- 3 Nisan 2011
- 317
- 13
yuppi... hamile degilim.. 0,20 cikti sonuc. cok sukur. Allahim isteyen butun kullarina nasip etsin insallah...
ruza gözün aydın benimde geçen ay gecikme oldu ödüm optu çok dikkat etmiyoduk şimdi yoğurdu üfleye üfleye yiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yuppi... hamile degilim.. 0,20 cikti sonuc. cok sukur. Allahim isteyen butun kullarina nasip etsin insallah...
Repu üzüldüm ya kim bakıcak. Gene 9 ay bakabildin bunada şükür canım.
Afiyet olşun bende nar yedim demin
ya bende hiç regl olmadım daha hep test yapıyom korkudan. Her şey yapışımızda çocuk olur korkusundan bişey yapamıyorum.
ruza inş diğilşindir ama test 2 günde verimli olmaz canım bikaçgün bekle
geçmiş olsun biii tufulcum, misal biz prz. kalmadığında mecburen ilkel yöntemlerle idare ediyorz. sonra 1 gün gecikse telaşCok hastayim iyleşeyim bomba gibi dönecem:2:
Bide siz niye tirsiyosunuz ya korunmuyomusunuz anlamadim ben:44:
repu naptın iş nasıl geçti bebek nasıl geçirmiş gününü kim bakıyo sen nasılsın???? sorular sorular sorular
bende işe başlasam mı artık diye düşünüyorum ama benim oğlan tuvalete bile girsem bütün evde beni arıyo:26: daha 2 saat ayrı kaldık doğduğundan beri ondada eve döndüğüm anda koşa koşa sarıldı bi zaman yaladı öptü ısırdı yanaklarımı yavrum çok özlemiş. bana çok düşkün oldu buda beni kara kara düşündürüyo kendim bakıyım biraz diye ücretsiz izin aldım ama doğrumu yaptım bilmiyorum:44: şimdi ayrılmak daha zor olacak çocuğa da banada.
Selam hatun kişilerr!
Ruzam birkaç sayfadır okumadım, ilk mesajlarını görünce eneeem dedim Neyse yokmuş bir şey, hayırlısı olur inşallah. Bu arada foto yorumun için de teşekkür ederim, mahcup ettin
Bitufulummm çok geçmiş olsun, grip mi oldun Tam da tatil zamanı ya, evde rahat yatması iyi gerçi de hava iyiyken belki çıkmak isterdin.
Sizin gecikmiş, benim geçen ay iki gün, bu ay da bir hafta erken oldu ki benim de normalde çok düzenlidir. Canım sıkkındı ona bağlıyorum, umarım öyledir. Biz bıraktık korunma işlerini, normal yollardan çocuk olmamasının avantajları da oluyormuş çok rahatız Gerçi sebepsiz infertiliteydi, belli olmaz belki bir gün kendi kendine yeni bir bebiş cee yapar, hayırlısı
Yemek konusunda neredeyse sürekli mızmızız, hele sabah kahvaltısında çok zorlanıyorum ve maalesef "Canım Kardeşim" ve "Köstebekgiller"den yardım alıyorum Bir tek öğlen nispeten rahat yiyor. Ama bir şekilde tabağın dibini görüyoruz çok şükür. Biraz mızmızlanmaya başlayınca bıraksam iğne ipliğe döner herhalde, galiba huy edindi. Sabah şu malum bulamacı yiyor, öğlende etli sebze çorbası, ikindide yoğurduyla meyvesi, akşam da genellikle muhallebi, nadiren de normal yemek. Gece mamayı bazen alıyor ama çoğunlukla kabul etmiyor. Nasıl olsa anne yanında yarım saatte bir musluk açılıyor :) Doysa neyse, doymuyor uyanıyor sürekli. Bu arada Bebelac'ı bıraktım SMA aldım belki onu iyi yer diye.
Yürütece karşıydım ve kesinlikle almayı düşünmüyordum ama geçen gün ilk defa rahat rahat iş yaptım birazcık ya ohhh dedim. Şu çocuk büyürken yapmıycam dediğim her şeyi yaptım resmen. Emzik, sallama, tv, yürüteç... Bensiz yapamıyor hiç, daha doğrusu insansız yapamıyor, en fazla 5 dk, o da yanlışlıkla bir oyuncağa dalmışsa yani.. Veya ıslak mendili yanında unutmuşsam onu yerken sesi çıkmıyor Bir de bu ara altını açarken savaş ediyoruz resmen.
Öptümmmmmmmmmmmmmmmm.
Hala uyanmadi
Bituful gecmisler olsun yahu bi oku ufle cok üzüldüm.
gece uyumadiysa yorgun dusmustur agri kesicide rahatlatmistir pimpiriklenme o zama birak uyusunbiz boyleyiz iste uyusun diye cabalariz cok uyuyuncada biseymi oldu diye kurtlaniriz
Bituful gecmisler olsun yahu bi oku ufle cok üzüldüm.
Ruzam senin adına sevindim.
Ela sana da geçmiş olsun
Paris hayırlı olsun tatlım