2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
ruza korkma bence benim de 2 hafta gecikmisti geciktigine oranla mide bulantim da artiyodu. psikolojik oluyor. bir de normalden az fazla emzirsen gecikebiliyor. o hafta oglus memeden baska herseyi reddediyodu benim.

selam kızlar nasılsınız.kızım çok yaramaz hiç durmuyor sürekli bagırıyor.ne yapıcam bilmiyorum:KK50:.siz napıyosunuz.nasıl oyalıyorsunuz bebişleri.sinirlerim altüst oldu vallahi.hasta olmadım 10 gün geçti.bişe olacagını sanmıyorum ama yinede korkuyorum.:KK25:akşam test yapıcam.

Ruzacim gece yatmadan ne wersem diye dusunuyordum ondan karisikti :KK53: biberon deneycektim yapamadim.hamile olabilirmisin acaba?aksam bir arkadadin 1 yasinda oglu wardi. Epeydir gorusmuyorduk 4 aylik hamileymis.istedik diyor walla
Asya gecmis olsun canim..

Ben bugrayi uyutuyorum.bakalim bu gece nasil gececek?

off... bugun ikinci gun.. sigara icen smiley.. mide bulantisi, bas donmesi ve halsizlik hat safhada. umarim dusundugum sey degildir.

Yok canım benim öyle düşünme
Bi kez benim de gecikmişti psikolojik olarak insanin midesi bulaniyo stres yapio insan ondan dolayı bulanti oluyo baska bisi değil yani. 1 hafta geçerse sonra düşünürsün test falan yapmayı. Bence yani.

cok hareketliyse almiyor fazla. seninki hareketli galiba :)

oglumu biraktim ise gidiyorum ilk kez :KK5:
Repu üzüldüm ya kim bakıcak. Gene 9 ay bakabildin bunada şükür canım.
Mandalina yiyom ben sen ?

:))))
Afiyet olşun bende nar yedim demin:KK1:
ya bende hiç regl olmadım daha hep test yapıyom korkudan. Her şey yapışımızda çocuk olur korkusundan bişey yapamıyorum.
ruza inş diğilşindir ama test 2 günde verimli olmaz canım bikaçgün bekle

Cok hastayim iyleşeyim bomba gibi dönecem:2:

Bide siz niye tirsiyosunuz ya korunmuyomusunuz anlamadim ben:44:

kizlar esim korunuyor.hic korunmasiz iliskiye girmedik ama prezerva.da risk var her zaman..idrar testi yaptik 3 tane cizgi cikti.gecersiz diye yorumladim.. :) hastanede acilde kan verdim.sonucu alinca yazarim.repum ben emzirmiyorum.o nedenle gecikmeden korkuyorum.. :KK43:

yuppi... hamile degilim.. 0,20 cikti sonuc. cok sukur. Allahim isteyen butun kullarina nasip etsin insallah...

repu naptın iş nasıl geçti bebek nasıl geçirmiş gününü kim bakıyo sen nasılsın???? sorular sorular sorular
bende işe başlasam mı artık diye düşünüyorum ama benim oğlan tuvalete bile girsem bütün evde beni arıyo:26: daha 2 saat ayrı kaldık doğduğundan beri ondada eve döndüğüm anda koşa koşa sarıldı:KK16: bi zaman yaladı öptü ısırdı yanaklarımı yavrum çok özlemiş. bana çok düşkün oldu buda beni kara kara düşündürüyo kendim bakıyım biraz diye ücretsiz izin aldım ama doğrumu yaptım bilmiyorum:44: şimdi ayrılmak daha zor olacak çocuğa da banada.:KK19:

kızlar benim oğlan tay tay duruyo kendi basına ayakta durabiliyo çok sevindim kendi benden daha çok mutlu oldu:KK9:. kenarlara tutunarak yürüyodu ama elini ilk kez bıraktı tosunum benim kocaman oldu ne hızlı büyüyolar yaa

kızlar benim oğlan tay tay duruyo kendi basına ayakta durabiliyo çok sevindim kendi benden daha çok mutlu oldu:KK9:. kenarlara tutunarak yürüyodu ama elini ilk kez bıraktı tosunum benim kocaman oldu ne hızlı büyüyolar yaa
Maşallah ya ne gûzel hemen büyüyo yumurcaklar :-)

Bide siz niye tirsiyosunuz ya korunmuyomusunuz
anlamadim ben:44:
Çok geçmiş olsun biit. Valla erkek korunuyo ama ben korkuyorum ikinciyi isterim diye tutturdu. Kendim korunsam daha güvende hissedicem ama emzirirken olmuyo bilmiyorum ya sıkıntıdayım.

cok hareketliyse almiyor fazla. seninki hareketli galiba :)

oglumu biraktim ise gidiyorum ilk kez :KK5:

Evet cok hareketli canım ama bi ara yemiyordu almiyodu tamam simdi eakiye nazaran kahvaltisini yapiyo bi tabak yogurdunu yiyo 2yemek kasigi 3bebe biskuvisi sonra 1kase dolu dolu degil ama çorbasini iciyo gece yatmadan da pirinc unu mamasi 200ml sudan yapıyorum gece kalkincada ya 150 ya 180cc sut iciyor aradada emiyor sutum az doymuyor çünkü artik daha ne olsun genede kilo almiyo azmi ki sizinkilere göre yemesi :26:
ela sendemi hamilesin:44::44:

İntro paris siz ikinciyemi hamilesiniz yaw

Ben düşürdüm kizlar yani (;

Bide siz niye tirsiyosunuz ya korunmuyomusunuz anlamadim ben:44:

Geçmiş olsun canım :KK19:
Benim esim korunuyor prezervatif de yok kendi kendine prez. O istemiyor ilac sprailda ben kullanamiyorum zaten prezv. Olsada gecen benim ark patlak cikmis is isten gectikten sonra anlaşıldı ve hamile su anda bunyede musaitmis hemen hamile kaldi:KK53:
Öyle yani :KK37:

yuppi... hamile degilim.. 0,20 cikti sonuc. cok sukur. Allahim isteyen butun kullarina nasip etsin insallah...

Gözün aydin bacim :21:

X