- 6 Nisan 2013
- 181
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok hareketliyse almiyor fazla. seninki hareketli galiba :)Bu oglan niye kilo almıyor ya
Napıyonuz kızlar.
off... bugun ikinci gun.. sigara icen smiley.. mide bulantisi, bas donmesi ve halsizlik hat safhada. umarim dusundugum sey degildir.
Benim direk yasadigim sey olabilir mi acaba
Sen korunmuyomusun canım?
:26:
Repu üzüldüm ya kim bakıcak. Gene 9 ay bakabildin bunada şükür canım.cok hareketliyse almiyor fazla. seninki hareketli galiba :)
oglumu biraktim ise gidiyorum ilk kez
Afiyet olşun bende nar yedim deminMandalina yiyom ben sen ?
:))))
İntro paris siz ikinciyemi hamilesiniz yaw
Maşallah ya ne gûzel hemen büyüyo yumurcaklarkızlar benim oğlan tay tay duruyo kendi basına ayakta durabiliyo çok sevindim kendi benden daha çok mutlu oldu. kenarlara tutunarak yürüyodu ama elini ilk kez bıraktı tosunum benim kocaman oldu ne hızlı büyüyolar yaa
Çok geçmiş olsun biit. Valla erkek korunuyo ama ben korkuyorum ikinciyi isterim diye tutturdu. Kendim korunsam daha güvende hissedicem ama emzirirken olmuyo bilmiyorum ya sıkıntıdayım.Cok hastayim iyleşeyim bomba gibi dönecem:2:
Bide siz niye tirsiyosunuz ya korunmuyomusunuz
anlamadim ben:44:
cok hareketliyse almiyor fazla. seninki hareketli galiba :)
oglumu biraktim ise gidiyorum ilk kez
ela sendemi hamilesin:44::44:
İntro paris siz ikinciyemi hamilesiniz yaw
Cok hastayim iyleşeyim bomba gibi dönecem:2:
Bide siz niye tirsiyosunuz ya korunmuyomusunuz anlamadim ben:44:
yuppi... hamile degilim.. 0,20 cikti sonuc. cok sukur. Allahim isteyen butun kullarina nasip etsin insallah...