çızlarrr bebeklerinize hangi balığı yediriyorsunuz,
ferda hariç hiç okumadım ballık muhabbeti,
dün eşim çinekop almış dolabın üste koymuş hiç haberim yok
sabah bakem ki balık off sinirlendim söylese dondurucuya atacam
acaba bişey olmuşmudur bozulmuş mudur?
off enn pimpirikli ben miyim bituful
kısa olunca göndermedi
laaaann mahallenin delileri sizinle nasil bir tutarim?karaktersiz miyim ben? Sevdim dediysem hoslandim tuttum diyorum.askolsun gercekten. Ne oyle yazmicaz.yurekten sewdigim-sewdiklerim war benim burada.kendime cok yakin buldugum,ciddiye aldiklarim.sayfayi terkediyorsaninz toptan gidelim.inanin oglanin pesinden kosucam yemek ev isi ikisiyle de ayri ugrasicam diye oturamiyorum bazen.saniyorum herkeste kasitli yazmama gibi bir durum yok.
Selsm hnmlar
Offff kizum iki gundur atesli dun atesli haliyle krese birakmk zorunda kaldim ise geldim ve isyerinde agladim sonra ogle arasinda n yanina gittimn sukur ki iyiydi bugunde iyi atesimiZ 38 oluyoo gripten iburamin ve peditusu donusumlu kullaniyoruz dun ates icin fitil vermistim offf neyse ki bgun iyiyimis
Bende mor olan desitin aldim pisik icin hmn gecirdi siddetle tavsiye ederim
Bnden haberlwr bunlar kagan bnn cupra yediriyorum cokta seviyooo
Gecmisi okumadim yogunum ama aklim ve yuregimde sizde yosmalarrrrrrrttt
Gitme kagan sey tugba...
Gel biz de senlen kankeyta olalım
Bak herkesler ole yapiyolar
Biz de yapak
Bu arada bu bıçak pardon picak mevzusu nedir yaw bi picaklamadir gidiyo
1 dk degil 1kac snde yapiyolar yapacaklarini. benimki antibakteriyel el jelini yemisbbiraz dun. nasil basardiysa kapagini tamamen acmis kokuyu alinca farkettim. agzini yikadim su icirdim falan korktum bayagi. cok dikkatli olmamiz lazim artik.kızlar bu aralar felaket bulutu üzerimizde geziyo sabah uyandım oğluşum yastığın fermuarını açmış boncuk elyafları yiyoakşama doğru yerde bulduğu 3-4 cm boyutundaki ölü bi kelebeği yedi :18: farkettiğimde çok geç olmuştu katıları hala yutamıyo ama onu yuttu hiç midesi bulanmadan doktora sorduk ağzından aldıysa sorun olmaz burnundan kulağından girerse sorun olur dedi.son olarak mutfakta duvara dayalı katlanan masamızı yere devirdi sıyırmış çocuğu geçmiş üzerine devrilse düşünmek bile istemiyorum ve bu anlattıkların 1-2 dk gözümü ondan ayırmam sonucu oluyo akşama kadar hiçbişey yapmayıp onunla ilgilendiğim halde nasıl başımıza bunlar geliyo anlamadım :26:Allah hepimizin bebeklerini bütün belalardan sıkıntılardan hastalıklardan korusun
gecmis olsun cimcimeye. atesliyken krrse aldiklarina gore bulasmayan bi hastalik miSelsm hnmlar
Offff kizum iki gundur atesli dun atesli haliyle krese birakmk zorunda kaldim ise geldim ve isyerinde agladim sonra ogle arasinda n yanina gittimn sukur ki iyiydi bugunde iyi atesimiZ 38 oluyoo gripten iburamin ve peditusu donusumlu kullaniyoruz dun ates icin fitil vermistim offf neyse ki bgun iyiyimis
Bende mor olan desitin aldim pisik icin hmn gecirdi siddetle tavsiye ederim
Bnden haberlwr bunlar kagan bnn cupra yediriyorum cokta seviyooo
Gecmisi okumadim yogunum ama aklim ve yuregimde sizde yosmalarrrrrrrttt
kefal ve somon verdim ama bilmiyorum ne kadar dogrudurçızlarrr bebeklerinize hangi balığı yediriyorsunuz,
ferda hariç hiç okumadım ballık muhabbeti,
dün eşim çinekop almış dolabın üste koymuş hiç haberim yok
sabah bakem ki balık off sinirlendim söylese dondurucuya atacam
acaba bişey olmuşmudur bozulmuş mudur?
off enn pimpirikli ben miyim bituful
daha temizlige gecemedim butun dolaplari doktum bir de valizler, ne kadar gereksiz kiyafet varsa geri donusum icin ayirdim hala isim bitmedi bir de oglan durmuyo ki.!surekli ayagima yapisiyor resmenRepuuuu ne temizlik yaptin be anam gel yaz artik yeter..vave gibi caliskan mi olcen başimiza
ADDD ve Yasemin çok geçmiş olsun kızlar, Allah beterinden korusun.
Yasemin kız kelebek mi yutmuş ufaklık, bişey olmaz ya merak etme protein olur bol bol kızma ama güldüm valla şuna bak sen yemek versen zor yerler kelebek bulmuş da onu mu yutmuş velet yirim onu ben
Repucum nerdesin yaa boşaldın bizi
Ruzammm bir şeyim yok çok şükür de ne bileyim bir melankolik oldum, oturup ağlayasım geliyor bazen. Sebep arasam bulurum da çok aramıyorum. Kendimi dinlememem lazım galiba :26:
Oyy ferdam gelmis hosgelmisss..benim kankeytomun istanbul ayağida ferda
Purcak vuracak beni yine tutamadim cenemi:101:
laaaann mahallenin delileri sizinle nasil bir tutarim?karaktersiz miyim ben? Sevdim dediysem hoslandim tuttum diyorum.askolsun gercekten. Ne oyle yazmicaz.yurekten sewdigim-sewdiklerim war benim burada.kendime cok yakin buldugum,ciddiye aldiklarim.sayfayi terkediyorsaninz toptan gidelim.inanin oglanin pesinden kosucam yemek ev isi ikisiyle de ayri ugrasicam diye oturamiyorum bazen.saniyorum herkeste kasitli yazmama gibi bir durum yok.