Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallahi geçen bayağı uğraştım hatta burçakcığım da bunu farketmiş burda deşifre etmişti o günden sonra da bilgisayarın başına uzun oturamadım, bi de utandım yine beceremem de burçağın diline düşerim diyebi daha deniyorum hemenEsterapim sana degildi ama illa mana istiyorsan resim yukle yoksa seni dislamak zorunda kalicaz demek oluyör
yine olmadı albüm ekle den estarabim diye bi dosya açtım ordan , fotoları seçtim bilgisayardan, temel yükleyiciden dosya yükledim yüzde yüze ulaştı ama yüklenmedi. dosyaları eklenti ekle bölümüne sürükle bırak yap diyo ama yapılmıyo. amannn nasıl oluyo yanlış işlemler mi yapıyorum bi anlatın ????Esterapim sana degildi ama illa mana istiyorsan resim yukle yoksa seni dislamak zorunda kalicaz demek oluyör
Pifffffff:97:..
sanırım canım, seçtiğim dosyaların yanında ünlem işarteti çıkıyodu, dosya büyük uyarısıymış o,nasıl küçültücem fotoyuYawrum bilemedim ki pc ye gecince bir bakem.acaba boyut mu yuksek oldugundan yuklenmedi
ne oldu yevrum...
Ruza we pitiful operim.ruza yi coh nazik bitifulu sappur suppur
sanırım canım, seçtiğim dosyaların yanında ünlem işarteti çıkıyodu, dosya büyük uyarısıymış o,nasıl küçültücem fotoyu
Gidiyonmu iyi geceler
sanırım canım, seçtiğim dosyaların yanında ünlem işarteti çıkıyodu, dosya büyük uyarısıymış o,nasıl küçültücem fotoyu