2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

anladım canısı bazı balıklar yüzeyde yaşıyorlar yaa derinde yüzenlerde civa çok oluyormuş
palamut çinekop yedirdim sadece ben de haftada 2 kere yediriyorum,
belki birdaha diş geliyordur diş patladıktan sonra sıkıntı bitiyor bizde,
evet ishal+kusma olursa getirin dedi doktorumuz öyle ikide bir rahatsız etme dedi

adamda bıktı benden olup olmadık herşeyi soruyom

biizm doktor cok anlayışlı,çok da munis bı mızacı var onu raat raat suistimal edebiliriz cnm,sen aklına bişi takılırsa bağa söle ben bizimkni arayıp soriimm,hehe

Bitufulum ne bileyim, fazlasının zarar olduğunu da okudum çok yerde. Kronik ishal, huzursuzluk ve kilo alamama gibi yan etkileri de olabilirmiş. En iyisi içimize nasıl siniyorsa öyle yapmak galiba :44:

aynen katılıyorum ferdacm ama benim oğlumun iştahı çok kötüydü kan değerlerine
bakıldı ve cinko eksik dedi dr şurup kullandık şimdi daha iyi ve kan damlasını bırakalım
şurup olana geçelim 3 ay şurup kullansın dedi doktor demir eksikliği var bende de var
ama iştahıyla bağlantı kurdum nedense
:26:

biizm doktor cok anlayışlı,çok da munis bı mızacı var onu raat raat suistimal edebiliriz cnm,sen aklına bişi takılırsa bağa söle ben bizimkni arayıp soriimm,hehe

yaşasın......teşekkür ederim...
çok seviyom seni.....

Len kağan pimpiriklisi büyük balıklarda oluyo genelde civa köpekbalığı ton balığı vs..

Repuu keşke burdan alıp verseydin 1 yaşına kadar sonuçta bütün bebekler kullanıyo zararı olmazdı..yada ordan alabiliyosan al ver 2 ay en azından..

Purçağım nazarla alakası yok ya bizimde üst dişler patlıyo tekrar sıvı günlerimize döndük 5-6 gündür..çok iştahsız mızmız..üst daha zormuş ya o yüzden heralde 1 hafta daha falan böyle gider..geçen ay sevindim 500 gr aldı diye bu ay vercek onu.

Eti tutku ben bi fark göremedim gozümu pasadan alamiyorum

Bu gidisle isten kovulacam..

Bıdılcusss seni nasıl orda tuttuklarını düşünüyordum bende:))) sürekli aktifsin anacımmm:)) gel seni bizim oraya alalım birlikte çalışırık.
Hem benim kankamda yok baksana herkesi kapmışlar:)))

Add , yasemın bebelerinize çoook geçmiş olsunn.

Burçağğ bızım diş çıktıktan 1-2 gun sonra düzelmişti.iştahsızlığı diştendir merak etme yaww.zaten emiyor da , Allah şifa versin inşş.

Tubaaa bende arada çinekop falan verddim ama prk sevmedi. Bigünden bişey olmaz , buzlu balıkta yiyoruz bişey olmadı valla.

Repuuuu senın orda hiç kimsen yokmu?kaynana falan? Bebeyi 1-2 saatliğine bırakabılecegın.bazen annem alıyo burağı 5-6 saat temizlik yapıyorum iyi oluyorr.çookk kolay gelsin sana..

Pazartesiyi de bağladım Tatile çıktım ohhh beee :))) haribo aldım şimdi pasta yapcam.güzel olursa paylaşırımmm.. Vavee senın tarifin link ini atsana yaaa aramıyayım şimdikk

heee öylemiii sen ıstanbullusunya sen bilirsin
bilmiş

ama yüzey balıkları daha faydalı desem
tutmadı mı?

Son düzenleme:
size bişiy soricimm
benim face profilime kimlerin baktığını görebilir miyim?
yani arkadaşım deeğil dışarıdan biri baktı onların listesinin bana
gelme ihtimali % kaç?vardır kesin yaaa baa öğretin aydınlatın beni

tutku yok kimim kimsem

bituful demir de iceren bi multivitamin vermistim 2-3 ay ama artik sevmiyo tadini. tukuruyo

saat 3 te misafirim gelicek. ne yiyecek bi sey var ne evde oturacak yer oglan da yanindan kalkar kalkmaz uyandi.

facebook boyle bir seye musaade etmedikce asla goremezsin. simdilik gosterecegini soyleyen tum uygulamalar yalan dolan ona gore

Son düzenleme:

anladın sen onu

dün mü sormuştun yazacaktım unuttum kaynadı arada canım büyük şehirdesin hazır şeker hamuru alıyor millet.alıp açması sana kalırdı. haribo pembe beyazı aldın değil mi? çilekli şeker hamurlu pastayı diyorsun galiba budur Şeker Hamurlu Çilekli Yaş Pasta Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
millet tarif ekleyip duru ben de resimlemeden mideye indiriyorum aceleyle çekem bundan sonra ekleyem bari

canım böyle birşey yok bildiğim kadarıyla :26:

Salı tatil olsunnnnn ama kesin çalışırım.
Yok yaa benim kesin piyango falan kazanmam ve zengin olmam lazım böle olmaz kızımı özlüyorum. Gerçekten rahat bi iste calismak istiyorum.
Ruzaaa sizin okula öğretmen lazimmi şekerim.

heee öylemiii sen ıstanbullusunya sen bilirsin
bilmiş

ama yüzey balıkları daha faydalı desem
tutmadı mı?

Enee sen beni niye yerdin simdi bilmis milmis dogru dedin yuzeye yakin olmalari daha iyi galiba..hic anlamam baliktan yok onun büyügune şu denir yok onun kizina bu denir falan karisik is..2 sene once yemeye basladim zaten hic sevmem gereksiz bi gida..kalamar ve ahtapot disında ama siz yeyin yedirin..

Tutkuu calismami bi gorsen hersey hizlandirilmis bi elimde tel bi elimde boyalar kovulursam gelirim yanina..hos beni kovacak insan daha anasindan doğmadi ama Patronum asik bana (hemen yalnis anladiniz 74 yasinda ve bağyan kendisi)

Bazen burda herkesler oluyo bazen de kimsesizleri oynuyo bu ne bohem hayat yaw...

Sağolun kızlar gülün gülün bende başta panik oldum takip ettim sık sık bişey olmayınca doktorada sorunca rahatladım bende gülmeye başladım çevrede de alay konusu olduk zaten bişey değil iştahlı bebek olsa anlıcam ama yemek gördüğü an ağzını kitleyen katı yutamayan bi bebek nasıl halletti onu bikaç saniyede hayret
add geçmiş olsun senin bebişede
bituful yastıkta kılıf aralığından açmış şimdi fermuarı ters tarafa çevirdim artık açamaz her hareket ders oluyo ev tuzaklı gibiymiş yeni anlıyorum yetişemedikleri yer yok

Herkese selam bacılarım çee deyip gitcem
ancak okuyabiliyom pek yazamıyom şuara bi başımı kaşıyabiliyom
add burçak Yasemin geçmiş olsun kuzuşlara
hepinizi çok seviyom öptümmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…