tubacan ben de verıorum yedıgı kdr ne varsa o.. haftada bı ıkı kez vermeye çalışıorum.. ama hiç öle çorbasını fılan yapmadım,feyste bı grup var,balık çorbası fılan yapan hatunlar var.. açlığına bağlı eger acsa yıyor epey yoksa ancak tatıyor işte,ama farkettım balık ii tok tutuo heralde nehiri..
bu arada ishali azdı nehirin,dellenme halindeyim,bugun 5 gün oldu heralde,sanırım çıkarttığı dişten..
şeyi merak ediyorum diş patlamış biraz da çıkmış hatta ne kdr sürcek sıkıntısı,yanı cıkarana kdr diil miydi olay çıktıktan sonra ne kdr devam edıo kısinirim bozuluo bi de çokk iştahsız kendi kendimiz nazar mı değdirdik yemesıne bilmiorum kı,sabahtan beri doğru düzgün bişe yemedi
doktor 8-10 gün sürebilir kusmuyorsa problem diil dio ama:44:
anladım canısı bazı balıklar yüzeyde yaşıyorlar yaa derinde yüzenlerde civa çok oluyormuş
palamut çinekop yedirdim sadece ben de haftada 2 kere yediriyorum,
belki birdaha diş geliyordur diş patladıktan sonra sıkıntı bitiyor bizde,
evet ishal+kusma olursa getirin dedi doktorumuz öyle ikide bir rahatsız etme dedi
adamda bıktı benden olup olmadık herşeyi soruyom
Bitufulum ne bileyim, fazlasının zarar olduğunu da okudum çok yerde. Kronik ishal, huzursuzluk ve kilo alamama gibi yan etkileri de olabilirmiş. En iyisi içimize nasıl siniyorsa öyle yapmak galiba :44:
biizm doktor cok anlayışlı,çok da munis bı mızacı var onu raat raat suistimal edebiliriz cnm,sen aklına bişi takılırsa bağa söle ben bizimkni arayıp soriimm,hehe
Eti tutku ben bi fark göremedim gozümu pasadan alamiyorum
Bu gidisle isten kovulacam..
Len kağan pimpiriklisi büyük balıklarda oluyo genelde civa köpekbalığı ton balığı vs..
Repuu keşke burdan alıp verseydin 1 yaşına kadar sonuçta bütün bebekler kullanıyo zararı olmazdı..yada ordan alabiliyosan al ver 2 ay en azından..
Purçağım nazarla alakası yok ya bizimde üst dişler patlıyo tekrar sıvı günlerimize döndük 5-6 gündür..çok iştahsız mızmız..üst daha zormuş ya o yüzden heralde 1 hafta daha falan böyle gider..geçen ay sevindim 500 gr aldı diye bu ay vercek onu.
size bişiy soricimm
benim face profilime kimlerin baktığını görebilir miyim?
yani arkadaşım deeğil dışarıdan biri baktı onların listesinin bana
gelme ihtimali % kaç?vardır kesin yaaa baa öğretin aydınlatın beni
sevdim dedin dıye kıskandık senı,ondan öle şeettik,taam sustum be ya:18::18:
bu arada sayfadan gitme mevzusu diildi o,yüzümüz eskimesin nickimiz özlensin dıye bugün yazmayalım geyiğinden öle dediydik vavem,cnm bnmayrıca bildiin bağımlı oldum ben topiğe öle gidebileceğim bı noktada diilim zaten
bu arada bitifilm yazmışsın bissürü aşkolsunn,meşkolsun sağaaaatutamadın çeneni
Bıdılcusss seni nasıl orda tuttuklarını düşünüyordum bende:))) sürekli aktifsin anacımmm:)) gel seni bizim oraya alalım birlikte çalışırık.
Hem benim kankamda yok baksana herkesi kapmışlar:)))
Add , yasemın bebelerinize çoook geçmiş olsunn.
Burçağğ bızım diş çıktıktan 1-2 gun sonra düzelmişti.iştahsızlığı diştendir merak etme yaww.zaten emiyor da , Allah şifa versin inşş.
Tubaaa bende arada çinekop falan verddim ama prk sevmedi. Bigünden bişey olmaz , buzlu balıkta yiyoruz bişey olmadı valla.
Repuuuu senın orda hiç kimsen yokmu?kaynana falan? Bebeyi 1-2 saatliğine bırakabılecegın.bazen annem alıyo burağı 5-6 saat temizlik yapıyorum iyi oluyorr.çookk kolay gelsin sana..
Pazartesiyi de bağladım Tatile çıktım ohhh beee :))) haribo aldım şimdi pasta yapcam.güzel olursa paylaşırımmm.. Vavee senın tarifin link ini atsana yaaa aramıyayım şimdikk
size bişiy soricimm
benim face profilime kimlerin baktığını görebilir miyim?
yani arkadaşım deeğil dışarıdan biri baktı onların listesinin bana
gelme ihtimali % kaç?vardır kesin yaaa baa öğretin aydınlatın beni
heee öylemiii sen ıstanbullusunya sen bilirsin
bilmiş
ama yüzey balıkları daha faydalı desemtutmadı mı?