Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam gibi korunun len sonra kendinizi yiyosunuz gec kalinca prz.bence guvenli patlak olma ihtimali pek olmaz iliski sirasinda yirtilmistir o..
Cok kotu gribim gecende 30 agustostada griptin resmi tatillere bi gicigi var bünyemin.
Oglanda hasta ve cok huysuz hic bisey yemiyor dislerin 1 tanesi patladi digerleri zorluyo..ama zorlamiyorum yemek icin akillandim artik..
Icerde kanepede yatiyorum esimle oglana iyice gecmesin diye, sabah küt diye bi ses bizimki düsurdu cocugu kafaüstu bi bu eksikti sabahtan beri
kavga ediyoruz.zaten huysuz simdi hic durmuyo aldi disari kacti cenemdem.cok kotu sisti ve morardi bingildakta yok isalllah bisey olmaz offf öleyim be yaa:2:
Tek tek cevap yazamadim affedin kolumu kaldiramiyorum optum hepinizi
kiz o kadar kizmasaydin esine oluyo boyle seyler illaki. benim oglan da 3 kez dustu yataktan 2si kafa ustu. diger dusmrleri saymiyorum bile. tabii havaya atarken dusurduyse baskaBu arada gecmis olsun diyenler öpuyorum hepinizi
Repuu is gunun nasil gecti??
Gece kusu Ferda yurutec rahatlik gercekten bende islerimi yapiyorum diger turlu zapt olmuyo.kucagi falan sevmiyolar eskisi gibi.
Gidip uyandirayim en iyisi 3.5 saat olcak
önce sen söyle
Bituful uyandimi oglusun
kiz o kadar kizmasaydin esine oluyo boyle seyler illaki. benim oglan da 3 kez dustu yataktan 2si kafa ustu. diger dusmrleri saymiyorum bile. tabii havaya atarken dusurduyse baska
nasil oldu su an sislik falan var mi?
is gunum cok yorucuydu. topukluyla gittim nasilsa oturuyorum diye. surekli yurumem gerekti. oglusum beni ozlemis gelince sesimi duyar duymaz uyandi hemen emmek istedi
Paris emziriyomusun
iyi söliyim kızım 8200 g senin oğluş kaç
Gittim ben uyandirdim..ilk defa uyudu 1 saatten fazla gorktum.
Ne biliyim kizdik iste..sisti ya 3 yeri morardi
Nasil emzirsin kiz hamileyken erkenmi doortcan cocugu te Allahim ya
Niye ona soruyosun ozellikle söylerse simdi karsilastirma yaparsin bosver, hem seninki kiz onun ki oglan 14 kilo
suanki kilom 80 boyumda 1.70 gerisini sen dusunfotoyuda kizim dogsun ana kiz suslenip koyarizParis kilo aldinmi cok sonucta digerlerini veremeden hamile kaldin..Allahtan normal dogumdu seninki..
Bi foto ekle özele yaa
nasil emziriyim kiz zaten 3 ay emzirebildim sipa emmedi 4 aylikkende hamile kaldim yaParis emziriyomusun
bituful bu arada sizin hemen bebiş oldu mu yoğsam hiç uğraştınız mı,malum yeni bebeleri de denk getırcez bunnar önemlı ayrıntılar