakiniyor cocuklari.
Ruza hadi gozun aydin.operim
Kod adi ferda gece kusu ferda seni de operim imla hatasiz :KK53:
Ardindan topnuzu selamlarim yine operim :86:

oofff kıyamam derana ya içim cızz etti bak şimdi:KK43: inş bişicik olmaz kuzuya..
biittt olmuo böle koruyamıosun demek kı kendıni bacım iyileşince hemen başlıosun bol bol c vitaminine,şimdi de iç de hastaykken pek fayda etmio aslında,kullan sen de şu eleviti ben de içiorum arada hala bazen,süt yapma,işte çalış eve yetiş bir de bunun üzerine bıdır bıdır stres eklenınce bağışıklığımız düşüo demek kı..
ruzacan gözünaydın bacım.. sözleşip ikincileri de beraber yapalım yahu topikcene,böle eğlenceli oluo :KK37::KK37:
sevgili bıyıklı vavee sen naban bakiim,gece nası gecti:KK53::KK53:
ferdacan harbi gece kuşu sabahları bakıorum dıorum bakiim ferda ne yazmış yıne:KK53:
yasemin sende de var bı geceleri sevme olayı,rastlaşamıoruz bacım arada gündüz de gel:KK33::KK33:
eşimin anneannesi biz durup durup bana emzirsene nehiri dio:KK37::KK37: anneanne iliğimi kemiğimi sömürdü bak tosun gb oldu daa ne verem velete dıorum yok sen emzir kızım emzir dio,5 dk sora yıne soruo emzirdin mi die:KK53::KK53: beyaz yanaklarını sıkıştırıp mıncıklıcam o olcak:KK37::KK37: eşime dedim bi kez daa derse bi kez de sen versene anneanne dicem,yıllardır koca da yok bişi yok sakla sakla nereye kdr:KK76::KK76:

Ahh purcak ahh cok fenasin sen..elevit degilde yabanci bi vitamin var elevit tarzinda onun avrupalisi.onu kullaniyorum düsun bi vitamin almis halim..ama bagisikligim düsuktur malesef..kolay hasta olurum..

Sabah esim sinirlendi senle 2.cocugu falan yapmam dedi pimpirikli dedi sanirim baskasiyla yapacak:KK57::86:

2 cocugu olanlar yas araligi en uygun nasil olur fikir versin purcakla calismalara baslayim..vave sizinki uygunmu nassii kizin tutumu?? ablalik yapiyomu:86:

Bu arada 10 da yatirdim normalde sabahlari 1 saat yatardi 2 saattir yatiyo tirsmaya basladim düstügü icin olmasin bide agri kesici verdim ikisi kombo oldu galiba:18: :KK59:

Son düzenleme:
Bu arada gecmis olsun diyenler öpuyorum hepinizi:KK16:

Repuu is gunun nasil gecti??

Gece kusu Ferda yurutec rahatlik gercekten bende islerimi yapiyorum diger turlu zapt olmuyo.kucagi falan sevmiyolar eskisi gibi.

Uyanana kadar biraz sayfayi doldurayim bari agri kesici attim gozum acildi azciik..

Havada güzel bugun gezmek vardi ahh ahh:2:

Bu arada esimin bi vukuati daha..oglanin suyunu isitirken gece unutmus butun gece yandi cezve gece 4 te kalktigimda gordum tabi ates topu olmus..evde hic şik cezvem kalmadi jumbo karaca vs.çeyizlik simdi hepsi yanik ve kapkara ..2 defa o 1 defada ben yaptim bu kamilligi..yenilerini almam lazim:95:

Nefes Aliyo cok cok emziği ağzinda.:KK53:.ilk defa uyudu bu kadar dogdugundan beri sabah..sanirim agri kesici yapti.

gece uyumadiysa yorgun dusmustur agri kesicide rahatlatmistir pimpiriklenme o zama birak uyusun:KK1:biz boyleyiz iste uyusun diye cabalariz cok uyuyuncada biseymi oldu diye kurtlaniriz:KK53::KK53:

kafa usutu dusmede kusma bayilma olmadigi srece sorun yok demisti dr bizimkide bu ara cok dusuyor yurume telasindada beyefendi:nazar:esra kiz ben yeni hamis kalmadim 6 aylik oldu yakinda doguracam :KK1:saolll canim:KK16:

X