2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Yine saril şarıl burnu akiyo..yok ya bu disler hep ciktigi sürece hasta olacaz galiba biz:KK43:

kızlar pek giremiyorum ya ne var ne yok?
bizim bütün gün yavruyla beraber gün geçirme çabalarıyla geçiyor :KK36::KK35::KK34:
hep yanında olayım istiyor bi lavaboya giriyorum mızırdanıyor bugün de ben çıkana kadar elini çekmeceye sıkıştırmış :KK5:
akşamda yemek yaparken mutfakta sıkıştırdı :KK5:
hiç durmuyor çok da hareketli zayıflayıp gidiyorum

kızlar napıyosunuz,görüşmeyeli n'ettiniz? geldiğimden beri temizlik yaptım, tüm haftanın yorgunluğu da var çok halsiz hissediyorum:KK31: sizde ne var ne yok :KK54:

Esterapim sana degildi ama illa mana istiyorsan resim yukle yoksa seni dislamak zorunda kalicaz demek oluyör :KK53:

Esterapim sana degildi ama illa mana istiyorsan resim yukle yoksa seni dislamak zorunda kalicaz demek oluyör :KK53:
vallahi geçen bayağı uğraştım hatta burçakcığım da bunu farketmiş burda deşifre etmişti:KK30: o günden sonra da bilgisayarın başına uzun oturamadım, bi de utandım yine beceremem de burçağın diline düşerim diye:KK33::KK52:bi daha deniyorum hemen

yine olmadı:KK4: albüm ekle den estarabim diye bi dosya açtım ordan , fotoları seçtim bilgisayardan, temel yükleyiciden dosya yükledim yüzde yüze ulaştı ama yüklenmedi. dosyaları eklenti ekle bölümüne sürükle bırak yap diyo ama yapılmıyo. amannn nasıl oluyo yanlış işlemler mi yapıyorum bi anlatın ????

X